Lascana kabát

michaela567y
10. okt 2024

Ahojte, objednala som si kabát značky Lascana, stal 150€ tak som si myslela že to bude kvalitnejší kabát ale je 100% polyester a taky kabát si môžem kupit aj inde za 40€.. síce mi ešte neprisiel, ale som nahnevana na seba že som si to nepozrela skôr ako som ho objednala. Už som ho aj zaplatila. Máte skúsenosti s touto značkou?

hendikep
10. okt 2024

@michaela567y ved nepreber, a ked sa vrati peniaze Ti vratia. Polyester ani zadarmo!

michaela567y
autor
10. okt 2024

@hendikep no veď prave, teraz pozerám že sú aj lacnejšie kabáty a majú aspoň nejaký podiel vlny. Len som chcela ten kabát čím skôr, nemam čo nosit na von :/ a kym mi vrátia peniaze to bude aj tri tyzdne

nyusika
10. okt 2024

@michaela567y nemozu to byt tri tyzdne, zo zakona je maximalna lehota 14 dni

aku inu radu, ako "vrat to" vlastne cakas ??

vanilkovazmrzka
10. okt 2024

Mam nejake veci, a su v pohode, ale myslim ze su trochu drahsie nez by si zasluzili :D mozes to vratit alebo neprebrat balik.

muchotrafka298
10. okt 2024

Ked to mas z eshopu, tak nevidim dovod na nejake stresy. Proste vratis a hotovo.
Ak chces skutocne kvalitny kabat, tak budes musiet nacriet ovela ovela hlbsie do penazenky.
Dnes v obchodoch beznych mi pride, ze len same umeliny. Za mna ma krasne kabaty napriklad Hugo Boss, ale to je nad moj budget napriklad.

hendikep
10. okt 2024

@michaela567y cosi, par dni to bude.. ved pozri na v…..d , ja som teraz predavala max mara vlneny kabat, vlna + angora boli dokopy 85% len sa po nom zaprasilo :D ja uz by som nekupovala z normalnych eshopov nic … strata penazi

michaela567y
autor
10. okt 2024

@nyusika 14 pracovných si myslim, takze tri tyzdne