Kombinácia šiat a topánok na svadbu

21. feb 2024

Ahojte, čo si myslíte o takejto kombinácií a o tých šatách? Akože je to taká farba ale mne sa páči 🙂 :D neviem ako to zladiť…

gejb
21. feb 2024

Šaty krásne, oboje topánky sa hodia. Ale neprídu mi veľmi pohodlné...budeš sa v nich vediet najesť a tancovať?

autor
21. feb 2024

@gejb asi skôr nebudem ale nižší opätok sa mi nepáči…to si vezmem aj iné na prezutie pohodlnejšie 🙂

gejb
21. feb 2024

Ja som myslela skôr tie šaty....

danica2711
21. feb 2024

aká "taká" farba, je krásna a elegantná, topánky sa hodia obidvoje

danieladeley
21. feb 2024

ja by som k takym satam dala len uplne minimalisticke sandalky s tenkymi ramienkami na opatku, nieco ako vyzera byt na prvej fotke

domiklik
21. feb 2024

Tie bledé s tým strasovym pásikom sú také oldschool, za mňa celkovo topánky s tou prackou na členku nie. Skracuje to nohy. Keď zatvorene tak lodičky s miernym spicom a vysoký opatok. Ideálne sandále telove, zlaté, môžu byť aj s metalický odleskom a k tomu pedikúra, cyklamenovy lak na nechty 😊

monillia
21. feb 2024

@domiklik súhlas, tento typ topánok skracuje nohu

autor
21. feb 2024

@gejb tak nad tým som popravde vôbec nepremýšľala…
@domiklik no ja práveže radšej by som lodičky so zatvorenou špičkou a vyšší opätok by som už asi nedala

vyrovnanaosoba
21. feb 2024

Asi budem jediná, keď napíšem, že tie šaty mi pripomínajú negližé (rozdiel len že sú vypasované)

jaass
21. feb 2024

Saty pekne ale nehodia sa na svadbu podľa mna 🤐

ivanavin
21. feb 2024

Tá zelená je nádherná a moderná, ale ja by som ju na žiadnu takúto udalosť už teraz neobliekla. Videla som fotky z plesov, záplava zelenej. Normálne som videla foto, kde bolo viacero žien v rôznom veku a úplne všetky mali šaty rovnakej farby (len iný strih). Už je to také stadovite