Ahojte, chce si kupujete legíny baby čo máte pár kíl na vyše? Ja som zvykla Bonprix ale zdajú sa mi dosť drahé :( skúsila som Alegro.sk páčila sa mi cena, veľkosť že xl/xxl no a dneska mi prišli a neprešli mi cez stehná a to si myslím že nie som žiadny slon- mám pár kíl navyše. Ďakujem za rady odkiaľ kupujete vy.
Presne tak, pri vyšších číslach radšej leginy vyradiť zo šatníku ako píše @sweet20
Mám kolegu, mladého chalana, ktorý tvrdí, že legíny by sa mali predávať iba po veľkosť M🤣 ale aby som aj normálne poradila,tak skús pozrieť Tchibo.
@spanielka44 tak aj moletka ich môže nosiť. Ja ich nosím pod šaty keď je chladno alebo pod oteplovaky.
@30katrusa40 pod oteplovaky v zime je to este fajn
@30katrusa40 jedine tak...alebo doma,kým sa nekúri
Nič v zlom ale keď ma žena kg navyše tak naozaj taká otazka?????🤦♀️ nie je to pekne a hotovo 🥶 leginy a kg navyše jednoducho nie 🙄
Leginy nie su pekne ani na chudych zenach. Leginy su spodne pradlo. A spodne pradlo - pod saty - moze nosit naozaj aj moletka 😃 Bonprix ma leginy za cca 12-15€, podla mna lacnejsie moc nenajdes (mozno v kamennych predajniach? Kik napr), vyuzi zlavove kody.
Nie vzdy leginy znamena tricko tesne pod prsia a leginy s nazberkanym svikom v zadku - co je teraz in a ja len zasnem, ze si toto zeny oblecu na von.
Leginy mozu byt aj pod tuniku napriklad. V akejkolvek velkosti. A teda ja kupujem pepco, kik, nic extra.
autorka sa nepytala na nikoho nazor na leginy vs. moletky resp. zeny s nejakou nadvahou, pyta sa, kde ich tie zeny kupuju. Absolutne netusime, ci ich nosi pod saty, s dlhou tunikou, namiesto pancuch...a keby aj ich nosi s crop topom, nepytala sa na nazor 🤷♀️ autorka podla mna lacnejsie ako v bonprixe alebo lidl/tchibo co ti ja viem, potom je to nekvalitny material a na zadku sitko 😃 ja teda nosim len sportove leginy (fitko, beh) ale najviac mam my protein a victoria secret ale tie nie su uplne lacne a teda na bezne nosenie asi ani uplne vhodne, kedze tem strih je taky iny, namiesto pancuch pod saty som mala z tchibo
Ja ich obj z shein
Kik
@dusankomoj Práve naopak, legíny sa hodia práve ženám kyprejších tvarov, kedy vyniknú ich krivky. Je to potom pastva pre oči.
Ja ich kupujem na Shein 😁
Moletky by nemali legíny VÔBEC nosiť. Už som zopár takých báb videla a fakt bol na ne nechutný pohľad. Legíny patria na vyšportovanú postavu.
Decathlon.... Ta ich vyssia rada....maju siroky pas, takze pekne udrzia brucho .... Kupujem uz roky, lepsie som nenasla
C&A, aj keď teda otázka je čo je dosť drahé , na cvičenie z MP keď je akcia
Ja napríklad nosím legíny bežne s tunikou, dlhým svetrom, šatami. Milujem to oblečenie, a vyzerá to oveľa lepšie ako keď si dám trebárs rifle a tričko. Vážim 74 kíl, a rozhodne to nevyzerá "hrozne"
Kupujem ich buď v Kiku, na domáce nosenie stačia, alebo objednávam cez Bonprix, nezdá sa mi až taká hrozna cena, 2 kusy stoja 13 - 15eur. Tie nosím aj normálne von.
@hugoboss1923 no, pokiaľ je moletka iba ,,moletka" a nie vyslovene obézna,tak celkom súhlasím. A taktiež záleží čo má k ním oblečené.
Lelosi, nepresvitaju a sú kvalitné. Ja mám tiež kilá navyše a kombinujem ich s dlhými svetrami, tunikami...
Trápnych nevyžiadaných názorov si už dostala dosť, tak sa pridám k tým, čo ti dajú odpoveď na tvoju otázku. Ja rada nosím legíny pod šaty nad kolená, k tunikám, dlhým tričkám, dlhým svetrom a veľmi ma prekvapili tieto rebrované z Lidlu, sú fakt super, len aktuálne čierne nemajú, treba sledovať. https://www.lidl.sk/p/esmara-damske-rebrovane-l...
Dobrý strih majú aj F&F.
Keďže moletky by legíny nosiť nemali, prosím, poučte ma, čo teda nosiť majú... Čo si má obliekať moletka na materskej, ktorá je 90 percent času doma? Tepláky? V tých vyzerá oveľa horšie. Nepohodlné rifle?... Roky nosím doma legíny s tričkom/mikinou pod zadok, nemám nikde nič zarezané a ani neposobím vulgárne...
@martinadomianova a v com mam cvicit? Alebo sportovat ?
Ja na bežné nosenie kupujem v Tescu - majú až po veľkosť 46. Teraz v tehotenstve nosím 40 a sú fajn, netlačia. Také "lepšie" kupujem cez leginovo, astratex a na cvičenie gymbeam, alebo pokojne Lidl. Podľa mňa moletky lepšie vyzeraju v leginach a tunike, dlhom svetríku, blúzke ako v rifliach.
Prepáč ale aj ja som toho názoru že moletky a leginy nejdú dokopy. Viem že sa to dá pekne skombinovať aj s dlhy tričkom ale nie…..
Ziadne 😐