Dobrý večer nájdu sa medzi vami ženy ktoré mali iné ako biele svadobné šaty? Ide o malú svadbu na úrade. Hľadám inšpiráciu. Poprípade ak ste aj nemali ale viete poradiť čo by sa hodilo 🤗
ak chceš, pošlem foto do správy
(bielo.červené)
Sestra mala žlté šaty - také spoločenské ,ale foto nemám kedže to bolo 14 rokov dozadu.
moja mama bola veľmi pokroková v tomto - vydávala sa v maslovom kostýme s klobúčikom ☺️ pred 55 rokmi… ja som mala netradičné šaty, ale biele… ak by som sa mala teraz vydávať, tak mám biely saténový (možno aj nohavicový) kostým a kabátik by mal peplum…
Ja som mala jemné krémové, neboli čisto biele
mala som kostým krémovej farby
Ja som mala modry overal
Mala som ruzove šaty
Ja som tiež nemala biele, skôr smotanové. Ale my sme mali inú svadbu ako ostatní ľudia 🤣
@misuliacik81 tak tento pribeh by som skutocne chcela pocut 😀 to ta prekvapili ze dnes sa vydavas?
ja som.mala cierno biele a kozenu bundu 😂
a platene tenisky
@lelelienka Už teraz manžel chystal oslavu 40 a popritom potajomky vybavoval svadbu. Našiel môj rodný list a išiel. Starostka je kamarátka tak nebol problém. Problém bol, že čo keď poviem nie 😂😂😂 . Tak sme prišli na oslavu všetci mu gratulovali k narodeninám cca 50 ľudí,posadali sme si. Zavolal k sebe dcéri,mamu, mňa. Ešte som v duchu nadávala čo zase odomňa chce 😁. Mame poďakoval za výchovu, starostlivosť a zato ako nám pomáha. Potom sa otočil na deti a povedal im, že deti moje chceli ste aby sme sa s maminkou zobrali a bola tiež Klobučníková tak sa teraz zoberieme. V tom čašník otočil stolček na ktorom bol Slovenský znak,z vedľajšej miestnosti vybehli baby z úradu ( vybehli ako kukláči 😁) a bola svadba. Nikto nevedel o nej iba manžel, z úradu a dvaja ľudia ktorí mi zabezpečili svadobnú kyticu a tortu.
Svetlo modre, vzdy som take chcela a mali sme malu svadbu na urade
@tinqua Wau tak toto si viem predstaviť úplne nádherné 😍
@misuliacik81 Teeeda! Prekvapko 🙂🤗
Ďakujem za odpovede a tipy asi teda pôjdem do svetlomkdrych alebo pudrovo ružových 🥰😍
@mirola Nádherné 😍 Ďakujem za fotky, asi som si práve vybrala 🙂
suknu stale mam v krabici ak by si chcela 😅😅.. a dakujem
moja švagriná mala šaty biele ale len po kolená... nie žiadnu velkú róbu. pritom svadba bola veľká cez 100 ľudí .