Legíny pre bacuľky

kastia
11. aug 2024

Ahojte baby,

idem si po radu. Som bacuľka, mám o dosť viac kíl ako by bol treba. Chcela by som si kúpiť nejaké poriadne legíny a legínové kratasy. Mate nejaké overené značky, ktoré robia aj väčšie čísla (od XL/XXL)? Také, ktoré aj trochu bruško stiahnutu, zadok spevnia a vydržia obtiaranie stehien? Viem ideálne schudnúť, ale na to nemám zatiaľ pevnú vôľu. Som ochotná si aj priplatiť, ale chcem naozaj kvalitu. Nie že sa do nich natrepem a je mi vidno spodné prádlo, také môžem nosiť len doma a také aj mám. Mate skúsenosť so značkou GoldBee? Pozerala som, že robia aj veľmi veľké čísla a rôzne druhy. Modely sa mi páčia, len osobná skúsenosť by pomohla.

Ďakujem.

nika_val
11. aug 2024

Za mňa legíny nie sú kus odevu ktorý by sa mal nosiť na verejnosti. Skús radšej hľadať nejaké kúsky ktoré sadnú tvojej postave, zakryjú čo majú zakryť a zvýraznia to čo treba.
Ale prosím ťa vykašli sa na legíny a prestaň také hľadať.

ssimusska
11. aug 2024

@kastia Prepáč ale legíny sú kúsok pre ženy na šport, alebo tak že si dáš nejaké šaty na ne. Nosiť len tak legíny a tričko je hnus. A ešte u väčších žien.

veronika2316
11. aug 2024

Lelosi

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vesimelonimarsista
11. aug 2024

Nike, uz siju aj nadmerne velkosti.

teki1
11. aug 2024

Presne Česká značka GoldBee búra mýty,že legíny sú len pre chudé ženy.Sú aj pre ostatné,veľké aj malé.Pošli im svoje miery a určite dokážu ušiť aj tebe.😉

ssimusska
11. aug 2024

@teki1 Nič nebúra, legíny sú buď na šport a nie ako samostatný kúsok 😀😀

lalilla
11. aug 2024

Mne sa napr pacia leginy v outfite, do sportova ladenom nie na sport priamo. Kludne ale aj k dlhsiemu tricku, tunike.
Za mna nike maju uz aj velke velkosti a oysho ale tie nvm ci idu aj do takych velkosti

kastia
autor
11. aug 2024

@ssimusska a @nika_val Myslím, že sa viem vhodne obliecť podľa potreby. Keď napríklad cestujem v lietadle, v aute dám si legíny lebo sa v nich cítim pohodlne. Keď idem len tak neformálne do mesta na večeru alebo na prechádzku tiež si ich dám a prípadne k tomu nejaké "pološaty", aby mi zakryli zadok. Snáď si môžem ešte obliecť to v čom sa cítim pohodlne.

ssimusska
11. aug 2024

@kastia Keď si dáš ku tomu niečo čo ti prekryje zadok je to ok. Ale prepáč , keď má nekto viac kíl a oblečie si legíny tak to je hnus. Vo fitku ok, žiadny problem. Ale len tak von určite nie.

kastia
autor
11. aug 2024

@teki1 A teda, aby to nevyznelo, že som nejaká obrovská. Ja sa do väčších komerčných veľkostí zmestím, len nie všetky značky robia XL/XXL. A hlavne som chcela vedieť skúsenosti čo sa týka kvality a materiálu. Ale áno GoldBee vyzerá, že sú tie výrobky fajn aj z fajn materiálov.

mirkam3
11. aug 2024

@veronika2316 Lelosi nosím doma (aj teraz v tehotenstve) ale ten materiál určite nespevni XXL zadok. A popravde, za mna to prevedenie je ozaj iba na doma - nie niekam do mesta na večeru (ako píše autorka). Na jednofarebných/čisto čiernych/ vidno každý chlp/vlas. Farebné podľa mna lichotia max tak velkosti M a pri všetkej predstavivosti si ich neviem predstaviť v outfite so šatami.

koniarova
11. aug 2024

@teki1 a ty si im to uverila?😂😂😂

mimuska328
11. aug 2024

@kastia ja som nosila športové legíny my proteín do prace tie sietkovane s vreckami. Dokonca ich nosili všetky kolegyne lebo sú pohodlné aj stiahnu q není sú ako klasické tenké legíny co vidno každý zahyb na nich ..

