Ahojte, chcela by som investovať do kvalitnejších topánok na zimu, poraďte prosím aké značky mám pozrieť 🙏 bez opatkov, teplé, nepremokavé, pohodlné nech viem v nich veľa chodiť
Ktoré značky máte overené?
Columbia
Timberland alebo Vans
Tommy Hilfiger
Su dobre kvalitné.
Mam ich dva roky a stale su take ake som ich kupila
Ecco, Gabor
@name_354 no neviem. Kúpili sme predc2 rokmi túto značku. Po necelom mesiaci sa doslova prepadla päta. Reklamácia v duchu, a co by ste chceli za takú cenu? Som nechápala. Že to je módna značka. Oprava mesiac tak to dodrbali, že vnútro topánky sa zmenilo a dcéru už tlačili. Druhá reklamácia ani nevzali,že to nie vada. Za mňa nikdy viac. Najotrasnejsie zimné topánky aké sme kedy mali.
Tommy Hilfiger sú naozaj módna fashion značka, kvalita to moc nie je (s tou značkou som robila podľa toho usudzujem), Ecco som si raz objednala a teda moc sklamaná som bola 😕 timberland pozerám že skôr sú premokave nie? Väčšinou je to jeden model v rôznych farbách čo som našla... Columbia mi prídu také trekove viac do hôr či?
Pozriem ešte Gábor a Ugg
Geox, Timberland, cokolvek s goretex membranou.
odporucam znacky rieker a tamaris, vydrzia mi viac rokov, su velmi pohodlne.
Za mna tie co som povedala
mozem sa opytat preco si bola nespokojna s ecco?
Ja mam Timberland a to su neskutocne topanky. Tie prezili nemozne. Nikdy mi nepremokli. Sice nie su vyteplene vnutri ale drzia teplo, mala som ich na Slovensku ked bolo -17 a zima mi nebola.
@nikha2809 nie sú tie moon boot veľmi tvrdé? Je možné v nich behať celý deň aby neboleli nohy?
@simca06022011 kupovala som si online jedny tenisky a otlacali na viacerých miestach skúšala som ich po byte trochu rozchodiť ale mala som otlaky z nich tak som ich chcela vrátiť a teda spôsob vrátenia majú hrozne vymyslený... Nevedela som ich kuriérom vrátiť som to riešila cez nich cez prepravcu cez odberné miesta no hruza
Moon boot. Máme celá rodina
@mamamasama mám v pláne si ich zobrať na city break a behať v nich 4 dni po meste... Tie moon boot vyzerajú byť strašne tvrdo a nepohodlne, myslíš že behať v nich po meste by bolo ok?
Pre mňa ako papučky. Nosím celú zimu.
@mamamasama presne, sú ako papuče vôbec nie sú tvrdé
Ecco značku už nosim viac ako 15 rokov. Čižmy mi vydržia viac ako 5. Len si ich musím vyskúšať v predajni, lebo každá topánka ma iný strih a nie vždy sadne na nohu ako ma. Ak je možnosť radšej vyskúšať. Ja som max spokojná a sú tu pre mna naj topanky.
@simca06022011 za mna najlepsie sú Ecco. Len treba skúšať. My ich nosíme cela rodina.
Mam Moon booty tie iste ako z horneho obrazka a su ako papucky. Milujem ich.
@cherrystone presne som sla napisat tieto znacky. Mamina ma problemy s nohami, tak potrebuje dobre topanky a roky uz len tieto znacky.
Ugg