Lákajú mužov výstrihy?

23. sep 2024

Ak sú tu nejaký páni, zaujímalo by ma, že či je pravda, že mužov lakujú veľké výstrihy. Ak áno, prečo? Čo už považujú za vulgárne a čo je ok? Včera som v meste stretla jednu slečnu, čo mala výstrih po bradavky, väčšie prsia. A samej mi tam zablúdili oči....tak som zvedavá, čo je pre mužov príťažlivé a čo je už cez čiaru...

autor
23. sep 2024

.

janina1127
23. sep 2024

Nemusím byť muž, aby mi na niečo takéto padli oči, keď to prejde okolo mňa. To ale neznamená, že to musí lákať.

ssimusska
23. sep 2024

Môjmu sa moc nepáči keď si chcem dať väčší výstrih a na ulici sa z takých smeje, nepáči sa mu to 😄

petracandle
23. sep 2024

@ssimusska smeješ sa, ale toto je viac než toxické správanie. Pánko asi bude žiarlivý manipulátor a ver tomu, že sa mu to páči a smeje sa len pri tebe. Keď je sám tak slintá.

nika23t
23. sep 2024

Nemusí to byť príťažlivé, ale je to vyzývave, doslova to vyzýva na pohľad. Preto sa takmer všetci pozrieme, keď ma niekto veľky výstrih a vidieť viac. U nejakej ženy pekne, u inej nepekne, u ďalšej vulgárne. Ale som žena, tak moju odpoveď asi nepotrebuješ 😊

gas1201
23. sep 2024

myslím si že asi každý muž sa pozrie a v hlave ich vie decentne pochváliť. ale nie je to stále tak že "tak toto chcem doma". mne osobne sa napríklad nepáčia umelé, hlavne keď sú spravené tak že medzera medzi nimi sú jak oči u žraloka kladivohlavého.. to je ale už individuálny vkus.

jardojardo
23. sep 2024

Ano, je velmi tazke nepozriet sa ked ma zena velky vystrih, hlavne ked sa s nou rozpravam, tak je tazke udrzat oci "hore". Ci je to pritazlive, to zalezi. Sexualne ano. Ale zena, ktora sa oblieka prilis vyzyvavo hovori, ze nema co ponuknut osobnostne, a preto si to kompenzuje ukazovanim svojho masa. Muzov, ktorym ide len o sex, to pritahuje, zatial co muzov, ktory si hladaju kvalitnu partnerku/manzelku/buducu matku svojich deti, to skor odradi.

martinmmartin
23. sep 2024

Evolucna vec, opice chodia po styroch a zadky maju ukazane furt, staci nim zavrtiet a signal ze sa mozeme mnozit je na svete. Od cias vzpriamrnej chodze evolucia musela vymysliet nieco co vystrceny zadok pripomona aj na vzpriamrnej samici - bum a dekolt je na svete.

tetapetra
23. sep 2024

Je výstrih a výstrih.

aylinn_
23. sep 2024

Toľko k tomu 😄💆🏻‍♀️

jardojardo
23. sep 2024

@petracandle Toxicka mi pride vasa sprava. O danom muzovi neviete vobec nic, len ze sa mu nepacia velke vystrihy. Ale napriek tomu uz s istotou tvrdite, ze je to toxicky manipulator.

solange7
23. sep 2024

Je rozdiel ked ma zena pekne tricko alebo saty s vystrihom a nejaku vulgarnu lacnu kozenkovo cipkovanu handru. V prvom pripade nosi to, co jej je pohodlne a co jej pristane. V druhom pripade je to zena, ktora ma potrebu na seba uputavat pozornost. Ked vidim prvy pripad, poviem si ze je pekne oblecena. Ked vidim tu druhu, zbadam len nalozene prsia v nejakom kuse handry.

robertoo1
23. sep 2024

Tak to neviem či lákajú ,ale pozrú určite tak ako ženy na chlapoch napríklad zadok, alebo niečo iné🤷‍♂️

kinats
23. sep 2024

Rafinovane poodhalene byva pre muzov viac pritazlive ako uplne odhalene. Asi je to prikorenene zapojenim predstavivosti. A co je pekne predsa treba vystavovat na obdiv.

diewcatqoo
23. sep 2024

Kazdy sa pozrie. Aj ja sa pozriem, ak vidim zenu s hlbokym vystrihom. Ale nie kazdy vystrih je pritazlivy.

dettilv
23. sep 2024

Ja mám väčšie prsia a áno, muži mi pozru prsia aj keď výstrihy nenosim🙄čim častejšie sa mi stalo, tym viac som sa snažila zahaliť. Pozrel ma ešte aj farár pri dcerinych krstinach😤

stanulienkat
23. sep 2024

Je veľmi tenká hranica medzitým, co je sexy a čo už je vulgárne a vyzývave. To, že sa na nejakú ženu uprie veľmi veľa pohľadov ešte neznamená, že je sexi, čo si veľmi veľa žien mylne vysvetľuje, že to tak je. Ja sa napríklad aj s kamarátkami, keď sme v meste a ide nejaké poodhaľované čudo natesnané v nevkusných o 3 cisla mensich handrách -tiež sa pozrieme (neveriacky😁) dotyčná si možno myslí, že aká je sexi a všetci na ňu pozerajú a pritom opak je pravdou.

