Máte prosím niekto skúsenosti s koloidným striebrom? Konkrétne sa jedná o vnútorné užitie, nie vonkajšie.
Mám e.coli ktorého sa neviem už dlhé roky zbaviť a jeho hladina sa stále len zvyšujú, tzn. že sa rozmnožuje v tele. Nezaberajú atb ani nič. :( Na koloidné striebro som dostala tip - no mám menšie obavy.
Hlavne dávkovanie som na nete našla takéto Prvých 5 dní sa užíva 1 lyžička, ďalších 5 dní 2 lyžičky, nasledujúcich 5 dní 3 lyžičky a posledných 6 dní 4 lyžičky.
Viem, videla som toho pána, akurát on to pil vo fakt veľkom množstve celý rok.... ale áno mám pred týmto rešpekt kúsok, práve preto tie obavy.
@a_adamcova ja ho občas užívam, pomohlo mi pri bolerioze,nič s ním nepokazis
@minenkak a v akom dávkovaní ho užívaš?
@a_adamcova jooj netuším ,vrchnák čo mám na fľaške tak ten si dám podľa toho či som chorá, vtedy si dám dva tri krát do dňa,keď nie len keď občas si ho dávam preventívne alebo keď bývam častejšie prechladnutia, tak raz do dňa
@minenkak Môžeš mi poslať viac info do správy? Ja mám zrejme chronickú, dostala som tip na 50ppm 1 PL 1x denne od pani čo ho vyrába, že viac netreba, no známy čo sa ním tiež zaoberá tvrdí že treba 3x denne aspoň 1 PL. Ako vám pomohlo, koľko ste ho pili, v akých dávkach atd, tie stavy čo mám sú pekné svinstvo...
"Koloidné striebro sa v Európskej únii, podľa legislatívy, nemôže užívať vnútorne."
Ale su ludia ktori to odporucaju ;)