Ahojte, uz nosite tieto bundy? Pripadne pri akej teplote su vhodne aby na mna nepozerali krivo?🤣šaty plus taka bunda napr ked je 10stupnov?
Kožušinovú bundu jedine pri mínusových teplotách - inak by som sa uvarila.
@patka06 práveže ona nie je nijak oteplená.. pôsobí dosť zimne, ale takéto bundy majú len podšívku akokeby zo saténu a na tom je tá umelá kožušina
@mamamasama škoda že trošku iný odtieň🤣🤣
To je taka imidzovka. Max do 10 stupnov by som si ju dala. Urcite nie minusove teploty. Duplom takuto kratku. To je skor na efekt.
Tento typ sa hodí vekovej kategórii 20+
Len ak do nej patríš a máš postavu ako modelka.
Ja by som toto skôr videla na využitie, keď ide žena na ples v zimnom období, tak ešte tam by som si to vedela predstaviť...v každodennom živote vôbec 🙈
@tata1401 mlade kocky to nosia. K vypasovanym, aj sirokym rifliam ok.
Najškaredší kúsok šatníka. Umelá kožušina vyzerá lacno a kvôli pravej zas museli umrieť zvieratká. A pridáva to opticky kilá
V tom prípade nepoužiteľná na bežné nosenie, jedine tak na príležitosť k spoločenským šatám pre mladú slečnu
@autorka Podľa mňa ju môžeš kľudne nosiť už teraz. Tie bundy naozaj nie sú veľmi teplé a v takomto crop kúsku by si si mohla pri nižších teplotách uhnať akurát tak zápal močových ciest. Normálne ju nos teraz, kým môžeš, je pekná. Ak máš na to postavu a vieš to dobre skombinovať, nevidím žiaden problém. Nechápem tie poznámky väčšiny žien vyššie.
https://www.tentation.sk/blog/kozusinove-bundy-...
Takuto mam doma aj ja ale este som to na sebe nemala a asi ani mat nebudem, lebo sa v nej citim ako debil 😅 uz su chladnejsie rana tak by som ju nahodila a srala na okolie ak by sa pozeralo krivo, maju kedy 😅😅
@jaja20 to mas odkial, ty zijes na dedine? Ja mam davno po 20 a podobnu nosim a predstav si, ze nikto ani nezazera a neriesi. Ja sa v takych veciach citim vyborne a celkovo milujem takyto styl. Postavu do toho mam a keby aj nie, aj tak by som to nosila. Este taku nehrali, aby som sa riadila podla rad a la tetka s karfiolom na hlave.
autorka - nedaj sa ovplyvnit, za mna je to krasna bunda, sice nie na kazdodenne nosenie, ale na ozivenie satnika super a ja taku podobnu nosievam, akurat nesmie byt privelka zima. Ak je menej ako 12-13 uz berem dlhy kabat/bundu. Toto je skor taka imidzovka. Za mna nos.
@barborachors Predstav si, že nežijem na dedine. Za to, že ty bývaš v Bratislave,tak to ti akože dáva právo povyšovať sa nad ostatných? Ľudia bez vkusu a súdnosti žijú vo všetkých mestách. Autorke som napísala svoj názor,ty máš iný, takto to na diskusných fórach chodí a musíš to akceptovať.
U mna toto a bunda bez rukavov nema vyuzitie. Ked je teolejsie je mi v tom teplo ked je chladno je mu v tom zima..
a hlavne také krátke 😮 pod pazuchami spotená a holé kríže…
Takato konkretne sa mi az tak nepaci. Pacia sa mi dlhsie tak po/pod zadok 😀
Ale nie su takto chlpate ale take hunate 😅
Takéto bundy sa nenosia ani keď je mínus, ani keď je plus 🤣
Mne sa to páči. Ale nenosila by som to. A určite nie takú krátku a na bežné nosenie.
Pre mladú baby hocikedy. Pre starú kravu nikdy. 😁 Kľudne môžeš aj teraz nosiť . Ale teda toto je bunda na ideálnu postavu a malé prsia. Lebo inak si ako medvedica.
tak ale toto ani nie je do tepla, to je len dizajnovka, celkovo tieto umele "akoze" kozusinky su take :D cize daj si to ked sa tihodi, hocikedy... moze ti byt jedno ako sa budu kukat na teba.. ja som bola koncom sept v zahranici, metropola 25°C, ako zaslo slnko, tak tam ludia v zimnych bundach chodili... :DD a nikto neriesil, co si kto mysli
No dnes som si ju dala, bolo chladnejsie ale svietilo slniečko. Mala som trošku inú a čiernej farby a veru chválili mi ju a presne taketo teraz v obchodoch predavaju … a takéto bundičky hejtujú podľa mňa tety čo nosia softshellove vetrovky🤣vobec otazka neznela komu sa paci a kde si ju vziat ale islo o počasie🤣
si vedľa ako tá jedľa - teba nikto nehejtoval, iba tú bundu - a ty zato nazývaš ostatné tetami v softshelových bundách 🤦♀️
@biba_18 čítaj čo píšem.. mňa nehejtovali, hejtovali bundy🤣 pritom som sa nepýtala komu sa páčia, ale kedy sa nosia.. vedľa aj jedľa si tu jedine ty🫶🏻
tak ony hejtovali bundy preto hejtuješ ty ich. má to logiku 🤦♀️
@biba_18 ty budeš tá teta v softshellke,že?, keď tak kričíš🤣
Mladá baba v tom môže vyzerať super. Keby som mala o 25 rokov menej a postavu ako v mladosti tak si možno aj dám. Podobné kúsky som v mladosti nosila (nie ružovú) vysoké čižmy krátke gate či mini sukňu 😄
Však si daj keď ti je zima, určite na teba pozeraj len kvôli stupňom. Za mňa je to hrôza.