Ktoré oblečenie sa Vám páči na mužoch najviac a ktoré vôbec? 😁
Nepacia sa mi uzke rifle a taky ten nagelovany taliansko mafiansky styl s hodinkami vacsimi ako dezertny tanier.
Paci sa mi sportova elegancia, ale nesmie to byt uplne obycajne. U muza staci pridat kvalitny doplnok a hned to vyzera smrncovnejsie. Napr kozeny opasok. A Ciste topanky. To si dost vsimam...
Jedine o dve čísla menšie veci, ale to aj u žien.
- tielko 🙈 to je pre mňa maximálne antisexi
- ružová
- sponzorské oblečenie (kofola, malboro...) ak to nie je práve profi športovec 🤦
PS ja osobne aj ponožky v sandáloch považujem za praktické (ak to nie je práve výstup na Gerlach) - nezaspinia sa nohy a nepotia sa v topánkach
Suhlasim s vyssie extra vypasovane nohavice rifle, take co sa im zaseknu na lytkach a div ze neprasknu, nepacia sa mi ani moc popisane veci ako ma napr yakuza ci styl thor steinar, vysoke tenisky s vytiahnutym jazykom, tielkoooo v meste no way pre mna 😀 aj ked ma svaly, strasne sa mi to nepaci, max na plaz, ani to ne
Smrt su tie prastare modre rifle vytiahnute po pupok, hnedy opasok, do toho kockata kosela a hnede topanky ci sandale, rozgajdane tricko, alebo proste piate cez deviate
Pre mna nevkusne doplnky ako zlate velke okuliare na styl big boss, hrube retaze na krku, nausnicky v usiach, hodinky cez pol ruky, nevkusne tetovania ako napisy, obrazky krizom krazom
A takyto muzi este chodia s vyrazom pana sveta, to je pre mna este horsie nez ked su zle obleceni. To ich ego a sebavedomie
Najviac - klasika dobre padnuci oblek, rifle kosela sako a sportovo elegan. styl mikina/sako tricko tenisky
A zladene sportove oblecenie
Dobra tema.😉👏 vypasovene rifle - maju v tom nohy ako zena. Tielko ako sa vyssie pisalo. Tiez nechapem tie gate kockovane asi turisticke v cudnej dlzke - konciace kdesi v polke lytok. Alebo veci z doby kamennej.
Paci- velke sexi svetre v striedmych farbach, basic, kvalitne oblecenie.
Velmi sa mi pacia tie panske chelsea kozene topanky na muzoch a napr. Cierny rolak, obycajne dzinsy..
Nepáčia sa mi tepláky a mikina s kapucňou. Pokiaľ nemá 15rokov. Vždy sa mi páčili muži v obleku, alebo nohavice košeľa sako, kabát. Nepáči sa mi na nich taká tá vetrovka, neviem ako sa volá, čierna a vo vnútri oranžová 🙈
Čisté pekné nenápadne tenisky, alebo topánky. A najdôležitejšie, čisté nechty a pekne voniať.
Za mna je super športové - elegantne oblecenie , ale aj čisto elegantne . Uplne no go su pre mna nechutne široké teplaky ( alebo kapsace) , bombera na holohlavom typkovi , ktorý kráča tak , že mas pocit , že sa vedľa neho už na chodník nezmestis . A tiež neznasam maskacove veci - či na chlapoch alebo ženách .
Extremne vypasovane rifle ale ani tie vygajdane a kosele s kratkym rukavom na spilocenskych udalostiach a uggy a ani lakovky s kilometrovym spicom
Pacia sa mi napr kargo nohavice a all in black vacsinou. A oblek samozrejme
Páči sa mi oblek, košele, polokošele, biele alebo čierne tričká s výstrihom vo V. Nepáčia sa mi príliš úzke rifle, tepláky (len niektoré značkové keď tak), ružové tričká, veľké šiltovky.
Este doplnam. Neznasam penazenky na suchy zips. Videla som to 2x a skoro som zabudla zavret usta. 😀
Je to sice len doplnok, ale to pokazi celkovy dojem.
karovane (ale ze staromodne) košele...v lete karovane šortky....no a ked da niekto aj karovanu koselu ku uplne inym karovanym kratasom tak to mam dost....kamoskin muz ma na toto talent a cudujem sa kamoske ze jej to nebije do očí
Pre mňa úplne najhoršie vyzerajú slipove plavky a môže mať ten chlap akúkoľvek postavu😵💫
Nepáči: mala košeľa na pupku trčí brucho, úzke rifle, mix farieb, tepláky, vysoké tenisky a trciaci jazyk z nich, tričká a krížom cez prsia napis tomy Hilfiger, špicaté topánky, kapsicka na doklady v ruke, natlaceny mobil a peňaženku vo vacku
Páči: biela košeľa, jednofarebné veci bez nápisov, kvalitné čisté topánky, dobre sediace rifle (ani úzke ani široké)
Modré rifle a biela športová košeľa, alebo kvalitné biele tričko. Tak z toho idem do kolien 😁 Alebo dobre padnúci oblek. A áno "anglicky vidiek" je super, ale môjmu by to asi nepristalo... Čo je najhoršie... asi taký cigánsky štýl s hrubými reťazami a potom tie módne divoké obrovské tenisky...
Neznasam ,,priteplenych" metrosexualkov v obtiahnutych rifliach, ulizane vlasy a namyslenym ksichtom. Och
Vypasovane rifle sú ôk pokiaľ ma na ne muž postavu.. Ale tým nemyslím ze je chudý a vysoký.. Na niekom sú naozaj oookkk.
Môj muž je teplákový, takže toto bohužiaľ musim prekusnut, čo nenávidím sú tielka, to je hrôza a des, neznášam to! Vrchol nevkusu.. potom už len slipy a slipkove plavky 😲😲🤦🏽♀️ to je už na grcanie 🤣 inak mi asi nič nevadí, páči sa mi taký prírodný štýl na mužoch, alebo aj hipster, čo môj muž nie je, takže sa môžem pokochať len na obrázku 🌝🥴
@janulka1802 mňam.. môj muž by si toto nikdy nedal, takže aj tá figurína by mi doma stačila 🤤🤤🤤🤤
Juj, ja nemám rada také tie lacné, čínske rifle, ktoré majú nápisy a zipsy asi všade. Káro košeľa a káro krátke gate to je des. Neznášam špinavé topánky a tašky cez rameno. Muž v legínach xs je tiež za mňa doslova nechutný. Ja nemám problém s mikinami s kapucňou pokiaľ sú kvalitné. Veľmi sa mi na mojom mužovi páčia tmavé košele a tričká. Ešte som zabudla na hrubú reťaz na krku či ruke, to je des....
Toto by mali muži čítať 🙂
@marcellka32 muž je vizitkou ženy 😉
Ja dopĺňam: jantarovy náhrdelník, korálky na krku alebo ruženec
Nepáčia sa mi super úzke vypasované nohavice/rifle a veci s obrovským nápisom značky (to ani u žien) 😂 nejaký obľúbený štýl nemám, dobre padnúci oblek, ale aj tepláky vedia byť sexy 😀