Mikina alebo bunda na nosenie z AΙiExpressu

leiaorgana
22. apr 2024

Neobjednávala niektorá takúto bundu z AliExpress? Hľadám nejakú softshellovu alebo flisovú a tie čo som našla sú strašne drahé, tak hľadám nejakú alternatívu. Našla som viaceré na AliExpress, ale nikde v recenziách nie sú fotky od zákazníkov, tak by som nerada kupovala mačku vo vreci. Niekto nejaký tip?

egonsk
22. apr 2024

pri r9zmeroch na aliexpress treba dat velky pozor... chlapsky pas XXXL je podla nich aj 80cm 😁😁😁

stanulienkat
22. apr 2024

@leiaorgana pri dnešnom množstve internetových a kamenných obchodoch a zľavových akciách nie je možné, aby si si nenašla peknú a lacnú bundu. Z Aliexpresu určite nechci serióznu bundu, lebo tam tie veci vyzerajú hrozne, nesedia veľkostne a su neforemne.

frand
22. apr 2024

@leiaorgana napísala som vám správu, mám na predaj bundy Mamalicous, veľkosť S a L

nops
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leiaorgana
autor
22. apr 2024

@nops hľadám na nosenie bábätka a nie klasickú softshel, asi som to nesprávne pomenovala. Tie čo som našla stoja okolo 160-180€.

leiaorgana
autor
22. apr 2024

@egonsk viem. Objednávam odtiaľ pravidelne už 13+ rokov, ale väčšinou si vyberiem veci, ktoré majú recenzie a fotky. Zatiaľ som bola spokojná s 90% vecami, ale neboli to zasa tie úplne lacné smejdy za 5 Eur
@stanulienkat hľadám na nosenie babatka. Z tých až taký veľký výber nie je

stanulienkat
22. apr 2024

@leiaorgana to by som skôr pozrela bazár.

0silvia0
22. apr 2024

@leiaorgana ved pozri bonprix

koniarova
22. apr 2024

Bonprix má super.

dixitka
22. apr 2024

Ja mám softshellku na nosenie z bonprixu asi za 40 eur a okrem toho ešte 1 zimnú a 1 prechodnú bundu z lidlu. A všetky 3 sú v pohode, nositeľné aj bez vsadky ako normálna bunda a dajú sa rozšíriť na nosenie v tehotenstve.
Aliexpress by aom neriskovala.

leiaorgana
autor
22. apr 2024

Na bonprix som už hľadala, ale nie je tam taká. Hľadám takú, kde sa akoby strčí hlava bábätka a dá sa zazipsovat až po vrch. 40€ som za to v pohode ochotná dať, ale takúto som za takú cenu nenašla. Mám už nejaké bundy na nosenie, ale nevyhovuje mi to, že si ich neviem zapnúť po vrch a keď si tam dám šál, tak to zasa malej vadí. Okrem toho tie čo som našla a mám sú mi už hrubé, za chvilu bude ešte teplejšie a budem sa v nej s malou na sebe potiť.
@dixitka

buberova
22. apr 2024

A skúšala si tú aplikáciu, ktorej meno sa tu nehovorí?

leiaorgana
autor
22. apr 2024

@buberova neviem či myslíš google, ale kľudne to skús a ak nájdeš niečo pod 100€, také čo som opísala, tak sa ti veľmi pekne podakujem 🙂 teda okrem stranok mimo Slovenska a iných na štýl AliExpress.

oslo1
22. apr 2024

Ja som tuto istu mala z Amazon. Bola super.

leiaorgana
autor
22. apr 2024

@oslo1 ktorú z tých 4 obrázkov prosim? Ďakujem

oslo1
22. apr 2024

https://amzn.eu/d/6AALbaj
Urcite to stalo viac.
Bola velmi pohodlna pre Nas obidvoch.

enoula
22. apr 2024

Pozri bazar, pripadne ten druhy na V... Baby ti aj zmeraju, vies tak lepšie kúpiť..navyse pri Ali by som sa obavala, ze cim to bude napustene, male dieta bude v kontakte s látkou...
A pozri aj cesku znacku shara, maju fajn veci

buberova
22. apr 2024

@leiaorgana myslím Vi***d

animus
22. apr 2024

@leiaorgana ahoj, tento problém čo popisujes (že nechceš mať holý krk a šál ti zavadzia) riešim nákrčníkom (kupovala som v Rischino za cca 10eur) nakoľko presne takú bundu ako hľadáš som nenašla ani ja v normálnej cene.

hruska94
24. apr 2024

Ahoj, ja keď som toto riešila, aj tak ma najlacnejšie a najlepšie vyšlo dať si ušiť len vsadku do vlastnej bundy. Alebo si kúpiš bundu len pre seba, taká ktorá sa ti páči, sedí. Tá vsadka ma vyšla asi na 20-25 €. Vyrobila mi ju nellyuana, nellytex - pod takýmito nickmi je na MK, aj fb (z Hlohovca, výroba vecí na kočíky, bundy). Dohodneš sa s ňou na materiáloch, na tom, ako má byť riešená, či s otvorom, kapucňou, otvorom a zároveň pod krk a podobne. Odfotíš jej zips, majú svoje čísla a odmeriaš ho. Určite to vie riešiť aj na diaľku. Za mňa absolútna spokojnosť. ☺️