Lelosi verzus Pikaluna. Ktoré legíny sú lepšie?

8. okt 2024

Ahojte dievčatá, ktoré leginy sú viac kvalitnejšie? Čítala som ze lelosi sa dosť pokazili, mam od nich par ale to dávno..a od pikaluna nemám ešte...ďakujem za recenzie

cyberk
8. okt 2024

Mam 2 lelosi a 5 pikaluna, uz len pikaluna kupujem 😅 lacnejsie, ale kvalita +- rovnaka

autor
8. okt 2024

@cyberk a velkosti sedia áno? 🙂 bývajú tam nejaké akcie napr ako v lelosi? 🙂

rebi789
8. okt 2024

Oysho ;)

lonely66
8. okt 2024

@cyberk ja si myslím, že ide o toho istého predajcu, ale pod inými "značkami" alebo ako to nazvať. robila som kedysi pre jednu firmu (e-shop), ktorá predávala absolútne totožné výrobky, len cez 2 internetové stránky a pod dvomi firemnými názvami, ktoré mali od výrobcu všité aj na výrobkoch. na jednej stránke boli výrobky o niečo lacnejšie, než na druhej, avšak kvalita totožná, v podstate to boli absolútne rovnaké výrobky...

a minule som si kúpila po prvýkrát legíny v tchibo a už nikdy viac sa nevrátim k lelosi. už ich mám 5x opraté a sú vždy ako nové (lelosi už po druhom-treťom praní začali javiť mierne známky používania). a z tchibo boli dokonca aj lacnejšie. sedia perfektne, stiahnu, čo stiahnuť majú a sú neskutočne pohodlné. keď je zima, akoby ma hriali a naopak, keď boli teplejšie dni, nepotila som sa v nich, na rozdiel od lelosi.
a to som bola fanúšik lelosi, mala som za posledné roky od nich hádam 20 rôznych legín, ale už nebudem nakupovať. to len ako pikoška - moja skúsenosť s aj inou značkou, ktorá sa mi osvedčila... a hoci som bola verný zákazník, končím s nákupom lelosi legín

cyberk
8. okt 2024

Ano sedia 🙂 ja nakupujem len cez akcie 😂 mavaju tam fajn 🙂 aj dcerke kupujem uz 😅 ale tie detske sa mi zdaju inou kvalitou, velmi rychlo sa opotrebuvaju 😅 moje vydrzali tehotenstvo aj po aj pred 😅

@lonely66 Toto ma inak aj napadlo, ked som ich prvy krat vyskusala :D tie z tchibo som este nemala, urcite vyskusam 🙂 diiky 😇

andrea_82
8. okt 2024

Ja kupujem este lanumu, to je tiez to iste a maju trochu nizsie ceny a akcie.

lilyianka
8. okt 2024

Za mňa naj Björn Borg

deniseee
9. okt 2024

Mam obe znacky, a nie su rovnake tie leginy od nich. Pikaluna mi pridu pevnejsie, nie tak roztiazne, ako Lelosi. Na druhej strane Lelosi su pre mna maksie, pohodlnejsie, jemnejsie. Vyuzivam oboje, striedam ako mi vyhovuje. Tchibo, co tu spominaju vyskusane nemam, ale napriklad tie z Decathlonu mi nevyhovuju vobec, pretoze tam je ten pas uz velmi pevny a ja som na to citliva, hned ma rozboli brucho, takze tym sa vyhybam oblukom. Zalezi teda, co od tych legin chces, o ich kvalitu strach nemam.