Ahojte, viem, že také sú, ale rada by som poznala aj reálne skúsenosti. Potrebujem pre dcéru, 13 ročnú-tampón nevie zaviesť, ideme na dovolenku... Objednávali ste niektorá? Ďakujem vopred.
Ja mam menstruacne plavky od firmy ModiBodi, spodny diel stal 40 EUR. Sava vrstva je velmi tenucka, su urcene len pri slabsej menstruacii (mne nepretiekli, ale pouzivala som ich vylucne ku koncu menstruacie). Dodacia lehota u tychto bola cca tyzden. Vyzeraju ako bezne plavky, ja mam cierne.
Neviem ci zozenies napriklad Perties alebo inu znacku, kedze oni nedosivaju, co sa preda v lete, to uz potom nie je naskladnene az dalsie leto (tyka sa to plaviek).
Dcera ma Modi Bodi, Perties a cinske. Vsetky su super a zachranili dovolenku. Perties posielaju rychlo, na druhy den sme ich mali doma. Akurat dcere, co nosi S, sedelo az L 🙈 Na plavky si dcera pre pocit istoty este davala sortky https://www.decathlon.sk/p/179712-54311_damske-...
Ďakujem Vám pekne, idem pozrieť a snáď niečo aj kúpim.
Práve sme sa vrátili z Chorvátska, dcéra otestovala Perties 🙃 úplne v pohode. Treba obj. väčšie číslo. Normálne nosí xs/s a tie na seba ani nenatiahla, sadli jej M, ktoré som obj. pre seba - tie som zase na seba nenatiahla ja 🤦🏻♀️
.
Co sa tyka tamponu skis jej kupit mini s aplikatorom v dm alebo tampax inde. Vraj riesia aj tie menstruacne plauky ale len k moru. Su len online. Ten tampon jej vyavetli a nech sama skusi, neva ak pokazi aj viac.
@simsalabim dobre ze si upozornila na to, ze su ovela mensie. To ja si potom asi ked nosim L mam objednat 5 XL alebo kolko 🙈
@palculienka40 tampóny sme kúpili, samozrejme, že som jej všetko vysvetlila. Ale nevie si ho zaviesť. Nebudem ju do toho tlačiť, ak sú aj iné možnosti.
Perties maju na stranke plavky uz len XS a S, neviem ci by sadli. Este maju Snuggs, ale tiez len dopredajove velkosti na nete (sortiment je znacne obmedzeny uz, kedze leto konci)
Jasne moja to na 5ty pokus zvladla ale s qplikatorom casom mozno
Vela moznosti nie je, bud tampon s aplikatorom je to lahsie /ja to pouzivam stale aj ako dospela, lebo mi to pride hygienickejsie), kalisok, menstruacne plavky alebo moznost posledna nekupat sa. Vyberte si s dcerou to, co je jej najlepsie.
odporucam perties.tiez som kupovala kvoli 14 rocnej k moru. velka spokojnost. maju najvacsiu savost na trhu.
zopár info natočila Hanča:
https://www.youtube.com/watch?v=AcMLxE6EWXIale mňa to teda nenadchlo, resp. vidím viac rizík ako "výhod".