Kupujete obuv v H&M?

11. jan 2024

Kupujete obuv aj v takýchto reťazcoch,ste spokojné konkrétne s botami z H&M?Nikdy som ešte takto topánky nekupovala,vždy v obuvi alebo cez net v zľave som zvyknutá na Rieker,keďže majú šírku aj na úzke chodidlá.Asi sa to nedá porovnať.Či sú pohodlné a vydržia celú sezónu takéto lacnejšie topane.Z jedného vyskúšania na predajni neviem posúdiť

la_dolce_vita
11. jan 2024

Nemam k tomu velmi doveru... vcera som obzerala topanky v Orsay a hoci boli v zlave, za podobnu cenu som neskor kupila cca rovnake kozene Lasocki. Čiže lepsie pre mna kupit priamo v predajni s obuvou.

madeincssr
11. jan 2024

Skor ako na obchod sa zameraj na kvalitu materialu (koza je koza, ale aj zo syntetiky sa niektore vydaria), kvalitu prevedenia a mozno aj na SK/CZ vyrobcov. A ak pri skusani sadnu ako uliate, hned sa v nich citis ako v papuckach (to nebyva casto)...

liz_lemon
11. jan 2024

ja mam viacero topanok z HM, a kvalita je velmi dobra, napr. mam jedny zimne, ktore mam uz 6 rokov

guliver19
11. jan 2024

Ci vydrzia sezonu? Snad by nali vydrzat niekolko sezon!!ci kazdu sezonu menis boty , potom sa niet co cudovat kde tento svet je

autor
11. jan 2024

@guliver19 pýtam sa,či aj tie boty,ktoré nie sú priamo z obuvi,vydržia sezónu. Píšem niekde,že ja mením topánky každú sezónu??

jamimo
11. jan 2024

áno mám pár kožených mokasín z Premium selection a som spokojná. Mám hádam aj 6 rokov - nosím na jar.