Poradíte kde by som kúpila za dobrú cenu pyžamo victoria secret? Nemusí byt origo, kľudne ak máte nejaký tajný link na AliExpress a pod … ďakujem
@petracandle ja by som si nedovolila určovať za čo sa ma kto hanbiť, aj keď hanbila by som sa druhým dávať kázne. Dúfam, že si nič neobjednavate z čínskych stránok ( nielen fejky) a nepodporujete lacnú pracovnú silu a znečisťovanie planéty 😊 možno vo výsledku podporujete oveľa viac zlých veci ako ja jedným fejkom. Ani neviete na čo, prečo pre koho to je ani nič
Táto diskusia nie je pre vás
Tak buď chceš pyžamo od Victoria Secret alebo nechceš. Ak chceš, tak https://www.victoriassecret.com/sk/vs/sleepwear
Na aliexprese asi VS nekúpiš. Pozrela by som v Half price, tam mávajú túto značku za dosť dobré výpredajové ceny niekedy. Dcéra si tam vlani kúpila VS slnečné okuliare za 5€
Kúpila som si ho v NY priamo v ich store... skús mrknúť profil na FB Americká máma, napíš jej. Možno bude mať alebo ti ho zoženie👍 Na Ali sa vyprdni, to sú sračky
Nemusí byť origo kľudne aj fejk? To si robíš srandu 😂
@jaass niekto práve objavil Ameriku
@tiezjedna ďakujem za tip, určite pozriem. Myslela som to hlavne tak že veľa ľudí predáva aj na bazosi či ig draho a moc si nemyslím, že sú to originály . A na origo stránke sú dosť drahé a nemajú take ako hľadám.
@autorka "ačohentizmus" v priamom prenose. Predstav si, že nie, neobjednávam si z čínskych stránok 😃 a nie je kázeň poukázať na problémy ekologické a duševného vlastníctva. A to nie je JEDEN fejk v tvojom prípade
...alebo si zájdi do Prahy, v OC Chodov má VS obchod👍
Ja som videla na AliExpress, ak nájdem napíšem ti link ☺️ dokonca aj spodná bielizeň tam je s tým nápisom , ako originál
Si drzá, arogantná, pýtaš radu a potom ešte mudrujes. Zamysli sa nad sebou 🥶🤮
Môžeš sa hanbiť, že chceš podporovať fejky! A ak si to objednáš je dosť možné, že ti to zabavia na colnici 😉 Vysvetli mi, aký má zmysel kupovať si v tomto prípade fejk? Originál na oficiálnej stránke, veď to preboha nestojí tisíce a ešte teraz na black friday 🤦♀️