Legíny pre moletky

4. okt 2024

Ahojte, chce si kupujete legíny baby čo máte pár kíl na vyše? Ja som zvykla Bonprix ale zdajú sa mi dosť drahé :( skúsila som Alegro.sk páčila sa mi cena, veľkosť že xl/xxl no a dneska mi prišli a neprešli mi cez stehná a to si myslím že nie som žiadny slon- mám pár kíl navyše. Ďakujem za rady odkiaľ kupujete vy.

sweet20
4. okt 2024

Ziadne 😐

spanielka44
4. okt 2024

Presne tak, pri vyšších číslach radšej leginy vyradiť zo šatníku ako píše @sweet20

dusankomoj
4. okt 2024

Mám kolegu, mladého chalana, ktorý tvrdí, že legíny by sa mali predávať iba po veľkosť M🤣 ale aby som aj normálne poradila,tak skús pozrieť Tchibo.

30katrusa40
4. okt 2024

@spanielka44 tak aj moletka ich môže nosiť. Ja ich nosím pod šaty keď je chladno alebo pod oteplovaky.

sweet20
4. okt 2024

@30katrusa40 pod oteplovaky v zime je to este fajn

rozculena
4. okt 2024

@30katrusa40 jedine tak...alebo doma,kým sa nekúri

jaass
4. okt 2024

Nič v zlom ale keď ma žena kg navyše tak naozaj taká otazka?????🤦‍♀️ nie je to pekne a hotovo 🥶 leginy a kg navyše jednoducho nie 🙄

anavixy
4. okt 2024

Leginy nie su pekne ani na chudych zenach. Leginy su spodne pradlo. A spodne pradlo - pod saty - moze nosit naozaj aj moletka 😃 Bonprix ma leginy za cca 12-15€, podla mna lacnejsie moc nenajdes (mozno v kamennych predajniach? Kik napr), vyuzi zlavove kody.

any_soj
4. okt 2024

Nie vzdy leginy znamena tricko tesne pod prsia a leginy s nazberkanym svikom v zadku - co je teraz in a ja len zasnem, ze si toto zeny oblecu na von.
Leginy mozu byt aj pod tuniku napriklad. V akejkolvek velkosti. A teda ja kupujem pepco, kik, nic extra.

petamich
4. okt 2024

autorka sa nepytala na nikoho nazor na leginy vs. moletky resp. zeny s nejakou nadvahou, pyta sa, kde ich tie zeny kupuju. Absolutne netusime, ci ich nosi pod saty, s dlhou tunikou, namiesto pancuch...a keby aj ich nosi s crop topom, nepytala sa na nazor 🤷‍♀️ autorka podla mna lacnejsie ako v bonprixe alebo lidl/tchibo co ti ja viem, potom je to nekvalitny material a na zadku sitko 😃 ja teda nosim len sportove leginy (fitko, beh) ale najviac mam my protein a victoria secret ale tie nie su uplne lacne a teda na bezne nosenie asi ani uplne vhodne, kedze tem strih je taky iny, namiesto pancuch pod saty som mala z tchibo

stellarstar
4. okt 2024

Ja ich obj z shein

taktotedanie
4. okt 2024

Kik

hugoboss1923
4. okt 2024

@dusankomoj Práve naopak, legíny sa hodia práve ženám kyprejších tvarov, kedy vyniknú ich krivky. Je to potom pastva pre oči.

pikachu999
5. okt 2024

Ja ich kupujem na Shein 😁

ina2405
5. okt 2024

@any_soj minule v meste, legíny v telovej farbe, s nazbieraným švíkom a zarezané v zadku 😱 Akože baba mala top postavu, ale všetky oči na nej a mohla byť rovno vyzlečená. Vyzeralo to veľmi vulgárne.

martinadomianova
5. okt 2024

Moletky by nemali legíny VÔBEC nosiť. Už som zopár takých báb videla a fakt bol na ne nechutný pohľad. Legíny patria na vyšportovanú postavu.

