Kupujete obuv aj v takýchto reťazcoch,ste spokojné konkrétne s botami z H&M?Nikdy som ešte takto topánky nekupovala,vždy v obuvi alebo cez net v zľave som zvyknutá na Rieker,keďže majú šírku aj na úzke chodidlá.Asi sa to nedá porovnať.Či sú pohodlné a vydržia celú sezónu takéto lacnejšie topane.Z jedného vyskúšania na predajni neviem posúdiť
Skor ako na obchod sa zameraj na kvalitu materialu (koza je koza, ale aj zo syntetiky sa niektore vydaria), kvalitu prevedenia a mozno aj na SK/CZ vyrobcov. A ak pri skusani sadnu ako uliate, hned sa v nich citis ako v papuckach (to nebyva casto)...
ja mam viacero topanok z HM, a kvalita je velmi dobra, napr. mam jedny zimne, ktore mam uz 6 rokov
Ci vydrzia sezonu? Snad by nali vydrzat niekolko sezon!!ci kazdu sezonu menis boty , potom sa niet co cudovat kde tento svet je
@guliver19 pýtam sa,či aj tie boty,ktoré nie sú priamo z obuvi,vydržia sezónu. Píšem niekde,že ja mením topánky každú sezónu??
áno mám pár kožených mokasín z Premium selection a som spokojná. Mám hádam aj 6 rokov - nosím na jar.
Nemam k tomu velmi doveru... vcera som obzerala topanky v Orsay a hoci boli v zlave, za podobnu cenu som neskor kupila cca rovnake kozene Lasocki. Čiže lepsie pre mna kupit priamo v predajni s obuvou.