Mohla by som vziať na pohreb koženku?

11. okt 2024

Prosim, poraďte mohla by som vziať na pohreb koženku k sukni a čižmam?

vevebono
11. okt 2024

Je to módna prehliadka?

thirstymonk
11. okt 2024

Ano, čiernu koženku som mal už asi na 50 pohreboch. Najmä presne v tomto období, že dážď, sychravo.

ja_bb
11. okt 2024

Samozrejme,pokial je cierna pripadne tmava,ak niet iného cierneho zvrsku,ludom by malo byt jedno,čo máš na sebe,ideš sa rozlucit,nebudeme kvôli tomu hádam kupovat cierne veci,ak mam napr.tmavomodre a podobne,tod moj názor.

zuzanka.zuzu
11. okt 2024

vyzeráš v nej ako na prvom obrázku či ako na druhom? 😂

autor
11. okt 2024

@ja_bb koženka je elegantná kratšia,nie sportova

eternity24
11. okt 2024

Môžeš

autor
11. okt 2024

@zuzanka.zuzu úbohá odpoveď

elenka.k
11. okt 2024

Áno môžeš, ja bežne nosím, aj krátku aj dlhú podľa počasia... aj sukňu, aj šaty, pokiaľ sú čierne.

januska12323
11. okt 2024

Prečo by si nemohla.

zuzanka.zuzu
11. okt 2024

prečo? moja otázka je úplne na mieste.... keď vidím ako sa niektoré vedia dogabať na vlastnú svadbu, tak sa vôbec nečudujem kreáciám čo si dávajú na cudzí pohreb 🙈😂 a zjavne ty tiež tápeš lebo inak by si nezaložila diskusiu 😜

abdn16
11. okt 2024

Uz som bola na pohrebe, kde bol clovek v zelenom sportovom tricku a oranzovych kratasoch 🙂
Takze podla mna cierna kozenka je uplne v poho!

0silvia0
11. okt 2024

Cierna kozenkova bunda v pohode. Cierne kozenkove gate alebo sukna by sa mi uz nehodili.

mnau123
11. okt 2024

Pokial k tej kozenke budes mat suknu v normalnej dlzke a nie tesne pod zadok tak ano. Lebo sice ano, pohreb nie je modna prehliadka, netreba byt obleceny "tip top" ale podla mojho nazoru hlavne slusne.
Pretoze ja som zazila kozenku, suknu pod zadok, ihlickove cizmy a vzorovane pancuchy. Ja by som tak isla vecer do baru.

petronelag
11. okt 2024

Ak je koženkový kabát klasického strihu tak môže byť, ale nie nejaký krátky a s nápadnými zipsami a pod.

ankare
11. okt 2024

Ano

andreakotesova
11. okt 2024

@zuzanka.zuzu kľudne si môže dať aj kozenkovu/koženú bundu na druhom obrázku, ak sa pod ňu oblečie 😉

autor
11. okt 2024

@mnau123 koženka ma 1 zips do šikma pod krk a zipsy klasické na 2 bočných vreckach po jednom.sukňu nad kolená mám

andreakotesova
11. okt 2024

@autorka, kľudne si ju môžeš obliecť na pohreb.

rozculena
11. okt 2024

sukňu by som si dala dlhšiu,alebo nohavice....ak si dáš sukňu,tak musíš mať čierne pančuchy,rozhodne nie telové.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz