Ktorá športová podprsenka sa zapína vpredu?

12. júl 2024

Ahojte, prosim poraďte mi športovú podprsenku, ktorá sa zapína vpredu. Ja si jednoducho neviem zobliecť takú, čo je v jednom kuse, keď prídem z behu a som totálne spotená. Behám cca hodinu okolo 10 km a potrebujem aistenciu pri vyzliekaní. 😂 Ďakujem vopred . Prosim nesmejte sa, lebo fakt je to na nervy toto. 🫣

ibrunova
12. júl 2024

Ja mám takú z Decathlonu a každý , kto beháva a spotí sa, vie presne, o čom hovoríš 🙂

autor
12. júl 2024

@ibrunova, takže hladat v D. ecathlone, dik

reisi
12. júl 2024

Ja mam take hunkemoller maju vysoku podporu, co podporit treba.😅

danusskaaa
12. júl 2024

Ja som mala z dechatlonu na zips v predu a teda tlacilo ma to - ten zips medzi prsiami. Kúpila som si nakoniec v športe úplne obyčajnú, že sa zapína vzadu (ako klasická podprsenka) ale je to športová, vystužená a pevná. V nej sa mi behá super a nepotrebujem bager na vyslobodenie sa z nej 😂

akvi
12. júl 2024

Musí sa zapínať vpredu? Lebo teda ja tiež neznášam tie, čo treba cez hlavu obliekať, to musel vymyslieť niekto, kto sa v živote nespotil 🙄 Ja nedám dopustiť na Under Armour, majú pár modelov aj s úplne klasickým zapínaním na háčiky vzadu a sú fakt výborné.

autor
12. júl 2024

@danusskaaa, no pozerám ich a to mi napadlo, ci ten zips netlaci, ci je nejako podsity. Ja mam extrémne male prsia, ale skúšala som aj bez podprdy behat, ale to sa nedalo, bolelo to. V podstate by stacilo, aby mi nepadali ramienka, lebo pri klasických mi padaju pri behu.

nikolani
12. júl 2024

Tiež mám na zips vpredu z decathlonu a vôbec ma ten zips netlačí

tarra6
12. júl 2024

aj Astratex má

lulamx
12. júl 2024

pridavam sa k @akvi. under armour su super, este aj s tym, ze ramienka mozu, ale nemusia byt prekrizene. na pohlad sa mi pacia aj triumph, ale tam ma matie to klasicke podprdove cislovanie. under armour ma cislovanie ako na obleceni.

akvi
12. júl 2024

@lulamx no ja som sa práve toho cislovania ich bála, ale tak riskla som to a perfektne mi sadla, už mám aktuálne štvrtý kus 😅, lebo však treba mať každú farbu 🙈🙈😂 Oni teraz menili ten model, ktorý si ja objednávam, ten už má zdvojené čísla, že napríklad M-ko je už A-C a D-DD. Čo je vlastne fajn, lebo vlastne pri tom jednom obvode dve veľkosti košíkov. Aj keď teda mne sedelo aj to pôvodné číslo. A veľmi som sa tomu divila, pretože ja mám problém si kúpiť aj klasickú podprsenku, nič mi nesedí. Toto sadlo úplne perfektne.

majlo1234
12. júl 2024

Hah a ja som si myslela ze to preto, ze som tucna😂

sonkaxxx
13. júl 2024

Victoria Secret mám aj v inzeráte, mne je bohužiaľ mala.