Mali ste iné ako biele svadobné šaty?

26. aug 2024

Dobrý večer nájdu sa medzi vami ženy ktoré mali iné ako biele svadobné šaty? Ide o malú svadbu na úrade. Hľadám inšpiráciu. Poprípade ak ste aj nemali ale viete poradiť čo by sa hodilo 🤗

deti95060810
26. aug 2024

moja švagriná mala šaty biele ale len po kolená... nie žiadnu velkú róbu. pritom svadba bola veľká cez 100 ľudí .

nikaeli
26. aug 2024

ak chceš, pošlem foto do správy
(bielo.červené)

alandra
26. aug 2024

Sestra mala žlté šaty - také spoločenské ,ale foto nemám kedže to bolo 14 rokov dozadu.

biba_18
26. aug 2024

moja mama bola veľmi pokroková v tomto - vydávala sa v maslovom kostýme s klobúčikom ☺️ pred 55 rokmi… ja som mala netradičné šaty, ale biele… ak by som sa mala teraz vydávať, tak mám biely saténový (možno aj nohavicový) kostým a kabátik by mal peplum…

tesari
26. aug 2024

Ja som mala jemné krémové, neboli čisto biele

ninusa221
26. aug 2024

Tieto šaty som mala na stužkovej posunula som ich ďalej neveste ktorá mala menšiu svadbu spojenú s krstom, potom mi písala jedna známa že či ich ešte mám že ich chce na svadbu ako nevesta mali veľkú svadbu.

rozculena
26. aug 2024

mala som kostým krémovej farby

rfrd12
26. aug 2024

Ja som mala modry overal

kikusenka1
27. aug 2024

Mala som ruzove šaty

zdenkatv3
27. aug 2024

@ninusa221 Presne takuto farbu by som zvolila, ak by som nechcela biele. Nieco bezove/kremove, podla mna sa to velmi hodi, mne osobne sa to aj paci. Su to len predsudky, ze takato farba (alebo ina okrem bielej) nie je vhodna. 🙂

lucia13022023
27. aug 2024

Ja som tiež nemala biele, skôr smotanové. Ale my sme mali inú svadbu ako ostatní ľudia 🤣

misuliacik81
27. aug 2024

Ja som mala tigrované, keďže som o vlastnej svatbe nevedela 😂😂😂😂😂

tinqua
27. aug 2024

My sme mali svatbu na chate, tak som to vyriesila low cost... bola to moja druha svatba, na prvej som mala biele.

lelelienka
27. aug 2024

@misuliacik81 tak tento pribeh by som skutocne chcela pocut 😀 to ta prekvapili ze dnes sa vydavas?

fairyy
27. aug 2024

ja som.mala cierno biele a kozenu bundu 😂
a platene tenisky

biba_18
27. aug 2024

@fairyy tiež dobré 👍

misuliacik81
27. aug 2024

@lelelienka Už teraz manžel chystal oslavu 40 a popritom potajomky vybavoval svadbu. Našiel môj rodný list a išiel. Starostka je kamarátka tak nebol problém. Problém bol, že čo keď poviem nie 😂😂😂 . Tak sme prišli na oslavu všetci mu gratulovali k narodeninám cca 50 ľudí,posadali sme si. Zavolal k sebe dcéri,mamu, mňa. Ešte som v duchu nadávala čo zase odomňa chce 😁. Mame poďakoval za výchovu, starostlivosť a zato ako nám pomáha. Potom sa otočil na deti a povedal im, že deti moje chceli ste aby sme sa s maminkou zobrali a bola tiež Klobučníková tak sa teraz zoberieme. V tom čašník otočil stolček na ktorom bol Slovenský znak,z vedľajšej miestnosti vybehli baby z úradu ( vybehli ako kukláči 😁) a bola svadba. Nikto nevedel o nej iba manžel, z úradu a dvaja ľudia ktorí mi zabezpečili svadobnú kyticu a tortu.

deby3
27. aug 2024

Svetlo modre, vzdy som take chcela a mali sme malu svadbu na urade

autor
27. aug 2024

@tinqua Wau tak toto si viem predstaviť úplne nádherné 😍

@misuliacik81 Teeeda! Prekvapko 🙂🤗

Ďakujem za odpovede a tipy asi teda pôjdem do svetlomkdrych alebo pudrovo ružových 🥰😍

mirola
27. aug 2024

ahoj, ja som nemala saty, mala som suknu .. tylovu - bledoruzovu, kremovo biely top a riflovu bundu, ktoru som si dala na obrad dole.. citila som sa velmi pohodlne.. a bolo to podla mna aj pekne.. vid foto..

autor
27. aug 2024

@mirola Nádherné 😍 Ďakujem za fotky, asi som si práve vybrala 🙂

mirola
27. aug 2024

suknu stale mam v krabici ak by si chcela 😅😅.. a dakujem