Ahojte zeny, to aj vy mate taky problem s leginami alebo silonkami? Na dlzku super, na sirku super a pas urobia ako pre anorekticku, ja uz mam take nervy na to... este silnejsie gumy mozu sit do toho pasu. Nosim velkost M, brucho nemam vobec velke, primerane celej postave. /170 cm 60 kg/ a v pase ma kazde silonky a kazde leginy tlacia. Potom ma z toho az brucho boli. Minule som si kupila aj L velkost a aj tak ma to tlacilo. Iba co mi sa mi to potom este vreze do tuku a otrasne to vyzera v obtiahnutejsich satach napriklad. Poradte prosim odkial kupovat.
Ja som po pôrode dlho predlho nosila tehotenské z lidlu 😀 Tie v pase isto netlačia 👍🏻
Tiez sa mi toto nedeje, vacsinou mam opacny problem… teraz mam asi vacsinu legin s nizsim pasom, a jedny, co mam s vysokym pasom, mi praveze na pase odstavaju, napriek tomu ze dlzka a sirka mi sedia perfektne… to su nejake adidas, takze mozno by ta netlacili 😄
K silonkam sa neviem vyjadrit, pretrpim ten humus max raz za rok, a tam ma to tyra ja tolkych miestach, ze fakt neviem, ci ma niekedy nieco tlacilo v pase 😃
presne toto poznam. Silonky riesim jednoducho - v pase ich trochu nastrihnem. Nemusis mat obavy, ze by ti padali, oni drzia dobre aj s nastrihnutym pasom (tak presne v strede a trochu to este upravim do oblucika, aby nebolo to rozstrihnutie velmi vidno). Ja neznesiem tie silne gumy cez pas a toto sa posunie trochu pod pupok, takze netlaci a drzi 🙂 vyskusaj na nejakych lacnych a uvidis 🙂
Mňa jediné legíny, čo netlačili (a preto som ich potom nosila aj celé tehu) boli lelosi, mám doma asi 5 ks. Na páse pekne sedia, obťahujú ťa, ale netlačia.
A pred asi milión rokmi som mala jedne z Tesca za tuším 8.99 €. Ale roztrhli sa mi v robote a už som ich nikdy nenašla 🥲
Ja mám absolútne opačný problém, že pásy robia strašne volne na môj vkus..
Legíny Lelosi a Pikaluna. Tie sú fakt "netlačiace"
Legíny Lelosi sú ozaj fajn, veľmi príjemný materiál. Netlačiace na páse mám ešte Vero Moda - tie sú z takého "klasickejšieho" materiálu (bavlna + elastan kvôli elasticite).
Silónky - kupujem väčšiu veľkosť, ako mám podľa veľkostnej tabuľky danej značky, väšinou Bepon. A fajn sú aj tehotenské - končia trocha vyššie a sú robené tak, aby netlačili na brucho. (keď už boli kúpené, nosila som aj po pôrode 🙂 )
Neviem aku znacku kupujes, ja som verna Calzedonii, nosim S a teda s tymto nemam problem. Ale mam aj ine leginy, aj Gate, My protein, adidas, nike atd. Vsetky su obtiahnute, ale netlacia ma. Poskusaj viac znaciek, mozno Lelosi, tie si chvalia, ja nemam skusenost ale skus