Ktorý kabát na zimu?

25. okt 2024

Ahojte, prosím poraďte, ktorý kabát by ste si z týchto vybrali na zimu? Príp. ak máte tip na nejaký ochod/eshop, ktorý máte overený a majú tam pekné dámske kabáty, budem rada!🙂

alienkami
25. okt 2024

Ak by som mala vybrať podľa obrázkov, tak ten druhý. Prvý mi príde neforemný aj na modelke.

rakywanda
25. okt 2024

Aj ja druhý. Vadia mi tie hlboké výstrihy.

oriesocek
25. okt 2024

Aj ja ten druhy

dadis
25. okt 2024

za mna ani jeden

stanulienkat
25. okt 2024

Vsetky su pekne.

lucia13022023
25. okt 2024

Za mňa ani jeden. Sú v obchodoch oveľa krajšie kabáty. Ale ak by som si musela vybrať tak prvý.

autor
25. okt 2024

@lucia13022023 a poradíš nejaký obchod? V tých bežných mi príde všetko na jedno kopyto… Máš nejaký tip, prosím?😃

camelie12
25. okt 2024

Dobry vecer.

To zalezi od viacerých faktorov - typ vasej postavy (vhodny strih a celkova dlzka), vas farebny typ (vratane farebneho a tmavostneho kontrastu), vase styly v obliekani, zivotny styl, typ prace, preferencie ohladom materialu a celkoveho pôsobenia.

Prvy a treti su strihovo klasicke. A ak su vzadu volnejsie, tak tym padom aj viac lezernejsie.

Ide o to, co hladate, co vam pristane a v com sa budete dobre citit 😉
Ja som si pred niekoľkými rokmi hladala dlho kabat. Mala som viacere požiadavky.
A kedze som v obchode nenasla taky, tak som si kupila vhodnu latku (s vysokym podielom vlny). A krajcirka mi ho usila 👍

Drzim vam palce pri hľadaní!

P. S. 1: Nejde o to, co sa mi paci mne. Ale o to, co sa paci vam a co vam pristane. Vy si hladate kabat, nie ja.
P. S. 2: Dobru skúsenosť mam s eshopom Zalando. Alebo Makyta v Ziline, ak este funguje.

jesenzima
25. okt 2024

Na zimu ani jeden, by som v tom zamrzla 😃 ale číslo 2 sa mi páči 👍

lucia13022023
25. okt 2024

Autorka, kabát si treba vyskúšať ci sa ti bude hodiť, dĺžka, strih atď.. Ja mam najradšej zalando, tam si objednám viacero a potom vrátim ak nesadnu, alebo potom zara. Ale ja som na dlhé kabáty 🙂

modrykonik33
25. okt 2024

Ten druhý je odtiaľ prosím?

janickacrazy
25. okt 2024

Ten druhý je pekný, tie ostatné vôbec nie.

baboobchod
25. okt 2024

Hlavne treba pozrieť zloženie, čo najviac % vlny. V polyestere bude zima a zožmolkavie.

mamutka
25. okt 2024

Tie s hlbokým výstrihom by som nechcela, to je na zimu úplne k ničomu. Mala som kedysi taky ako je c.2, kúpený narýchlo z núdze, len nemal také lesklé gombíky, takže sa mi páčil viac. Bol úplne fantasticky. Ale teda ja som si ho skúšala a sadol mi. Nosila som ho strasne dlho a rada

missviolet
25. okt 2024

Emp ma velmi pekne zenske kabaty do acka... lebo ja mam rada, ked je zvyrazneny pas, ale ty mozno opak

dadis
25. okt 2024
vanilkovazmrzka
25. okt 2024

Mne sa dizajnovo paci najviac prvy, ale ziaden sa mi nezda do skutocnej zimy. Skor take jesenne a na teplu zimu, maju velmi odhaleny krk

vanilkovazmrzka
25. okt 2024

Suhlasim ze treba hladat co najvacsi podiel vlny, ten rozdiel oproti syntetike je v hrejivosti obrovsky

katica06
25. okt 2024

Na riadnu zimu ani jeden, mám podobné ako 2ka ale nosím iba sem tam na jeseň

ankare
25. okt 2024

Mne sa ani jeden nepáči, lebo nie sú slim a nemajú rovnú strih, sú skôr do áčka.
Z týchto druhý.

dota6
25. okt 2024

Pridávam sa do klubu hľadačov kabátov. Tie, čo si pridala sú skôr pre nižšie ženy, preto ich vzhľad neviem oceniť. Ja som vysoká a neskutočne túžim po dlhom vlnenom kabáte, ktorý sa znesie z nebies :D a bude stáť menej ako 500eur :D
Momentálne stále obkukujem Herskind kabáty ale tie ceny. 😵😰

patka06
25. okt 2024

Druhý
Tie zvyšné dva nevyzerajú dobre ani na modelke. v realite budú ešte horšie
Samozrejme záleží aj z akého sú materiálu, aby to nebola čistá umelina.

katka700
25. okt 2024

Kabát potrebuješ odskúšať. Čím menej umeliny tým lepšie.

milanemila
25. okt 2024

Pozri zalando a kabaty, kt maju co najviac vlny. Polyester ta velmi nezahreje 🙈 strihovo sa mi najviac paci ten prvy.

hanaxxx
25. okt 2024

Ten prvy by vyzeral super na vysokej stihlej zene. ten druhy sa mi zunoval hned ako som nan pozrela, to dvojradove vyrazne zapinanie, kratky (zamrzne ti zadok), vyzera lacno. Treti je strasne obycajny, nevyrazny.

beata_k
25. okt 2024

Paci sa mi c 2.
Vsimli ste si nohy modelky c 1? Nema velmi nohy do O?

andrea2323
26. okt 2024

@dota6 ja mám z manga dlhý vlnený a stál 150€ myslím 🙂

dadis
26. okt 2024

@andrea2323 Ale asi z vypredaja, ci? Ja mam z Manga - zmes polyester, vlna a kasmir (ale ma golier z koze) a stal 176,-

dota6
26. okt 2024

@dadis jasné, preto píšem, že sa bude musieť zniesť z neba na mňa :D ale to je taká bežná cena cca 200 eur za kabát, v určitej dĺžke, aspoň ako takej kvalite spracovania. Lebo Mango je tiež fast fashion, takže musela by som ho vidieť, pozrieť ako je riešená podšívka, či je golier správne vyšitý, ako sa pohrali s klopou a zapínaním.