Dievčata poradte menštruačne spodne plavky čierne, potrebujem L/XL kde by som mohla kupiť niečo kvalitne overené 😉😊
@madeline1 niektore zeny su fakt humusacky 🤦🏼♀️ clovek sa uz boji ist kupat, ked tu cita tie diskusie 🤢🤢
Zeny, vy vobec netusite, o com menstruacne plavky su 🙈
@maminatimka dcera ma ModiBodi, Perties a no name z Ciny. Dobre su vsetky.
@madeline1
@taynee
@ayanamirei dievčata to ste o tom ešte nepočuli? Nebojte sa nechystam do bazena ale potrebujem k moru a pojdem iba po kolena do mora ak možem 😁😂
@maminatimka tu su dobre: https://www.maluna.cz/1288-dvoudilne Wuka aj Modibodi, osobne radsej menštruacný kalíšok, toto mam ako poistku...
@simsalabim ďakujem ❤ popozeram sa a keď budu ok kupim neskor aj dcere 😘
velky vyber nie je, stoja dost a nie su uplne na 100perc ked mas silnu.....
@lucik194 ja iba k moru na tych par dní...keď vtedy mi prídu 🙃
@sorciera24 ten kalíšok neviem či by som dala 😁 ani tampon nemam rada 😁
@maminatimka ja tiež neznasam tampony...kališok je uplne iny...by som neverila, ale jedna z top veci....na rozdiel od tamponu, vobec necitis, nic sa neodstane von ani dnu....ako topka.....pozri tie , co som dala, su ok, odtial som viackrat objednavala...
@simsalabim na mobidobi mi daš link ? 🙏
@maminatimka modibodi som kupovala v zahranici… Perties su podla mna zle cislovane, dcera nosi v 36 a tu jej padla velkost L. Pri mori tento rok mala dcera este na nich take plavkove sortky z Decathlonu, v prve dni silneho krvacania, ale nebolo treba. Uz ich neviem na stranje najst, ale maju ich kazdy rok. Ono je fakt, ze tlak vody krvacanie zastavi. Dcera tiez nechce kalisok… a ani tampon 🤷♀️
Mne osobne sa zdaju byt nechutne aj menstruacne gatky 🫤 uz len ten pocit, ze to ide do tych gatiek 😑
@maminatimka Ja mám už rok čierne Perties a som spokojná. Funhujú dobre. Majú teraz super akciu.
@maminatimka je to nechutne. Radsej tampon a klasicke plavky alebo vydrzat do skocenia menzesu...