Pytam sa skor bab, ktore kupuju bezne znacky, ziadne dizajnerske skvosty a zvucne znacky typu gucci 😀 tento rok som si chcela kupit dake do 30€, nenasla som nic pekne a kvalitne 🤓
Koľko mám k dispozícii. 😂😂 Nemam problém dať aj do 100 eur,keď sa mi páčia a sedia mi.
Reserved,, Mohito, HM, Zalando .... Teraz samé výpredaje za pár šupov.
Next v zlavach tiez fajn... ale treba pozerat material
Ja kupujem šaty hlavne na dovolenkách,som vyslovene maniačka na šaty ( čo je vidno aj v mojom bazáriku 😅) a som za ne ochotná dať max. tých 30€.
mám veľa do 10 eur z Gate, Lidla a podobne a mám ich dlhé roky. Najdrahšie mám asi z Orsay aj s nejakou zľavou 20 percent čo bola celkovo na všetko stáli asi okolo 25 eur a z Tesca mám tiež šaty čo stáli okolo 20 eur. Ja mám problém hlavne nájsť šaty, čo mi sedia, kedže som nižšia a hore veľmi chudá.
Ja si kupujem šaty celoročne a dám max 30€ za jedny. H&M, Mohito, Zara, Reserverd pár mám aj zo sinsay ale aj gate a Lidl čo sa mi páči to kúpim
Väčšinu šiat mám zo sekaca za 0,50 - 15 eur.
Tak 15€ max, tento rok nula, minuly rok som si kupila viacere za pekne vypredajove ceny.
Ale ked sa mi velmi pacia tak dam aj viac.
Ja som tento rok v Terranove fajne vychytala
Ja som si minule kupila jedne v House za 12 eur a potom som si z netu objednala dokopy 2 ks uz aj s dopravou tiez za 12 eur😊
Ja cca 40- 50 za bezne saty Next, Zara.
Teraz v reserved sa zmestis, maju zlavy https://www.reserved.com/sk/sk/zena/odevy/saty
Mám osobný strop 80 eur. Kupujem bežné značky ako closet, Ted Baker, ...
Minuly rok som si kupila dvoje rovnake v C&A sedel mi strih tak len rozne farby a jedny stali 12€. Tento rok v H&M jedny za 20 a druhe za 24 po zlave. Ak by boli nejake saty ze musim ich mat inak budem lutovat a su to saty nadcasove a kvalitne co vynosim viac rokov tak dam maximalne 100.
Mam strasne vela siat, ale nedam viac ako 30€ za bezne letne saty.Mam stastie ze kamoska ma butik a ked chodi nakupovat do velkoskladov, mysli na mna.za par supov a za "naturalie" mam od nej saty, inak HM, Lindex, C&A, sekáč, bonprix
Bavlnené 45€. Ľanové 70€ Max 🙂
Ja som raz hľadala takto letne saty, pochodila som cele nakupne centrum a vobec ziadne saty ma na tolko nezaujali. Isla som potom do sekaca a kupila som si hneď dvoje za 3€ 😄😄
Mam z min rokov z Lidla po 8€ … tento rok next ca 9-10€, moj vyber je ale obmedzeny lebo vzdy musim hladat tall … jedny som si dopriala od CK v outlete … myslim, ze 25€ ….ale saldi mi ako rit na serbel a viem, ze ich budem nosit do poslednej diery
Maximalne 40 EUR, kupujem si vacsinou na Bestsecret od Betty Barclay alebo Cartoon. U nas su vacsinou vsetky umele. Ale mam aj z Reserved alebo Mohito a su fajn. Kupujem len vo vypredajoch, nie som ochotna dat za tieto znacky 40 EUR v plnej cene /vo vypredaji ma stali maximalbe 10 EUR/
Ja si kúpim radšej viac lacnejších šiat, aby som mala každý deň nové, ako jedny drahé a nosiť ich každý druhý deň...mám super šaty aj za 6 €, 10 €, tak do 15 € za bežné šaty väčšinou dávam
Tento rok som chcela nejake ozaj pekne, dlhe, zaujimave, ale co som nasla bolo nic moc. Nejak som pozabudla na gate a hm, skocim buduci rok tam ☺️ vdaka baby za tipy
Mne sa zdá aj tých 30 veľa. Mám omnoho lacnejšie a držia už niekoľko rokov. Mám z Tesca, Lidl, od číňancov, zo sekáča, minulý rok ma prekvapil Shein, 2 také bombové ľahké šaty som si kúpila, škoda, že už nie sú v ponuke, dokúpila by som si aj iné farby. Perfektný vzdušný materiál. Pekne držia tvar, farby.
teraz som si objednala 4ks za 54 eur z orsay. vypredaj.
30 eur pred 2-3 rokmi malo inú hodnotu...aj ja som hľadala za tých povestných 30...no a kúpila som iba za 55 s kvalitou za 30🤷♀️
Už také normálne šaty je dnes pod 50 problém kúpiť stačí koľko stoja šaty v obyčajnom Reseved.
Ale tak cca od 30-50 štandardne keď kupujem na začiatku sezóny pred letom
@lakebabe presne ako pises, ze uz saty s Reserved alebo Mohito stoja v plnej cene 50 EUR a ta kvalita tomu vobec nezodpoveda.
@negymama a si spokojna s materialom v orsay? Ja som pred koronou mala hadam 80% veci z orsay a prestala som tam kupovat. Zda sa mi ze material isiel strasne dole kvalitou a ceny hore.
Autorka: ja som kupila v lindex dvoje saty na zac.sezony so zlavou po 30e, kvalitna viskoza, na lindex dobra cena ale nemaju zips t.z. nemozem do nich pribrat, lebo ich nedam cez hlavu - aj takto vie vyrobca usetrit😀.
Co som pozerala reserved samy polyester, mne je v tom strasne horko pocas leta, ja musim hladat len viskozu.
@ivana11155 tak presne tym umelym materialom sa vyhybam. Z reservedu mam super saty, kupene tusim v akcii za cca 17€ kazde, prirodny material, aj farby drzia co sa cudujem. Ale uz som na take nenatrafila dalsie roky, bud strih nie na mna alebo umely material.
@ivana11155 ked si vzberiem z tych povodne drahsich kusov v dobrej zlave, tak som spokojna, ja zvyknem aj v kamennej predajni orsay kupovat, a zatial nemozem povedat nic zle. mam napr. prechodnu vetrovku, velmi oblubenu, casto nosenu uz 5ty rok ako nova.
Ja mam vsetky saty z Gate, skus pozrieť, kvalita/cena
mi vyhovuje, ziadne umeliny, aspon tie co mam 🙂 a ked vychytas v zlave, mas aj za 15e jedny