Lelosi legíny

fanyke
28. nov 2023

Ahoj viete mi niekto poradiť ako sedia legíny lelosi, či brať bežnú veľkosť alebo väčšie/menšie. Tie thermo sú dobré? Akú máte skúsenosť? Ďakujem.

nairia
28. nov 2023

@fanyke bezna velkost ako nosis je ok, ja nosim M a dokonca mi sedeli este aj na tehotenske brucho. ale neroztiahli sa, zachovali si tvar.
prave dnes rano som vytiahla prvykrat aj polarosi verziu a tie su trosku tuhsie, ale velkost sedi, dokonca aj znova na tehotenske brucho 😅

majlo1234
28. nov 2023

@nairia ja som si tiez objednala jedny termi, tak dufam ze budu ok za tu cenu🫣v zivote som tolko nezaplatila za leginy

domiklik
28. nov 2023

@fanyke klasické lelosi sú dosť poddajne, keď ich prvýkrát uvidíš, nebudeš veriť, ze sa do nich narves... Polarosi sa tak nenatiahnu. A pomer kvalita cena, ee...

nairia
28. nov 2023

@majlo1234 ja som kupovala teraz druhykrat v akcii 3 za 2, inak ale tiez nechapem, ze som sa na to dala 😆 ked tak rozmyslam, kupovala som ich iba v tehotenstvach a prave kvoli tomu, ze su take pruzne

martinka13
28. nov 2023

Bežná veľkosť sedi. Teraz som kupovala dcére zateplene a nič iné nechce nosiť....

vkatush
28. nov 2023

Klasické normálnu veľkosť, super sedia, natiahnu sa, keď treba, ale vrátia sa naspäť do tvaru (mne krásne sedeli pred/počas/po tehu a nezničili sa, nenatiahli).
Klasické mám 4, spokojná.

Ak tie silhoutte, tak tie veľmi ťažko natiahnem, lebo sú fakt pevné, tam som premýšľala, či nevymeniť za väčšie, ale nakoniec som si nechala.
Tie mám 1, spokojná.

Ale čo sa týka Polarosi, tie pre mňa sú trošku sklamanie. Nie sú tak teplé, ako som čakala a jemne mi padajú, resp nie sú tak obtiahnuté, ako by som chcela. Asi som mala objednať o číslo menšie (len som objednávala pred zimou a už potom neskoro vrátiť).
Tieto mám 2, ale nabudúce by som skúsila už inú značku, ak ide o to zateplenie.

fanyke
autor
29. nov 2023

@vkatush presne na tie pozerám, klasické mám radšej športové, teda ine som zatiaľ nemala.