Kupujete si zlato len tak pre seba?

mirkava
29. apr 2024

Len zo zvedavosti 😊. Páči sa mi jeden zlatý prívesok, ale ze láska na 1. pohľad 🥰. Len mi je mi ľúto "vyhodit" peniaze len tak pre parádu. Nie sme na tom tak, že by nám to nejako extra chýbalo, ale som zvyknutá skôr šporit ako rozhadzovať. Ako je to u vás?

venom19
29. apr 2024

Treba si obcas dopriat

babovka2321
29. apr 2024

@mirkava sperky si sama nekupujem, ked nieco take chcem, pridavam to do wish listu, podla ktoreho mi muz kupuje darceky 😄

zuzana76
29. apr 2024

ano, kupujem si aj sama

mirkava
autor
29. apr 2024

@zuzana76 to som chcela počuť 😁

zuzana76
29. apr 2024

@mirkava ja sa rada rozmaznavam, staram sa o rodinu, tak si zasluzim 😀 (neprehanam to zase, ale ano, striebro a zlato si kupujem, ak islo o drahsi sperk s diamantom, to sme isli vybrat spolu s manzelom)

tenerifka
29. apr 2024

@mirkava zlato konkretne nie, lebo mi nic nehovori, ale mam slabost pre nausnice Swarowski, tam sa neobmedzujem. A moj manzel ked mi chce nieco podarovat, tak tiez vsadi na tuto bizuteriu

pinkgirl
29. apr 2024

Áno, kupujem si aj sama. Nevidím na tom nič zlé - zaslúžim si to 😉

cimage
29. apr 2024

To mas ako ked si kupis tricko, kozmetiku, alebo bizuteriu. Nevidim v tom rozdiel. Je asi jedno ci povies muzovi a ten kupi, alebo si to kupis sama. Aspon u nas su spolocne peniaze, tak je to naozaj jedno.

ropucha6
29. apr 2024

Tiez si kupim v pohode sama.

lakebabe
29. apr 2024

@mirkava zlato mi kupuje muž, lebo nič iné nemôžem kvôli alergii a vždy keď niečo konkrétne chcem tak to zoženie na nejaký sviatok. Ale keby som niečo videla co by sa mi takto zapáčilo ako tebe kúpila by som si to. Rada sa rozmaznávam a zlato na hodnote nestratí

veronika2021
29. apr 2024

Ja si tak kupujem sama sebe ku sviatku😁ved zlato je dobra vec,mozes ho mat nonstop na sebe .Raz kupis nieco drahe a 5-10 rokov nosis -aj viac,kym ta neomrzi…

mabenn
29. apr 2024

ano

liusa82
29. apr 2024

ja si doprajem čo chcem.Načo budem šetriť ak ma zajtra napr zrazí auto alebo mi zlyhá srdce.Alebo čo ja viem čo hocičo..Tak si spravím radosť hned aby som potom nelutovala🙂 peniaze boli aj budú🙂 len pekne kupuj

sandrasstini
29. apr 2024

Ano kupujem 🙂 ak si to mozes dovolit a nebudu ti tie peniaze chybat preco nie, ved si to nejupujes kazdy mesiac. Nech sadobre nosi!

koniarova
29. apr 2024

Kúpim si bez problémov. A utekaj aj ty. 👍

mirkava
autor
29. apr 2024

Ďakujem žienky 😊 ste super

tana85
29. apr 2024

@mirkava zlato nie, ale kabelku 😀 dopraj si ak to rodinne financie dovoluju. zivot je kratky, urob si radost a zlato aj tak ostane v rodine, ma svoju hodnotu (co moje kabelky nie hmmm)

hugigugin
29. apr 2024

@mirkava zlato nenosím, kupujem si striebro,ale dostala som aj biele zlato.

lalenka33
29. apr 2024

Ja nenosím zlato, ale môj si kupuje sám pre seba aj na nosenie, aj ako investíciu. Cena zlata rastie. Retiazka, ktorú si kupoval v máji minulého roku je tento rok o pár stoviek drahšia.

drobcek100
30. apr 2024

Samozrejme vždy som si kupovala sama.Este aj keď som mala 50-ku,tak som dala deťom peniaze,aby mi kúpili retiazku
Jedine zlaté náušnice krásne mi deti kúpili na 60-ku, lebo vtedy už pracovali.Ale od muźa som v živote nič nedostala.No čo už, hlavne že sme zdraví a aj teraz na staré kolená si urobím radosť a postupne posúvam dcére a vnučke na

enusamt
30. apr 2024

Mam v plane si splnit sen a na 40ku kupit zlatu retiazku s nausnicami 🙂

stanielka17
30. apr 2024

@mirkava Ano. Nikto nehovori, ze mas rozhadzat celu vyplatu, ale na druhej strane kupit si nejaku drobnost pre potesenie je uplne ok. Ja si kupujem kazdy mesiac daco. Ano, mohla by som mat vacsie uspory, ale ten pocit, ze super vyzeram a mam na sebe nieco krasne, je na nezaplatenie.

nat_alia
30. apr 2024

@mirkava kupte si, ved to je krasne dopriat si zlato, potom hodte foto❤️...ved si nekupujete kazdy mesiac

red_cat
30. apr 2024

sama ako sama... :D dotiahnem manžela do obchodu, nech mi to kupi on :D

regas
30. apr 2024

@mirkava určite áno, hlavne keď to bola láska prvý pohľad ❤️.. investícia do zlata sa vždy vyplatí,bude mať aj za x,y, rokov hodnotu .

mirkava
autor
30. apr 2024

Už som ho kúpila a ešte som dostala aj zľavu 17% 😁 no a už bolo rozhodnuté 🥰

anickaaa777
30. apr 2024

@mirkava myslím že zlato je veľmi dobrá investícia. A určite jeho cena bude len rásť tak prečo si neurobiť radosť?

miska1997
30. apr 2024

@mirkava Mám zlaté šperky ktoré mi viac menej daroval muž. Ale raz som sa takto zaľúbila do jedného zlatého prsteňa a trvalo mi to asi 10 minút kým som sa rozhodla a musela som ho kúpiť 😀 inak si nekupujem iba 3x sa mi to stalo.
Zlato je investícia takže smelo do toho.

lakebabe
30. apr 2024

@mirkava nech sa dobre nosi 🙂

mirkava
autor
30. apr 2024

@lakebabe ďakujem 😊