Košeľa proti poteniu na letnú záhradnú svadbu

tomasko1990
20. máj 2024

Čaute všetci 🙂

Budeme mať v júli záhradnú svadbu v svadobnom stane a očakávame teploty 30 stupňov a viac. Máte nejaký tip na dobrú svadobnú košeľu (konkrétny model + značku), ktorá odvádza pot, alebo sa tak ľahko neprepotí atď. ???

Chcem si kúpiť asi 2-3 typy košieľ, budem si ich prezliekať nech tam nie som spotený, lebo potrebujem košeľu s dlhým rukávom. Vďaka za všetky tipy.

guudy
20. máj 2024

Kup si tricka pod kosele v telovej farbe a mas vyriesene. Bude ti stacit vymienat tricka. Biele tielko je 🤢

tomasko1990
autor
20. máj 2024

táto možnosť je tiež stále v hre, len bude 30 stupňov a ja budem mať na sebe dve vrstvy zbytočne, je to dobrý nápad? :D

beatik3
20. máj 2024

@tomasko1990 to asi nie je najlepsi napad. kup si nejaku vzdusnu tenku, ale isto by som si zobrala nejaku nahradnu na tvojom mieste. vsak lepsie ako mat mapy pod pazuchami hned po obrade.

sashka22
20. máj 2024

@tomasko1990 nalep si tie najtenšie intimky pod pazuchy.

marcellka32
20. máj 2024
marcellka32
20. máj 2024

Alebo sú aj podpazušne vložky ktore si nalepis pod košeľu pod pazuchu, kúpiš v dm

https://www.mojadm.sk/balea-vankusiky-proti-pot...

vanilkovazmrzka
20. máj 2024

Alebo 1-2 dni pred pouzi driclor

januska12323
20. máj 2024

Tak za prvé nevieš či bude 30 stupňov alebo 15 a dážď. A za druhé takéto stany bývajú klimatizované čiže nebude o nič teplejšie ako niekde v sále. A po tretie ak bude teplo budú spotení všetci nebudeš nijak vyčnievať.

guudy
20. máj 2024

Za mna jednoznacne tricko. Vidiet pod koselou chlpy a bradavky🤮. A nielen na svadbe teda, ale vseobecne, ked ma chlap koselu.

simca06022011
20. máj 2024

proti poteniu su dezodoranty, nie kosela. A pod kosele sa bezne nosia tielka, takze nechapem tie grcajuce smajliky a napady s trickami (existuju aj napr. natelniky, ked uz). Treba riadny dezodorant, ked tak podpazusie oholit... Koselu hlavne nie ziadnu polyesterovu. priapdne ak mas tendenciu sa vazne vela potit pod pazuchami, tak by som isla do tych vloziek co sa lepia do kosele...
A potom prezliekat sa je dobry napad ak mas moznost a mas naoazj taky problem s potenim.

ptvw
20. máj 2024

@simca06022011 proti poteniu sú antiperspirant, nie deo, a napr kolega sa potí úplne všade aj chrbát brucho tak neviem ci sa ma cely postriekat ponatierat to asi nie je riešenie

simca06022011
20. máj 2024

@ptvw ok tak antiperspiranty... a inak to uz on musi vediet ako sa poti a co bude pre neho naj. Ja mam extra potiveho chlapa, z neho normalne tecie a nema problem s koselami napriklad vobec a oblekmi atd. Dokonca ani nahradnu koselu nepotrebuje.

guudy
20. máj 2024

@simca06022011 ved si vygoogli ‘tricko proti poteniu’ 🙂
A ano, dat si iba koselu alebo biele tielko pod nu je nechutne. Ako pise @ptvw , vela chlapov sa poti vsade…

oslo1
20. máj 2024

Koselu a natelnik , obidve 100% bavlna, alebo lan, moze byt primiesana aj viskoza, aspon to Bude chladive. Cena Bude vyssie ako polyester, ale nebudes sa tak potit, a ked sa uz spotis, tak to nebude tak zapachat.
Nakolko Bude Leto, tak budes moct mat aj lanove sako a nohavice, ak sa da, tak si vyber s bavlnenou podsivkou.
Ten natelnik telovej farby.
Ja by som tie kosele kupila aj 4, dobre ich 3 krat vyprat, a potom jednu na obrad, jednu na veceru a dve po veceru.
Prajem vsetko dobre x

tomasko1990
autor
20. máj 2024

Vyskúšam si tie vankúšiky z DMky čo tu boli spomenuté už pred svadbou to je super nápad, košeľu teda polyester určite nekupovať. Kúpim určite tri košeľe :D. Antiperspiranty oholiť pazuchu atď.

No obrad je tiež vonku, čiže keď bude pražiť budem jasný. Tie nátelníky a tričká proti poteniu neviem no, ale asi si to vyskúšam na nejakej outdoor párty a uvidíme :D.

belle_vie
20. máj 2024

Moj manzel v lete zboznuje lanove kosele, je to prirodny material, lahucke. Ale samozrejme, zalezi od svadby, ak bude ladena v posh duchu, moze to posobit lacne, no na zahradnej svadbe si to viem uplne predstavit v nejakom elegantnejsom prevedeni 🙂. Skus pogooglit 🙂.

belle_vie
20. máj 2024

Ozeta ma aj taketo elegantne, take viac lezerne na "hipster" svadbu ma napr. Vtacatko.