Prosím Vás, kde kupujete topánky na opätku ak máte nohu ako Hobit? Ja mám 34 (22cm) a neviem nikde zohnať sandále na opätku na svadbu….
@anngie1995 moja mama ma rovnakú a kupuje v obuv Soňa a aj v ccc už našla . Prvé dospelácke našla v Taliansku a bola šťastná ako blcha
@anngie1995 ja nakupujem v Partizanskom vedľa stanice. Žiaĺ nemaju ank FB ani web syránku. Je tam malý obchodik a oni vyrabaju lodicky od vel.33.. nikde som nenašla boty lodičky,kde po vyskušani mi boli aj malé😂 kedže mam tiež nohu ako popelka. Lodičky 34😁
@anngie1995 teraz som našla aj na topánky vo.sk aj 34
@anngie1995 prepísal mi to mobil je to topankovo.sk
@veeron škoda, ak nič nenájdem dovtedy, tak možno tam zavítam 😅
@lily09 ďakujem, pozriem 🙂
@lemra ďakujem, pozriem to 🙂
@anngie1995 ten obujma maju 2 predajne v Kosiciach 🙂 drzim palce
@lemra áno, našla som jedny veľmi pekné, vďaka 🤩
@anngie1995 neboj určite nájdeš dačo mama ich už má aspoň 30. Vždy kúpi, keď dáke nájde. Zajtra sa jej ešte spýtam na dáke tipy, kde kúpiť a dám vedieť.
@anngie1995 Pozri hujo.sk
Špecializujú sa na obuv od veľ.33.
Majú aj podnikové predajne.
@anngie1995 to ma moj 6-rocny syn 😃
Prirovnanie 'noha ako hobbit' nie je správne. Hobbit má v skutočnosti proporcionálne väčšiu nohu k zvyšku tela, aj veľkosti 38-40 niekedy, navyše im na nohe rastie dosť výrazné ochlpenie. Takisto Hobbiti historicky často chodili naboso a tak nohy mávali veľmi špinavé a zo strany stupaje mali aj veľa drobných poranení, ktoré aj hnisali...
@drake122 dobreeeee 🫣🫣
@anngie1995 skusila by som obuv Hujo, slovenska vyroba, ja som zohnala v podnikovej predajni v Detve. Teraz uz kupujem vacsinou 35, ale take mensie...Lodicky Sala z Obuv Queen, ale to su 35. Ale take mensie. Len ja mam dlzku cca 22,3 a druhu nohu asi 22,7, tieto maju vnutornu dlzku 23, su spicate, mam sirsiu nohu a ked spuchne, tak uz sa mi nevyzuvaju 😅🤣.
Boze, smejem sa, ale je to trapenie.
Ja inak mam od Hujo dost topanok na predaj, 34, lebo mne su uz male. Pofotim Ti, co mam? Sandale ale mam len bielo-cierne na takom klinovom plnom opatku, to na ples nie a potom este lakovane biele lodicky, tak 5 cm opatok a mala som ich 2x na svadbe. Uz ma tlacia.
@nevenka ďakujem, skúsim pozrieť, ja som vždy kupovala 35 lebo mi sedeli, neviem či posunuli to číslovanie alebo sa mi zmenšila noha 😄no práveže ja mám malú nohu aj úzku tak všetko sa mi vyzúva 😂
@anngie1995 noha sa moze "zmensit"ked sa zdvihne klenba, mne sa to stalo ked som zacala nosit ortop.obuv. zacali mi byt velke topanky normalne
@anngie1995 A len tak zo srandy, aka si vysoka? Ja sa snazim predstavit si, ako moze mat dospela zena taku drobunku nozicku.
@ena1903 no tiež som nízka 155 cm 😅
@anngie1995 pýtala som sa mami a vravela, že už iba v ccc kupuje. Vždy dačo nájde
@anngie1995 Ty si taka Palculienka 😉
@anngie1995 zdravim! Mam podobny problem takze rada poradim - skuste na webstranke www.obujma.sk alebo eobuv.sk. mam 35ky ale spolocenske tiez nosim niekedy 34