Ktoré šaty si mám obliecť na svadbu?

jojka83
11. okt 2024

Ahojte poraďte mi prosím, ktoré šaty si mám obliecť na svadbu?🙈🙈🙈

gejb
11. okt 2024

@jojka83 ak sú na výber len tieto dvoje, tak sa rozhodni podľa toho kedy je svadba. Ak teraz niekedy tak kvetovane. Ak v lete tak tie fialové...
Alebo ktoré ti lepšie sedia na postave.

glorikarebeka
11. okt 2024

Mne sa nepáčia ani jedny ,ale spoločenskejšie sú fialové

kitycat
11. okt 2024

Tie na ramienkach

ninusa221
11. okt 2024

Skoč do mesta ozaj toto nie takéto šaty sa nosili keď som mala 13 idem mať 25..

thereisabear
11. okt 2024

Tretie. Ak musí byť z týchto, tak jednoznačne fialové.

hederamonstera
11. okt 2024

Tie fialove

monvitka
11. okt 2024

Ani jedny.Prve pre 60+, druhe 90-te roky

domka222
11. okt 2024

Tiež ani jedny. Ale ak z týchto, tak fialové

pribinak
11. okt 2024

Ani jedny.

stanzi
11. okt 2024

Ani jedny…

crazy_cat_lady
11. okt 2024

za mna ani jedny, obe sa nosili asi tak 15 rokov dozadu, skoc do mohita, alebo podobnych obchodov, urcite najdes nieco modernejsie 🙂

barborachors
11. okt 2024

tie fialove su lepsie, ak mas do nich postavu tak prečo nie, plus este uces nejaký elegantný a doplnky by som dala strieborne strasove, plus listova cierna kabelka a ides. Netreba za kazdu cenu kupovat a potom to bude visieť v skrini. Tie druhe sú ako pre starú babu, uz len karfiol na hlavu a ides.

jaskolka
11. okt 2024

Keď je výber len z týchto, tak tie fialové s peknými doplnkami.

jaskolka
11. okt 2024

@barborachors co je ten karfiol na hlavu?

marthuska
11. okt 2024

@jaskolka akoze trvalá ondulacia spravena z malych kucierok ako baran🙂)) asi ani 1

januska12323
11. okt 2024

Ak sa dá ani jedny, ak naozaj musíš tak fialové, tie kvetovane sa mi nehodia nikam, možno tak k babke na návštevu.

jaja20
11. okt 2024

V hocijakom sekáči nájdeš krajšie a modernejšie šaty, než sú tieto a nezruinuje ti to peňaženku,ak si náhodou nemôžeš dovoliť nové.

really8
11. okt 2024

Toto je veeeelmi zly vyber

danyelia
11. okt 2024

A koľko máš rokov? 60? Neber to v zlom, ale tieto šaty sú už fakt nemoderné, tie prvé vyzerajú ako pre babku a druhé z roku 3 pred našim letopočtom 😁 To už by som radšej na Sheine vybrala nejaké modernejšie, za minimálnu sumu (ak nechceš zbytočne vyhadzovať €) ktoré určite využiješ aj na iné príležitosti, ale tieto nieee...

patka06
11. okt 2024

Ak len z týchto, tak tie jednofarebné
Na tvojom mieste by som radšej ešte hľadala ďalej

muchotrafka298
11. okt 2024

Tieto saty boli moderne asi v 90tych rokoch. Ja nevidim dovod obliekat si taketo nemoderne saty, ktore nie su ani na tu prilezitost vhodne, ked v dnesnej dobe sa daju kupit pekne saty za male peniaze. Kup si jedny solidne "male cierne" /nemusia byt cierne/, ktore su vhodne na kazdu prilezitost a vzdy budes dobre oblecena, ci na oslavu, svadbu, party.

milanemila
11. okt 2024

Z tychto dvoch su tie jednofarebne lepsie. Mne ale pridu na taku letnu svadbu niekde v zahrade. Na jesen/zimu by som uz nesla do ramienkovych. Tie druhe ak nemas aspon po 50ke su fakt zle 🙈 a ten sal, co asi chce byt nejaka stola tiez neber.

lienka.7
11. okt 2024

@jojka83 ani jedny paneboze 🤦‍♀️

dada741
11. okt 2024

@pribinak súhlas s tebou....nedala by som ani jedny....

limoncino
11. okt 2024

Pripájam sa k dievčatám, ani jedny. Tie kvietkove su veľmi dôchodcovske. Fialové daj daj aj keď nemoderné ale lepšia voľba z týchto dvoch. Len si k nim nedávaj ten prehoz, strašne sa tie farby bijú

elli333
11. okt 2024

No tak toto je cele zle 🙈. Ja rozmyslam, ktore z tych dvoch su horsie, ale fakt sa neviem rozhodnut

margotka17
11. okt 2024

@jojka83 mne sa nepáčia ani jedny. Skús v požičovni pozrieť. Bola som v sobotu na svadbe a teraz letí úplne iný štýl šiat. No ak predsa len nemáš na výber, tak tie fialové, nejaké perličky do uší a pekný perlovy náhrdelník k tomu.

evaachesa
11. okt 2024

Ak nechceš byť stredobodom pozornosti tak skús nájsť nejaké vhodnejšie. Určite nájdeš nejaké pekné aj tu v bazari alebo inom.

zenickadomaca
12. okt 2024

@jojka83 mne sa páčia práve tie kvetovane,ja by som si vzala tie.

zuzubb007
12. okt 2024

Ani jedny, je to taký styl čo sa nosil 20 rokov dozadu