Ahojte, čo si myslíte o takejto kombinácií a o tých šatách? Akože je to taká farba ale mne sa páči 🙂 :D neviem ako to zladiť…
@gejb asi skôr nebudem ale nižší opätok sa mi nepáči…to si vezmem aj iné na prezutie pohodlnejšie 🙂
Ja som myslela skôr tie šaty....
aká "taká" farba, je krásna a elegantná, topánky sa hodia obidvoje
ja by som k takym satam dala len uplne minimalisticke sandalky s tenkymi ramienkami na opatku, nieco ako vyzera byt na prvej fotke
Tie bledé s tým strasovym pásikom sú také oldschool, za mňa celkovo topánky s tou prackou na členku nie. Skracuje to nohy. Keď zatvorene tak lodičky s miernym spicom a vysoký opatok. Ideálne sandále telove, zlaté, môžu byť aj s metalický odleskom a k tomu pedikúra, cyklamenovy lak na nechty 😊
Asi budem jediná, keď napíšem, že tie šaty mi pripomínajú negližé (rozdiel len že sú vypasované)
Saty pekne ale nehodia sa na svadbu podľa mna 🤐
Tá zelená je nádherná a moderná, ale ja by som ju na žiadnu takúto udalosť už teraz neobliekla. Videla som fotky z plesov, záplava zelenej. Normálne som videla foto, kde bolo viacero žien v rôznom veku a úplne všetky mali šaty rovnakej farby (len iný strih). Už je to také stadovite
Šaty krásne, oboje topánky sa hodia. Ale neprídu mi veľmi pohodlné...budeš sa v nich vediet najesť a tancovať?