Zháňam svadobné šaty
Kde ste si kupovali šaty na svadbu? Alebo poprípade požičali a vrátili? 🥰
Vo svadobnom salóne u nás v meste... Vybrala som si, vyskúšala, v prípade potreby by urobili aj nejaké úpravy, po svadbe vyčistili.
tiez salon u nas, ale tak mne by napriklad neprekazalo ani z bazaru si kupit svadobne saty. ved vacsina zien si dava na ne pozor a ked uz ich predava, tak hadam v super stave. 😉 aspon tak si to teda ja predstavujem. 😅
Mala som bazárvé z mojasvadba.sk a po svadbe sa rýchlo predali (dokonca som predala za vyššiu sumu, než som si kúpila). Akurát som mala školenie v tom čase v tom meste, kde jedna baba predávala tie šaty, tak som to brala ako znamenie :D
@bessie12 rozpočet mám na šaty 1000€ zatiaľ, neviem či vela, málo.
Za mna obehat pozicovne, kvalitne saty krasne sedia na postave a v salone ti ich prisposobia presne na teba este aj den pred svadbou. Poznam kopec kamosiek co kupovali saty a nevedia sa ich zbavit. Uz pri skusani siat v salone bolo vidno rozdiely v kvalite a len jedny mi sadli ako uliate. Ziadna starost, aj gombiky som postracala nejake, nic nevadilo, dali dokopy.
Dala som si ušiť podľa fotky z katalogu. Obehla som xy svad.salonov, ani jedny sa mi nepáčili tak, aby som povedala " toto je ono".
A keď som v katalogu uvidela tie.. bolo to jasné.
pre niekoho vela a pre niekoho malo. Myslim, ze za tuto sumu najdes vela peknych siat. Len niekedy je tazke si vybrat. Vyskusala som 6 siat, ale vybrala som si jedne, ktore mi ucarovali od sameho zaciatku a neviem prestat na nich mysliet 😍 obehaj rozne salony, urob vela fotiek, vsimaj si tiez pristup predavaciek a na zaklade toho sa rozhodnes 🙂
Ja som si moje kupovala v sekaci za 20€ a zboznovala som ich 🫣. Sice my sme mali mini svadbu a vedela som, ze chcem nieco lacne, kedze na taketo veci si naozaj nepotrpim, nemyslela som si, ze na ne natrafim prave v sekaci 😅. Ak mas vsak budget 1000€, tak to asi nebude tvoj pripad...ja len tak pre zaujimavost ☺️. Toto boli moje lahke letne romanticke saty. 😁
@oceanahory ale su krásne 🤩
@oceanahory sú veľmi krásne ❤️. Ja by som skôr chcela niečo také “princeznovske” ak ma chápete 😁❤️
Ja som si saty kupila dvoje 🤭 kludne mi napis poslem fotky 🫶
Ja som mala z ukrajiny.
Tam si vtedy chodili kupovat. Aj davali sit. Isla som s tym ze si dam usit. Ale ked som povedala ake chcem. Ukazala obrazok no presne take mi dala do ruk. Ba ešte krajšie.
Takmer hned som ich potom aj predala. Ale to už 12rokov dozadu.
Kazdopadne v pozicovni pod 500€ som nenasla. A za tieto som dala tusim 250-300€.
Jasnee, kazda mame svoje vysnivane 😉, ja len ze kludne zvaz vsetky moznosti, od salonov, po bazare, mozno ostanes milo prekvapena, kde si najdes tie prave 🤗 Drzim palce!
Ja som bola zhrozena ked mi v salone povedali, ze najlacnejsie pozicovne je 790€ 😳 skoro mi vybehli oci
princeznovske chcem aj ja. Preto som si skusala len taketo. Kuk na moju stenu. Je tam aj fotka tych siat 😍 maju vsetko co sa mi paci a dokonca aj vrecka, co je podla mna velmi pakticke 😀
@bessie12 vrecka sú top! 😀❤️ krásne sú.
Na ukrajine. Vysli ma lacnejsie ako v pozicovni v BA. Tam som si ich bola skusit a potom vycestovala a kupila presne tie iste.
Tak to sa vobec neoplati, preboha 😂🥲. Síce píšem vyššie, že poprípade požičať a vrátiť. Ale asi by som si svoje svadobné šaty chcela kúpiť a nechať si ich na pamiatku 🥰😍
Ja ich predam dalej, skoda skladovat ich doma podla mna 🙂 teda ak ich nechces niekam vystavit alebo nieco 🙂 mas aj predstavu ake chces?
Krasne 🫶🫶 keby ti viem napisat poslem ti moje
Povodne som chcela kupovat na Slovensku v salone MONI, ale nakoniec to bude z Holandska 🙂 aky mas na to rozpocet ?