Ahojte, prosím poraďte nejaké fakt kvalitné legíny ktoré nepresvitajú, sú pevnejšie a ešte úplný ideál by bol pre nižšiu postavu.. nie som veľký zástanca nosenia iba legín, ale mám bábätko tak sme vonku niekedy aj 3x denne a je mi to najpohodlnejšie 😀 teraz sa už budú nosiť bundy takže by nemalo byť veľmi vidno ale predsa keď behnem kamoske na navstevu alebo tak aby som ich mala trosku kvalitnejšie 🙂
PS úplný ideál by boli také čo pomôžu mojej celulitíde a trosku zostatkovemu brušku 😀😀 len mi tu prosím nevypisujte že s takou postavou by som si nemala dat legíny, nejdem sa pretáčať len chcem niečo pohodlne a aj dobre vyzerajúce 🙈
Ďakujem pekný deň 🤗
@smejko47 Ahoj, ja mám od Plačkovej nejaké slim či ako sa to volalo, a nedám na ne dopustiť, sú úplne ako druhá koža, aj pekne vyformujú postavu, len neviem či sú ešte v ponuke. A potom mám ešte jedny z imoda, tie sú tiež super, ale sú také... elastickejšie? :D Proste nie take pevné, ľahšie sa obliekajú 😀 A mám 153cm, čiže som ako živý škriatok, a vôbec nie sú veľké alebo dlhé alebo čo 🙂
Malo tam byť pretŕčať*😀🙈
Kukni zajo. Su s vyssim pasom. Pekne stiahnu brusko, su pohodlne, pevne tak akurat. Mam ich 3 rok, velakrat prane, drzia stale tvar, nezmolkiju sa. Vyuzijes aj v chladnejsom pocasi.
@moolnarkaa ja 158 tak to by mohlo fungovať 😀 boli to tieto?
Za mňa Calzedonia jednoznacne
@smejko47 anoooo to sú oni, ale upozorňujem, že sa naozaj troooošku ťažšie obliekajú, keďže sú sťahovacie, ale nie je to nič hrozné, stoja za to 🙂
@smejko47 ja mam najradšej modely od allsort. Sk sú drahšie ale kvalitné, neznicitelne, Slovenská výroba. Aj tie leginy od Plackovej sú dobré. A také športovejsie od Gymbeam. A ešte rada Calvin Klein jeans , nie sú drahé a sú ako druhá koza, mam asi stvoro. Potom Calzedonia a niektoré modely Tezenis
@lakebabe dakujem za tip, idem,kuk tie.slovenske
@snowflakenel kukni ja mam tie a vysokým pasom pololeskle aj matnu kozenku. Perfektne tvaruju postavu a ani po 4 rokoch im nič nie je.
Oysho
Ja som teraz kupila oysho, a su ako druha koza.
@smejko47 radia ti tu oysho, co ja viem tie su take tensie, ako aj Nebbia napriklad. Kedze pises o celulitide, tak bacha na taketo "druha koza" leginy, lebo tam dost "presvita" celulitida, proste vidno hrbolky. Hlavne u svetlejsich farieb....
Aj ked baby o tom vacsinou nevedia a myslia si ze im nic nepresvita 🤪
@moolnarkaa sestra ma tiez od Plackovej a presvitaju. Za tie peniaze su otrasne.
Ty si spokojna s nimi?
@maickamf A tieto push upky má? Mne teda vôbec nepresvítajú, a to ich mám už asi 3 roky, prané milion krát a stále si držia aj tvar, aj farbu aj všetko.
@smejko47 nebude tu tento nazor asi popularny ale ked sa chcem citit pohodlne tak za mna lelosi. Mam aj gymbeam, aj tezenis aj lidl…vsetky su fajn ale skor na cvicenie…ked mam v nich byt dlhsie tak si davam lelosi. A kupujem ich ked maju vypredaje a su za normalnu cenu.
Lelosi a Pikaluna. Perfektny material, ako druha koza, tak skoro ich neznicis a maju mnozstvo vzorov.
no je tu diskusia sice o detoch, ale zastava sa tam nazor ze leginy su spodne pradlo 🙂
Ja mam Pikaluna a spoko. Lelosi kusok menej. Ale nosim najma na sport, tak predpokladam ze pri cvikoch s babatkom to je tiez "sport" 🙂
@smejko47 ja som teraz objednala z astratexu