Legíny Lelosi Siberosi

16. nov 2024

Máte skúsenosti s legínami Lelosi Siberosi? Aká je kvalita? Od Lelosi nemám ešte nič, čítam že kvalita išla dole, tak neviem. Páčia sa mi, ale za tú cenu by som očakávala aj kvalitu. Oplatia sa? Či už tieto Siberosi alebo Polarosi alebo aj tie ich obyčajné?

danielinda
16. nov 2024

Bola som sklamana, po 2 praniach zmolky a dierky.

stela567
16. nov 2024

Lelosi je už hnoj.

len_nig
16. nov 2024

Objednala som práve tie zimné od Pikaluna, o polku lacnejšie sú a na lelosi čítam samé zle recenzie. Mám jedny obyčajne legíny od nich a fakt sa zmolkuju a hneď prederavia medzi nohami

jany55
18. nov 2024

Určite neodporúčam..ja som ich reklamovala lebo sa mi urobili dierky (mala som dvoje a na oboch sa uribili) a to teda trvalo kym mi ich vyreklamovali..za tu cenu je to totalny smejd..
Tento rok si idem kúpiť softshellove gate na vonkajšie prechádzky a budem mať pokoj..

kathhii
Včera o 06:27

Sú príjemné na telo, ale za tú cenu sa neoplatia.
MAm čierne s čipkou tie mi zosiveli a vyťahujú sa z čipky nitky a čo mám polarosi tie vyzerajú stále pekne, ale nie sú zase extra teplé ako som čakala. Sú na jeseň ale takú teplejsiu, alebo ako termo. Ja som kupovala vo výpredaji tak cena bola dobrá a tie tenké bol darček od manžela.

maciatkolulu
Včera o 06:37

Mám uz druhe,za mňa najlepšie zateplené legíny,pohodlné a vôbec nemajú zmolky,prvé mám tretiu sezónu,teraz som si objednala čierne. Za mňa top. Bývam dosť v zime vonku so psom a ani raz som nemala pod nimi pančuchy. Ono to treba prať podľa návodu a nič sa nestane. Nie som nejaká vychudnutá,ale fakt žiadne dierky,zmolky,ani medzi nohami. Za mňa odporúčam.

maciatkolulu
Včera o 06:39

@kathhii nemyslíš Polarosi,lebo siberosi sú teda dostatočne teplé.

kathhii
Včera o 08:51

@maciatkolulu prepáč, áno myslím polarosi.

snowflakenel
Včera o 09:11

Mam polarosi, som spokojna. Su velmi teple na zimu.
Tensie nemam.
Nosim s-ko, no tieto mam M.

maciatkolulu
Včera o 10:42

@kathhii myslela som si,lebo siberosi sú fakt veľmi teplé,som ich mala minulý týždeň a v obchode som skoro zhorela.🙃