Menštruačné plavky

maminatimka
15. mar 2024

Ahojte, chcela by som vyskušať tento rok menštruačne plavky kedže sa chystame k moru..aku značku odporučate? Perties alebo snuggs?? Cena je dosť vysoka ☹

stellarstar
15. mar 2024

Prečo si nekúpiš kalíšok?

domkakvet
15. mar 2024

@maminatimka odporucam ist mimo menstruacie.

maminatimka
autor
15. mar 2024

@stellarstar neviem ani tampon nemam rada, tak ako by som poradila s tym kalíškom 🙄🤔😁

maminatimka
autor
15. mar 2024

@domkakvet super napad 😁

stellarstar
15. mar 2024

@maminatimka naučíš sa to neboj sa

luliu
15. mar 2024

@maminatimka menštruačné plavky sú na posledné dni menštruácie, kedy je krvácanie už minimálne. Určite sa nedajú použiť počas celej menštruácie

slamocka
15. mar 2024

@maminatimka ja som napr nikdy nwnohka mat tapony, ani som si ich tam nevedela dat... Ale po 35 som si povedala a dost, nasla som kalistek merula, ktory ma velmi prijemny tvar a mozem povedat, ze konecne ma ta mrcha cervena neobtazuje... Je to naozaj 100x lepsie ako bezne vlozky, prisla som na sposob zavadzania uz pocas 1 dna. A cena je porovnatelna ako so snuggs. Kamoska ich ma a hovori, ze aj tak pretekaju. Drzim palce, nech najdes sposob, ktory ti vyhovuje ❤️

muchotrafka298
15. mar 2024

Ja mam spodny diel do Modibodi cierny, stal 47 EUR. Je to ako bezne plavky, sava vrstva je velmi tenucka, takze je to urcene len pri slabej menstruacii. Teraz som si v Bepone na eshope kupila cele aj dalsi spodok vo velkej zlave od firmy Dorina. Tiez su urcene len pre slabu menstruaciu. Urcite to nemozes pouzivat pocas silneho krvacania, lebo to jednoducho pretecie.

maminatimka
autor
15. mar 2024

@slamocka možem poprosiť link?

simsalabim
15. mar 2024

@maminatimka moja dcera ma Perties, Modi Bodi a no name z Ciny. Dobre su vsetky, najhrubsia vrstva je u Perties. Len tie Perties jej sadli az velkost L, hoci nosi v36 🤔

muchotrafka298
15. mar 2024

https://www.bepon.sk/plavky/11665-37092-jednodi...

V obchodoch ich nemaju, treba si objednat na eshope (da sa aj osobny odber potom v predajni)

slamocka
15. mar 2024

@maminatimka napis len Merula do googlu a najde ti rozne eshopy 🙂 vyberaj podla postovneho, popozeraj videa ako skladat... Mna zaujal preto, lebo aj baby v kalistekovej diskusii ho odporucali a mal uplne pekny univerzalny gulaty tvar.

maminatimka
autor
16. mar 2024

@slamocka ahoj, rozhodla som sa že kupim z dm za 11€ ten kališok a vyskušam to, ak bude dobra kupim si kvalitnejšiu...len mi prezdrať po každom vybrati treba umyť, tak napr. na plaži su wcka ale tie umyvadla su vonku a wcka zvlašť kabinky..

slamocka
17. mar 2024

@maminatimka mas ss 🙂

mona21
2. apr 2024

@maminatimka Perties majú akciu plavky + 1 nohavičky zadarmo. Ja ich poznám z minulého leta a sú perfektné.

lucia56
21. júl 2024

@maminatimka dobrý večer prosím vás na tie menštruačné plavky treba dať aj normálne plavky či ?

lucia56
21. júl 2024

@simsalabim dobrý večer prosím vás na tie menštruačné plavky treba dať aj normálne plavky či ?

@muchotrafka298

muchotrafka298
22. júl 2024

@lucia56 nie davas si len tieto.

simsalabim
22. júl 2024

@lucia56 moja dcera si na ne pre pocit isty davala v silnejsie dni este taketo sortky https://www.decathlon.sk/p/179712-54309-damske-...

salome123
22. júl 2024

ja aj tak nerozumiem ako to funguje... co sa tie plavky vodotesne nalepia na telo?

muchotrafka298
22. júl 2024

@salome123 su to uplne normalne plavky s tenuckou savou vrstvou. Su urcene pri miernom krvacani, ja to nosim iba posledne dni, ked uz nemam skoro nic. Teraz sa uz daju kupit aj pri silnom krvacani, vzhladom na cenu si ich kupovat nebudem. Stacia tie vo uz mam.

danielllka
12. aug 2024

@simsalabim môžem sa prosím opýtať, aký ma obvod bokov a pása? Moja dcéra má boky 89cm a pás 74cm, nebolo by jej Lko už veľké?

simsalabim
12. aug 2024

@danielllka dcera ma pas 66cm.

danielllka
12. aug 2024

@simsalabim a boky?

simsalabim
12. aug 2024

@danielllka 83cm.

danielllka
12. aug 2024

@simsalabim čiže Lko bude treba? Mko už by tlačili?

simsalabim
12. aug 2024

@danielllka ja som jej kupovala S, potom M a obe som musela vratit. Bolo to 2 roky dozadu. Ci velkost od vtedy upravili, netusim.

danielllka
12. aug 2024

@simsalabim teda dalo sa vrátiť?

simsalabim
12. aug 2024

@danielllka ano, ale platit stale postovne je 👎

danielllka
12. aug 2024

@simsalabim tak čo už, kúpila som M a L a nevyhovujúce vrátim. Ďakujem za rady 😉