Prosím vás, mám takú možno hlúpu otázku, ale potrebujem poradiť. Nosím stále 4 zlaté prstene a dostala som aj zlaté hodinky teraz. Môžem to nosiť všetko naraz? Nie stále, len príležitostne.
Vďaka
Nemozes. Hodinky mi posli postou a je po probleme.
4 prstene je veľa aj bez hodiniek. Teda aspoň podľa mna
No a? Úplne v pohode.
Ak su to nejaké vyrazne hrubé prstene tak je to vela. Ak su nejake jemnejšie tenšie tak v pohode 🙂
Alebo si vyčleň - hodinky budeš nosiť na denne nosenie, prstene príležitostne
Tak prstene su to jemné. Obrúčka a snubný a dva za deti 😀😀. Nemám také mohutné tie prstene.
Nos čo ti vyhovuje. Prečo by si nemohla?
@januska12323 vidíš aj tu by ma mali niektoré za čudnú, že mám veľa zlata na sebe. Hodinky nebudem nosiť každý deň. Len výnimočne.
Je divne ze ti tak velmi zalezi na nazore ostatnych a nie svojom vlastnom. Ked sa mi nieco paci tak to nosim a je mi jedno kto co na to.
Tak je je to jemnejšie a ladí to nejak spolu tak prečo nie? 🙂 hoď foto ako by si to nosila a hned sa to bude lahšie posudzovať
sem sa pripnem lebo ma zaujíma ako túto dementnú tému admini premenujú 😀 lebo tento názov nenechajú
@zuzanka.zuzu 😂 😂 😂 👍 presne
omg, nos, co sa paci tebe! zenska jedna jednoducha!
@jj298 😂😁😂👍👍👍
Tie čo ste mali normálne odpovede ďakujem vám a tie čo potrebujete za každú cenu rýpať tak peknú nedeľu vám.
moja mama nosila asi 3retiazky naraz, k tomu naramky, k tomu hadam 5-6prstenov a hodinky, rehotala som sa na tom vzdy a ona spokojne tak. Proste co si ty z koho robis? Aj ekyb si cela pozlatena isla ...
Ved to nie je vela zlata. Keby mas este 3 zlate retaze hrube a nausnice a niekolko zlatych naramkov, tak to mi pride prehnane. Ale hodinky a prstene, uplne v pohode
@zenulkaaa ❤️
ach tak už názov zmenili... celkom sa im to podarilo, dokonca by som povedala že aj obsah znie menej stupídne ak je takýto nadpis 👍 dnes má službu asi dobrá adminka
Prečo by si nemohla?to je nejaká norma?
Ja mám tri tenké prstienky na jednom prste, hodinky, nausnice veď nebudeš ako olasaci každý prsteň iné očko a naucnice, že si ušné dierky vytahas🙂dnes sa nosí všetko a každému to je jedno
@zuzanka.zuzu a ako sa volala predtým ?
Ja napríklad nosim aj zlato aj striebro ale viac striebro a teda jeden prsteň bez očka a jeden s očkom mám na jednom prste sú na sebe a podľa mňa to dobre vypadá a zlaty ten nosim na druhej ruke ten je veľmi výrazný
Ja mam 4 prstene a na kazdej ruke zlaty naramok, na krku zlatu retiazku, v usiach zlate nausnice s priveskami. Vsetko su to dary (okrem obrucky a snubaku) a nosim to denne. Su jemneho prevedenia, nic giganticke. Nedavam to dolu takmer nikdy.
Pomohla ti tato info?
@malapepka áno
@marhulka13 "Zlato"
ano, otazka je hlupa. Nos to, co sa ti paci. Mna anonymne nepoznas, ked ti napisem, ze nie, budes sa podla toho riadit?