Kde zoženiem pyžamo Victoria Secret?

21. nov 2024

Poradíte kde by som kúpila za dobrú cenu pyžamo victoria secret? Nemusí byt origo, kľudne ak máte nejaký tajný link na AliExpress a pod … ďakujem

petracandle
21. nov 2024

Môžeš sa hanbiť, že chceš podporovať fejky! A ak si to objednáš je dosť možné, že ti to zabavia na colnici 😉 Vysvetli mi, aký má zmysel kupovať si v tomto prípade fejk? Originál na oficiálnej stránke, veď to preboha nestojí tisíce a ešte teraz na black friday 🤦‍♀️

autor
21. nov 2024

@petracandle ja by som si nedovolila určovať za čo sa ma kto hanbiť, aj keď hanbila by som sa druhým dávať kázne. Dúfam, že si nič neobjednavate z čínskych stránok ( nielen fejky) a nepodporujete lacnú pracovnú silu a znečisťovanie planéty 😊 možno vo výsledku podporujete oveľa viac zlých veci ako ja jedným fejkom. Ani neviete na čo, prečo pre koho to je ani nič
Táto diskusia nie je pre vás

melanta
21. nov 2024

Tak buď chceš pyžamo od Victoria Secret alebo nechceš. Ak chceš, tak https://www.victoriassecret.com/sk/vs/sleepwear

jaga18
21. nov 2024

Na aliexprese asi VS nekúpiš. Pozrela by som v Half price, tam mávajú túto značku za dosť dobré výpredajové ceny niekedy. Dcéra si tam vlani kúpila VS slnečné okuliare za 5€

tiezjedna
21. nov 2024

Kúpila som si ho v NY priamo v ich store... skús mrknúť profil na FB Americká máma, napíš jej. Možno bude mať alebo ti ho zoženie👍 Na Ali sa vyprdni, to sú sračky

jaass
21. nov 2024

Nemusí byť origo kľudne aj fejk? To si robíš srandu 😂

autor
21. nov 2024

@jaass niekto práve objavil Ameriku

autor
21. nov 2024

@tiezjedna ďakujem za tip, určite pozriem. Myslela som to hlavne tak že veľa ľudí predáva aj na bazosi či ig draho a moc si nemyslím, že sú to originály . A na origo stránke sú dosť drahé a nemajú take ako hľadám.

petracandle
21. nov 2024

@autorka "ačohentizmus" v priamom prenose. Predstav si, že nie, neobjednávam si z čínskych stránok 😃 a nie je kázeň poukázať na problémy ekologické a duševného vlastníctva. A to nie je JEDEN fejk v tvojom prípade

tiezjedna
21. nov 2024

@autorka no zodpovedne ti môžem povedať, že originál veci od VS sú drahé. Ja som za dcérine pyžamo dala 70 USD, za svoje ešte viac. Ale materiál úžasný, strih tiež. Už preto by som sa mala obavy kupovať túto značku mimo USA alebo v original stores.

tiezjedna
21. nov 2024

...alebo si zájdi do Prahy, v OC Chodov má VS obchod👍

faasx
21. nov 2024

Ja som videla na AliExpress, ak nájdem napíšem ti link ☺️ dokonca aj spodná bielizeň tam je s tým nápisom , ako originál

jaass
21. nov 2024

Si drzá, arogantná, pýtaš radu a potom ešte mudrujes. Zamysli sa nad sebou 🥶🤮

faasx
21. nov 2024

@jaass nevidím nič na tom drzé, čo napísala také arogantne a drzé?

A to, že ostatne do nej vŕtajú, to je ok?