Prosim, poraďte mohla by som vziať na pohreb koženku k sukni a čižmam?
Ano, čiernu koženku som mal už asi na 50 pohreboch. Najmä presne v tomto období, že dážď, sychravo.
Samozrejme,pokial je cierna pripadne tmava,ak niet iného cierneho zvrsku,ludom by malo byt jedno,čo máš na sebe,ideš sa rozlucit,nebudeme kvôli tomu hádam kupovat cierne veci,ak mam napr.tmavomodre a podobne,tod moj názor.
@ja_bb koženka je elegantná kratšia,nie sportova
Môžeš
@zuzanka.zuzu úbohá odpoveď
Áno môžeš, ja bežne nosím, aj krátku aj dlhú podľa počasia... aj sukňu, aj šaty, pokiaľ sú čierne.
Prečo by si nemohla.
prečo? moja otázka je úplne na mieste.... keď vidím ako sa niektoré vedia dogabať na vlastnú svadbu, tak sa vôbec nečudujem kreáciám čo si dávajú na cudzí pohreb 🙈😂 a zjavne ty tiež tápeš lebo inak by si nezaložila diskusiu 😜
Uz som bola na pohrebe, kde bol clovek v zelenom sportovom tricku a oranzovych kratasoch 🙂
Takze podla mna cierna kozenka je uplne v poho!
Cierna kozenkova bunda v pohode. Cierne kozenkove gate alebo sukna by sa mi uz nehodili.
Pokial k tej kozenke budes mat suknu v normalnej dlzke a nie tesne pod zadok tak ano. Lebo sice ano, pohreb nie je modna prehliadka, netreba byt obleceny "tip top" ale podla mojho nazoru hlavne slusne.
Pretoze ja som zazila kozenku, suknu pod zadok, ihlickove cizmy a vzorovane pancuchy. Ja by som tak isla vecer do baru.
Ak je koženkový kabát klasického strihu tak môže byť, ale nie nejaký krátky a s nápadnými zipsami a pod.
Ano
@zuzanka.zuzu kľudne si môže dať aj kozenkovu/koženú bundu na druhom obrázku, ak sa pod ňu oblečie 😉
@mnau123 koženka ma 1 zips do šikma pod krk a zipsy klasické na 2 bočných vreckach po jednom.sukňu nad kolená mám
@autorka, kľudne si ju môžeš obliecť na pohreb.
sukňu by som si dala dlhšiu,alebo nohavice....ak si dáš sukňu,tak musíš mať čierne pančuchy,rozhodne nie telové.
Je to módna prehliadka?