Ahojte, akej značky kupujete kvalitne tenisky ktoré vydržia dlhšie než jednu sezónu ? Akože dám aj 100€ za nike adidas puma a aj tak sa začnú odlepovať kvalita 0 bodov ..
Nehovoriac o vnútornej vložke ktorá tiež nič nevydrzi a už ma to vytáča 😀
Ďakujem za fajn tipy !
Ja si pravidelne kupujem vansky old skool 😃vydržia nemožné.. akurat tento rok som si objednala nové po 4 rokoch lebo tie staré vyzerajú hrozne už . Ale toez už zažili veľa 😂
Kupujeme si ich cela rodina 😃 za mna najlepšie a aj najpohodlnejšie boty 😃
Ja už asi 10 rokov iba air force one od Nike
tenisky na bežné nosenie? na beh? na tenis?
potom je ešte otázna aj tvoja chôdza a postavenie nôh a samozrejme starostlivosť o obuv
ja mám rada skechers, tie jedny, čo mám najradšej, mám už vyše dvoch rokov a nič im nie je.
Ja mám on running, asi 6 párov, prvé mám 5 rokov a nič im nie je, teda okrem toho, že som ich znosila, tych 600km som v nich urobila, ale zvonku vyzerajú ako nové. Ale teda za 100 len vo veľmi dobrej akcii. Normálne stoja od 160 eur, ale stoja za každé euro.
A na bežnú chôdzu nosím ecco buď ruuv alebo multivent. Tiež ich mám roky a stále sú v poriadku. Robím minimálne 10-12, niekedy aj cez 20 km rýchlou chôdzou denne a nie každé topánky mi vyhovujú. Potrebujem kvalitu. Ale zas do 100 eur len keď vieš dobre nakupovať a vystihnúť akciu. Multivent tuším 250 eur stoja.
Predtým som nosila nike free, ale myslím, že sa už nerobia.
Na bezne nosenie preferujem znacku Ecco, na sport neporadim.
New balance mi držia a Nike tiež , nekvalitne su hilfiger , lacoste , guess syntetika...onky sa tiež nicia , co je hanba za tie prasule ( robila som s botami roky 😬)
Kupujem všetky možné značky a mám tenisky aj desať rokov ,ale teda mám ich asi štyridsať a nosím to načo mám momentálne chuť
@tilly to je fajn, asi mas lepsie vyhotovený model🙂nam chodili reklamovat ako na pase hlavne tieto značky.. záleží aj od stavby nohy a vyuzitia , zas keď ma niekto široké nohy , nerozsnuruje, perie ich..skor znici topánky , mne fakt dlho drzia balance a prekvapivo aj steve madden tenisky .
Nike a Asics, niekolko kusov z kazdej znacky
Moje naj tenisky, ktore som zatial mala, boli jedny za par korun z Decathlonu. Mam ich uz asi 5 rokov, ale uz ich nosim len do zahrady. No vydrzali so mnou toho fakt vela, od sportu, cez turistiku, po obycajne prechadzky.. a to som si ich kupila raz ako z nudze cnost, pretoze som cestou do prace zmokla a potrebovala som surne nejake boty, v ktorych by som mohla prezit den, nech nie som v mokrom. Fakt sa mi v nich dobre chodilo, vydrzali rozny teren, nikdy sa nerozlepili, nezchodili, ale uz nevyzeraju dobre po tolkych rokoch nosenia. No asi zalezi aku radu obuvi kupis v Decathlone, lebo mala som odtial aj ine tenisky a tie boli hrozne.
Inak na bezne nosenie mam Lacoste a Hilfiger. Tam asi tiez zalezi, z akej rady su, lebo mala som aj drahsie, aj lacnejsie a tie lacnejsie sa mi po par prechadzkach v dazdi zacali rozliepat. Nehovoriac o tom, ze boli total umele a potili sa mi v nich nohy. Z tej vyssej rady mi vydrzali dlhsie, ale tiez sa mi zdaju nepriedusne. V jednych Adidasoch sa mi chodi fajn na bezne nosenie do prace a tak a na behanie mam Nike.
Za mňa skechers
@mirage ja mam skecher viacere a bnutro ok.
@mk1111111111 moje sa roztrhaju
Na bezne nosenie mam gant, pohodlne, tiez dlho vydrzia. Letne mam converse. Sportove su neznicitelne napr. inov. A mam aj kopu neznackovych. Mne sa na ziadnych pata, ani vlozka nenici, asi je to o konstrukcii nohy a hmotnosti cloveka a to chodim hooodne. Poznam ludi, co znicia vmutro tenisiek okamzite, na akomkolvek type.
@mirage asi je to od nohy, ja prejdem v teniskach 100vky km v kazdych a nic, vyhodim len preto, ze chcem novsi model. Mam dobru klembu,, uzku nohu a 50kg
Keď sa tak zamyslím, najdlhšie a všetko mi vydržali obyčajne najlacnejšie bežecké tenisky z Decathlonu 🙈
ja mam Nike, Puma, viacero druhov, a niektore mam aj 6 rokov, ale striedam ich, nenosim ich denne, ale nikdy sa mi nic neodlepilo, 100 E ma nestali ani jedny
Hoka. Vydržia všetko a sú brutálne pohodlné. Neporovnateľné s Nike, Adidas, Sketchers atď.
Ja uz 6rokov nike a prane mozno 20 krat
On-running dlho predlho vydrzia