rozpravocka
5. okt 2024

Decathlon.... Ta ich vyssia rada....maju siroky pas, takze pekne udrzia brucho .... Kupujem uz roky, lepsie som nenasla

sense
5. okt 2024

C&A, aj keď teda otázka je čo je dosť drahé , na cvičenie z MP keď je akcia

jaskolka
5. okt 2024

Ja napríklad nosím legíny bežne s tunikou, dlhým svetrom, šatami. Milujem to oblečenie, a vyzerá to oveľa lepšie ako keď si dám trebárs rifle a tričko. Vážim 74 kíl, a rozhodne to nevyzerá "hrozne"
Kupujem ich buď v Kiku, na domáce nosenie stačia, alebo objednávam cez Bonprix, nezdá sa mi až taká hrozna cena, 2 kusy stoja 13 - 15eur. Tie nosím aj normálne von.

dusankomoj
5. okt 2024

@hugoboss1923 no, pokiaľ je moletka iba ,,moletka" a nie vyslovene obézna,tak celkom súhlasím. A taktiež záleží čo má k ním oblečené.

katica06
5. okt 2024

@jaass legíny nosí aj moja mama dôchodkyňa s nadváhou, ešte že sa na to nemusíš pozerať.
Autorka mame kupujem za 7-10€v Tescu, pepcu sinsay v kik a podobne. Z kaufu či z Lidla jej nesadli

jaass
5. okt 2024

@katica06 pozri, mne je to jedno, nech si každý nosi čo chce. Ale aby nosil niekto leginy kto vie, že to vyzerá hrozne tak 🤦‍♀️🫣

misiak7777
5. okt 2024

Lelosi, nepresvitaju a sú kvalitné. Ja mám tiež kilá navyše a kombinujem ich s dlhými svetrami, tunikami...

mima172
5. okt 2024

Trápnych nevyžiadaných názorov si už dostala dosť, tak sa pridám k tým, čo ti dajú odpoveď na tvoju otázku. Ja rada nosím legíny pod šaty nad kolená, k tunikám, dlhým tričkám, dlhým svetrom a veľmi ma prekvapili tieto rebrované z Lidlu, sú fakt super, len aktuálne čierne nemajú, treba sledovať. https://www.lidl.sk/p/esmara-damske-rebrovane-l...
Dobrý strih majú aj F&F.

minka201
5. okt 2024

Keďže moletky by legíny nosiť nemali, prosím, poučte ma, čo teda nosiť majú... Čo si má obliekať moletka na materskej, ktorá je 90 percent času doma? Tepláky? V tých vyzerá oveľa horšie. Nepohodlné rifle?... Roky nosím doma legíny s tričkom/mikinou pod zadok, nemám nikde nič zarezané a ani neposobím vulgárne...

zuzubb007
5. okt 2024

@ina2405 ale chlapi sa radi kuknu na takú dobrú riťku 🤣

xnatalkax
5. okt 2024

@martinadomianova a v com mam cvicit? Alebo sportovat ?

ina2405
5. okt 2024

@zuzubb007 ale keby sa mi takto oblečie dcéra a chlapi slintajú nad jej riťkou, vadilo by mi to. To dievča malo tak 16-17 rokov, bundička pod prsia kratučká. Teda, mne vadí aj keď mňa niekto očumuje.

michaela329
5. okt 2024

Ja na bežné nosenie kupujem v Tescu - majú až po veľkosť 46. Teraz v tehotenstve nosím 40 a sú fajn, netlačia. Také "lepšie" kupujem cez leginovo, astratex a na cvičenie gymbeam, alebo pokojne Lidl. Podľa mňa moletky lepšie vyzeraju v leginach a tunike, dlhom svetríku, blúzke ako v rifliach.

3petka
5. okt 2024

Prepáč ale aj ja som toho názoru že moletky a leginy nejdú dokopy. Viem že sa to dá pekne skombinovať aj s dlhy tričkom ale nie…..