betulinka1
11. aug 2024

@kastia kupujem v Gate a teraz som si objednala z Bonprixu ale tie sa uz zmolkuju. Z Gate take lesklé ziadna zmolka ani po rokoch. Nosim ich len na sport, so psom do lesa a doma. Nenosím ich do prace alebo na spolocenske udalosti. V Gate maju rozne kvetinkove, farebne a skombinujem s tričkom v nejakej farbe, co je vo vzore.

biba_18
11. aug 2024

@ssimusska ja mám veľkosť 38 a športujem celý život, teda nejaké tie leginy na mne nevyzerajú zle… nestíhala som na skupinové cvičenie, tak som sa obliekla už doma že dajako dobehnem a budem hneď cvičiť - a moje pubertálne dieťa na mňa 😮😮 prepána mami, v tom chceš ísť na ulicu? 😂😂

teki1
11. aug 2024

Voľakedy sa športovalo v teplákoch,keď už 😁 Na telesnú v školách sa nosili modré trenírky,vyzerali ako nohavičky s vreckom na zadku.Dnes by si to dieťaťu už neobliekla.🤨
A nosili sa elasťáky bežne vonku,ak to malo gumku dole cez pätu,už to boli elegantné kaliopky do lodičiek.😉
Takže nos čo chceš,ak sa hanbíš za zadok,daj si predĺžené tričko a hotovo.

veronika2316
11. aug 2024

@mirkam3 no ja mám pocit že majú aj sťahujúce už aj keď tie nemám

nika_val
11. aug 2024

@kastia no podľa toho čo si napísala, tie príležitosti kam si berieš legíny tak nemyslím si že sú to vhodné situácie na legíny. A je jedno či sa bavíme o babe čo má XS alebo XL
Ale to len môj názor. Tiež sa v legínach cítim pohodlne ale doma nikdy by som v nich nešla mimo byt. Na to som si našla dostatočne pohodlné kúsky ktoré sú za mňa vhodné na príležitosti ako si uviedla.

zlatican
11. aug 2024

Ja si ku legínam obliekam dlhšie mikiny od značky Kesi a vyzerá to pekne. Mám rada kontrast, čierne legíny a smotanová mikina.

lilka5566
11. aug 2024

Ja nosím od jesene do jari iba legíny .Necítim sa vôbec blbo vyjsť z nich na ulicu,ani sa mi to nezdá nevhodné .Skor mám problém vyjsť v teplákoch .Určite ak budeš vyberať ,nepriesvitne ,keď presvitajú uznávam vtedy to dosť blbo vyzerá 😄

lucifera
11. aug 2024

Legíny nato tunika....Bonprix....som XXL a v pohode...len ja som jablko....takže nohy,zadok ok,len to brucho🙄mala som aj Lelosi,len sú zbytočne drahe

vevesh
11. aug 2024

@kastia ja mam dobru skusenost s tchibom. Ked maju akciu velke velkosti, skus si pozriet...

janababana
11. aug 2024

@kastia decathlon - bavlnene leginy a take iste maju aj kratasy. Su perfektne, sedia velmi dobre, nie su tenke cize nepresvitaju a su do velkosti tusim 2-3xl. Lelosi istotne nie, ak sa ti bezne leginy rozderavia kvoli osuchavaniu stehien tak lelosi dlho neponosis.

morusha
11. aug 2024

@kastia Za mňa dlhé legíny na bežné nosenie skôr nie, ale legínové kraťasy pod sukňu, šaty, aby sa neobtierali stehná o seba, odporúčam z Láskovo.

viestta
11. aug 2024

Nosim leginy z Decathlonu, aj dlhe aj 3/4 aj nad kolena. K nim predlzene tuniky, tricka. pulovre aj minisaty.

biba_18
11. aug 2024

@morusha dik za tip 👍 objednala som. len tých 14 dní ma voľajako straší…

morusha
11. aug 2024

@biba_18 Nie je začo...tak oni to šijú myslím na objednávku

slavomira236
11. aug 2024

@kastia mam 46 a nosim bezne leginy kedze vsade chodim bikom sportove . Mam vseliake znacky no mam 3kusy z lidly a tie mam najradsej. K tomumu su vzorovane a este ma aj zostihluju. V podode kratke tricko ku nim do pasa. Ale ja mam velkost max S

slavomira236
11. aug 2024

@kastia caldezonia mam take stahovacie aj s push up efektom noo neviem ci aj velke velkosti su