Kozušinková bunda

19. okt 2024

Ahojte, uz nosite tieto bundy? Pripadne pri akej teplote su vhodne aby na mna nepozerali krivo?🤣šaty plus taka bunda napr ked je 10stupnov?

januska12323
19. okt 2024

Však si daj keď ti je zima, určite na teba pozeraj len kvôli stupňom. Za mňa je to hrôza.

patka06
19. okt 2024

Kožušinovú bundu jedine pri mínusových teplotách - inak by som sa uvarila.

mamamasama
19. okt 2024

S týmto úplne v pohode aj teraz. Ideálna kombinácia, keď máš rada netradičné kožušinkové kúsky.

autor
19. okt 2024

@patka06 práveže ona nie je nijak oteplená.. pôsobí dosť zimne, ale takéto bundy majú len podšívku akokeby zo saténu a na tom je tá umelá kožušina

autor
19. okt 2024

@mamamasama škoda že trošku iný odtieň🤣🤣

stanulienkat
19. okt 2024

To je taka imidzovka. Max do 10 stupnov by som si ju dala. Urcite nie minusove teploty. Duplom takuto kratku. To je skor na efekt.

jaja20
19. okt 2024

Tento typ sa hodí vekovej kategórii 20+
Len ak do nej patríš a máš postavu ako modelka.

tata1401
19. okt 2024

Ja by som toto skôr videla na využitie, keď ide žena na ples v zimnom období, tak ešte tam by som si to vedela predstaviť...v každodennom živote vôbec 🙈

stanulienkat
19. okt 2024

@tata1401 mlade kocky to nosia. K vypasovanym, aj sirokym rifliam ok.

petracandle
19. okt 2024

Najškaredší kúsok šatníka. Umelá kožušina vyzerá lacno a kvôli pravej zas museli umrieť zvieratká. A pridáva to opticky kilá

patka06
19. okt 2024

V tom prípade nepoužiteľná na bežné nosenie, jedine tak na príležitosť k spoločenským šatám pre mladú slečnu

sovica
19. okt 2024

@autorka Podľa mňa ju môžeš kľudne nosiť už teraz. Tie bundy naozaj nie sú veľmi teplé a v takomto crop kúsku by si si mohla pri nižších teplotách uhnať akurát tak zápal močových ciest. Normálne ju nos teraz, kým môžeš, je pekná. Ak máš na to postavu a vieš to dobre skombinovať, nevidím žiaden problém. Nechápem tie poznámky väčšiny žien vyššie.
https://www.tentation.sk/blog/kozusinove-bundy-...

evcagabi
19. okt 2024

Takuto mam doma aj ja ale este som to na sebe nemala a asi ani mat nebudem, lebo sa v nej citim ako debil 😅 uz su chladnejsie rana tak by som ju nahodila a srala na okolie ak by sa pozeralo krivo, maju kedy 😅😅

barborachors
19. okt 2024

@jaja20 to mas odkial, ty zijes na dedine? Ja mam davno po 20 a podobnu nosim a predstav si, ze nikto ani nezazera a neriesi. Ja sa v takych veciach citim vyborne a celkovo milujem takyto styl. Postavu do toho mam a keby aj nie, aj tak by som to nosila. Este taku nehrali, aby som sa riadila podla rad a la tetka s karfiolom na hlave.
autorka - nedaj sa ovplyvnit, za mna je to krasna bunda, sice nie na kazdodenne nosenie, ale na ozivenie satnika super a ja taku podobnu nosievam, akurat nesmie byt privelka zima. Ak je menej ako 12-13 uz berem dlhy kabat/bundu. Toto je skor taka imidzovka. Za mna nos.

jaja20
19. okt 2024

@barborachors Predstav si, že nežijem na dedine. Za to, že ty bývaš v Bratislave,tak to ti akože dáva právo povyšovať sa nad ostatných? Ľudia bez vkusu a súdnosti žijú vo všetkých mestách. Autorke som napísala svoj názor,ty máš iný, takto to na diskusných fórach chodí a musíš to akceptovať.

slavomira236
19. okt 2024

U mna toto a bunda bez rukavov nema vyuzitie. Ked je teolejsie je mi v tom teplo ked je chladno je mu v tom zima..

biba_18
19. okt 2024

a hlavne také krátke 😮 pod pazuchami spotená a holé kríže…

kitycat
19. okt 2024

Takato konkretne sa mi az tak nepaci. Pacia sa mi dlhsie tak po/pod zadok 😀

Ale nie su takto chlpate ale take hunate 😅

lucia13022023
19. okt 2024

Takéto bundy sa nenosia ani keď je mínus, ani keď je plus 🤣

martinadomianova
19. okt 2024

Mne sa to páči. Ale nenosila by som to. A určite nie takú krátku a na bežné nosenie.

koniarova
19. okt 2024

Pre mladú baby hocikedy. Pre starú kravu nikdy. 😁 Kľudne môžeš aj teraz nosiť . Ale teda toto je bunda na ideálnu postavu a malé prsia. Lebo inak si ako medvedica.

simca06022011
19. okt 2024

tak ale toto ani nie je do tepla, to je len dizajnovka, celkovo tieto umele "akoze" kozusinky su take :D cize daj si to ked sa tihodi, hocikedy... moze ti byt jedno ako sa budu kukat na teba.. ja som bola koncom sept v zahranici, metropola 25°C, ako zaslo slnko, tak tam ludia v zimnych bundach chodili... :DD a nikto neriesil, co si kto mysli

autor
19. okt 2024

No dnes som si ju dala, bolo chladnejsie ale svietilo slniečko. Mala som trošku inú a čiernej farby a veru chválili mi ju a presne taketo teraz v obchodoch predavaju … a takéto bundičky hejtujú podľa mňa tety čo nosia softshellove vetrovky🤣vobec otazka neznela komu sa paci a kde si ju vziat ale islo o počasie🤣

biba_18
19. okt 2024

si vedľa ako tá jedľa - teba nikto nehejtoval, iba tú bundu - a ty zato nazývaš ostatné tetami v softshelových bundách 🤦‍♀️

autor
19. okt 2024

@biba_18 čítaj čo píšem.. mňa nehejtovali, hejtovali bundy🤣 pritom som sa nepýtala komu sa páčia, ale kedy sa nosia.. vedľa aj jedľa si tu jedine ty🫶🏻

biba_18
19. okt 2024

tak ony hejtovali bundy preto hejtuješ ty ich. má to logiku 🤦‍♀️

autor
19. okt 2024

@biba_18 ty budeš tá teta v softshellke,že?, keď tak kričíš🤣

biba_18
19. okt 2024

no a vravím že si vedľa ako tá jedľa 😂 len preto že s tebou nesuhlasim…

cukroska
19. okt 2024

Mladá baba v tom môže vyzerať super. Keby som mala o 25 rokov menej a postavu ako v mladosti tak si možno aj dám. Podobné kúsky som v mladosti nosila (nie ružovú) vysoké čižmy krátke gate či mini sukňu 😄