Menštruačné nohavičky

29. dec 2023

Ahojte.
Milión otázok ale snáď sa tu niekto nájde. Akú značku menštruačných nohavičiek odporúčate a prečo? Mám troje snuggs ale prídu mi veľmi drahé a nemôžem si v momentálnej situácii dovoliť ďalšie, tak hľadám inú dobrú náhradu.
Ďakujem 🙂

belllinka
29. dec 2023

tak si kúp kalíšok, stačí ti jeden a vydrží ti roky rokúce

pettom19
29. dec 2023

Ja som mala tiez tento problem. Vyskusala som Perties, sadli mi, no narazovo je to za viac kusov vela penazi. Ale. Ked si to preratas, kolko vloziek/tamponov spotrebujes, stale to vychadza lacnejsie. Podla mna sa to aj tak oplati. Pripadne, ako uz bolo poradene, skus kalisok. Mne osobne kalisok nesadol. Dnes je uz viac moznosti, treba poskusat, co ti sadne 🙂

autor
29. dec 2023

@belllinka ďakujem, kalíšok mi nesadol rovnako ako tampóny. Preto hľadám lacnejšie verzie nohavičiek. 🙂

autor
29. dec 2023

@pettom19 pozriem tú značku, ďakujem 🙂

pettom19
29. dec 2023

@autorka skus pozriet, ja som snuggs nemala, neviem cenovo porovnat.

katika901
29. dec 2023

Mám perties, som spokojná, potom ešte LaliPanties od FutuNatura, pre dcéru som kupovala v dm Jessa

31zuzi
29. dec 2023

Odporúčam tiež Perties,za mňa top

zuzana3111
20. jan 2024

Dcére som kupovala menštruačné nohavičky Perties Mona, milo ma prekvapili vzhľadom aj kvalitou. Predtým skúšala Jesse aj Snuggs, no jedny boli nevzhľadné a druhé jej na okrajoch pretiekli... Na základe recenzií som kúpila Perties, ktoré nie sú najlacnejšie, no myslím, že investovať sa do nich oplatí...Absorpčná vrstva je dostatočne veľká a napriek tomu vyzerajú super. Keďže dcéra je veľmi štíhla, vyhovuje mi, že ich ponúkajú aj vo veľkosti 2 XS. Dcéra je naozaj spokojná, zatiaľ vydržali aj prvé dni menštruácie bez nehody.😊

mich123
20. jan 2024

Parties sú super, občas majú akciu na dvojkusove balenie. Už 2 roky ich mám....tip top.