Ahojky, mohli by byť toto ako svadobné šaty? Alebo je to skor spoločensky štýl šiat. Ďakujem za názor 😉🤗
Podla mna su spolocenske, ale pokojne mozu byt svadobne - nech si kazda nevesta vyberie ake sa jej pacia a ake chce ;)
Mne síce pri prvom pohľade na ne nenapadlo svadobné, ale kludne môžu byt, keď sa ti páčia 😊 aj v čiernych šatách som videla nevestu
@vyrovnanaosoba
@nafka0483
Ďakujem za názor. Keby majú to strieborne na vrchu také biele alebo farba ivory vyzerali by asi viac svadobne no 🤗
Jasné, že môžu. Však pozri salóny a uvidíš, čo ponúkajú. Veľa podobnych typov šiat.. Napr. moja kolegyňa sa vydávala v krátkych bielych šatách, v štýle 70.rokov. A fakt jej to seklo 🙂
Podla mna sa absolutne nehodia
Spoločenské. Keby tam nebol ten vrch strieborný, pokojne aj svadobné.
A veru mohlo ....😊👍
@daniela2202 ďakujem 🤗🤗
Aj prvé kľudne môžu byť ako svadobné 😊.
Obe mozu byt... daj si ake sa ti najviac pacia, bez ohkadu na to ako sa budu "volat" ;)
Krásne. Budeš nádherná nevesta.
@tamitamitami dakujem🤗
@nafka0483 dakujem🤗
@ankare ďakujem si zlata ❤️chcem také jednoduché nie moc riasene a prečačkane
Obleč si tie, ktoré sa viac páčia tebe. Už som videla nevestu v ružových, striebornych aj modrých šatách, takže to závisí len od vkusu dotyčnej.
Ak sa v nich budeš cítiť dobre a páčia sa ti,prečo nie. Bude to tvoj deň (váš) 😏
Jasne ze môžu byt
Kludne. Oboje.
Určite môžu oboje, tie druhe sú však krajšie podľa mňa. Ale vyber si aké chceš, určite zaziaris 🙂
@daniela2202 ďakujem za návrhy ale môj vkus je na tenké ramienka. Ale vďaka si zlatá 🤗
@nelka93
@petradenis
@miriam11
Vďaka baby za názor u mňa vedú tie druhe co som sem pridala..Není som stotožňena s tými striebornimi prvkami na prvých šatách 🫢
Ano, tie druhe su pekne a sedia mi aj ako svadobne😊ale hlavne, aby si sa ty v nich dobre citila v svoj velky den
Mne sa pacia tie prve
Môžu byť.