Baby kde ste kupili gumaky? A s akou znackou ste spokojne? Po ruke mam len CCC kde maju iba Hunter za 100e. Kludne eshopy. Dakujem
Mne sa osvedcili Kamik, ale nemaju teplu ponozku ako Hunter.
@really8 ja mam uplne obycajne kratke tmavomodre z Lidla, stali tusim 12 EUR. Su to uz moje druhe (tie prve som mala 4 roky, potom sa mi pretrhla bocna gumena cast, co bola spojena s tou topankou a zatekalo mi do nich), postacuju mi, nosim aj do prace, kde sa prezuvam. Neda sa do nich ale dat ta tenka vlozka a su urcene vylucne iba na velmi uzku nohu, lebo su tesne a guma sa neroztiahne.
@muchotrafka298 Presne, aj ja mam aktuálne tretí rok z Lidlu a sú super. Značka akurát tak umelo nafukne cenu, na kvalite sa nie vždy odrazí.
Ja som pred pár týždňami objednala z Lidlu a som spokojná zatiaľ.
@muchotrafka298
@mima172
@vkatush Dakujem. Kukla som no uz maju len farby co neznosim. Som sa neskoro spamatala.
@really8 vies co v Lidli ked su tak len cierne alebo tmavo modre, ine ani nebyvaju.
@muchotrafka298 teraz som pozerala cesky lidl a maju len zeleno oranzove, cervene a zlte🤦♀️
@really8 u nas byvaju iba tie dve farby, co som Ti napisala. Aj to nie celorocne, iba ked su v letaku.
En fant- kaučukové, za mna top… zateplene Konges slojd
@muchotrafka298 nie je pravda, ja mám tie žlté 😂
@vkatush ja som nikdy ine nevidela, ked boli v letakovej akcii.
@muchotrafka298 ja som kúpila v lidl žlté. Čierne som ani nevidela
@really8 bata
Hilfiger v pandorfe okolo 80e, perfektne su ale tske vyssie kotnikove, nie po kolena