egonsk
23. sep 2024

kolko ludi, tolko chuti .... mne osobne imponuju mensie prsia a v sportovej podprde, neznasam pushupky a melony natlacene s vystrihom k pupku 😄

sszuzu8
23. sep 2024

Veď to už môžu chodiť nahate. Jasne ze veľký výstrih je vulgárny. Stačí jemne podskrtnut krásu a nechať mužov zapojiť fantáziu a nie im dat všetko na zlatom podnose

ssimusska
23. sep 2024

@petracandle milujem keď niekto komentuje ľudí čo ani nepozná 🤣🤣 žiarlivý nieje a manipulátor ťažko 🤣, mne sa tiež nepáčia moc výstrihy preto ich často nenosím a to mám čo do nich dať. A ano má srandu z takých čo by najradšej išli von nahé aj keď nieje somnou 🙂Vieš pánko slinta doma nadomnou 😉

dajla
23. sep 2024

neviem pochopiť ako tym ženám nevadila oplzle poznámky a pohľady od kadekoho 🫤 pár krát sa mi stalo, že niekto okomentoval môj dekolt a bolo mi to nepríjemne..ale tak niekomu to asi dvíha sebavedomie 😁 za mňa velky vulgárny výstrih nie a môj manžel keď chce nech sa pozrie..sľúbil mi vernosť a nie slepotu 😁

dadis
23. sep 2024

Kazdemu muzovi sa pacia ine prsia a iny stupen vulgarnosti. Mne osobne sa velke odhalene prsia nepacia. Ja sama takmer nikdy vystrihy nenosim, necitim sa tak vo "svojej" kozi. Ale napriklad v plavkach mi to vobec nevadi. Takze nie je to hanblivostou, skor je to o tom, ze to na mne kazi celkovy dojem z outfitu a posobi to na mne vulgarne. Ale to som ja 🤷‍♀️, kto som, aby som sudila ine zeny.

lucia13022023
23. sep 2024

@dajla presne. Ja nemám veľké prsia, po dieťati asi B/C, nič obrovské a keď si dám tričko a hranatým výstrihom, reálne takéto V výstrihy ani nenosím, sa na mňa ľudia pozerajú, otáčajú, piskaju, cmukaju. Extrém. A poznám veľa žien, čo má veľké prsia a schválne si nedáva výstrihy lebo je to pre nich vulgárne. A to nie som puritanka ale niekote veci sú moc 🤣

petronela1985
23. sep 2024

Tak páni sa nám vyjadrujú, je zaujímavé čítať vašu perspektívu. Podľa mňa aj záleží od kvality 😅 určite sú vkusnejšie pevné Cčka a pritom nemusia byť vytasené, vidieť ich aj v košeli a tak. Ja mám známu, fakt ma hádam 6ky, sama o sebe je proste veľká, pevná žena, tak nosí hlboké výstrihy, ale tie prsia má proste také moc tukové, či ako to nazvať. Keď už mužský kolektív to neocení, niekde je chyba 😅

petracandle
23. sep 2024

@jardojardo ja som reagovala na to, že jej kecá do toho čo si má obliecť a to JE toxické a manipulatívne 😉

petracandle
23. sep 2024

@ssimusska nepoznám ho, reagovala som na tvoj komentár, ktorý vypovedá sám za seba. Poznám mužov a viem, že veľa takých čo sa dušuje ako sa mu niečo nepáči (ona je škaredá, nie je môj typ) sú práve tí najväčší "úchyláci" a len svojimi nevinnými rečami zakrývajú akí naozaj sú 😃 A naopak tí, čo sa normálne pozrú a neriešia ďalej, aj reálne neriešia.

ssimusska
23. sep 2024

@petracandle a ja som povedala že sa nepozrie? Pozrie a čo 😀 Ja si svojho poznám, ty nie. To že poznáš mužov je fajn pre teba, aspoň vieš čomu sa vyhýbať. Neviem čo je zlé na mojom komentári ale oki, každý muž ma svoj názor na niečo čo sa mj páči a čo nie 🤣

h2
23. sep 2024

@fido69 , niečo pre teba. 😆

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkakravcova
23. sep 2024

Nie som chlap,.. čo sa týka oblečenia, nenosím výstrihy - určite tie do tvaru V sú vyzyvavejsie.. inak na Slovensku sa väčšina populácie hlási k RKC. Tam majú na to taký návod - že žena by mala mať zakryté všetko niže a vrátane klučnej kosti, aby sa obliekala ako kresťanka slušne 🙂 Ale väčšina ľudí to má na háku..