Ahojte žienky, prosím kde kúpiť lodičky/sandalky/... Jednoducho nejakú slavnostnejsiu obuv ktorá bude pohodlná aj na širokú nohu a vydržím v tom normálne v pohode celý večer? Čiže niečo na nižšom opätku, alebo bez. Už fakt neviem všetko čo vyskúšam mi je brutálne úzke mam doma x topánok ale vo všetkých mi po hodine ide odumriet noha už som jednoducho zúfalá úplne 😢
Ja mam padnutu priecnu klenbu nohy, takze sirka nohy zodpoveda cislu 39 a spolocensku obuv potrebujem 34-35. Vacsinou su mi sandale v. 35 na dlzku velke a sirkou ako na detsku nohu... 😪
@timeahav skus Vionic.maju ortoklenby a siroke strihy.alebo znscky ktore maju wide fit kolekcie,napr.asos,new look,mark&spencer a pod
Ja mam doma takisto spustu topanok v ktorych po hodine neviem chodit, iba nekedy sa mi podari zohnat dobre. Takze kvoli sirke si vsetky uzatvorene topanky kupujem o 2 cisla vacsie a ked chcem lodicky alebo sandale, tak ich vyskusam 100 a z toho su mi dobre 1.
Ak idem hocikde okolo obuvi hned skusam i keby som prave nepotrebovala. Takze mam 3 zakladne farby lodiciek a to cierne, modre a bezove a k tomu niekolko farieb sandalov. Ako hovorim, chce to iba vzdy a za kazdych okolnosti skusat a skusat.
Inak dost dobre su v tomto smere Riekerky aj ked je na vyber len minimum topanok podobnych lodickam, su zamerani skor na vychadzkovu obuv.