Kde si kupujete podprsenky?

26. jan 2024

Ahojte prosím kde nakupujete podprsenky ? Také aby držali tvar, aby sa nezmolkovali a aby kostice nevychádzali. Mám B/C veľkosť.. a aby zas nestali majland ďakujem pekne

lenkahvh
26. jan 2024

jedine lindex uz roky, cena od 20 do max 30,35 eur a su topka, kvalitou, aspon pre mna

simsalabim
26. jan 2024

Lindex a povacsine vo vypredaji. Kvalita je naozaj super.

marcellka32
26. jan 2024

@simsalabim veľkosti sedia? Mám objednať veľkosť ako nosím? Dik

simsalabim
26. jan 2024

@marcellka32 neviem, ako sedia velkosti, co bezne nosis. Ale za mna sedi ich velkostna tabulka, tak skus podla nej. Nemas blizko predajnu, ze by si vyskusala?

zuzuliennka1
26. jan 2024

nechala som si poradit a odmerat sa v attractiv predajni - viem svoju velkost a typ a viem si kupit podprsenku v podstate hocikde

selenka7
26. jan 2024

Ja mam cerstvu skusenost s Lindexom, treba skusat, lebo jeden model mne napr. idealne sedeli Ccka a druhy Bcka kosicky. Ale tiez vo vypredaji som kupila za 16€. 35-40€ za podprdu mne uz pripadaju nekrestanske peniaze. Ale dcere som tam kupila za 30€ bez kostic, ona kostice neznasa a sadla jej ako uliata, tak som siahla hlbsie do vrecka 😀

zuzubb007
26. jan 2024

Intimissimi okolo 35 eur, nemaju kostice, kupujem push up a robia paradne prsia roky kupujem len tuto znacku nic netaha, vydrzia hadam tisicky oprati a stale ako nove 😁

rurutiax
26. jan 2024

@selenka7 Áno je to veľa peňazí, ale tá kvalita je hodná každého centu. Ja mám E prsia a nájsť vhodnú podprsenku pre mňa je nočná mora. Tie z Lindexu mi sedia perfektne. Radšej jednú kvalitnú drahú podprsenku, než 5 10€ podprseniek, ktoré ani nesedia.😉

marcellka32
26. jan 2024

@simsalabim nemám rada už nakupovanie po obchodoch ale kvôli podprsenkam budem musieť dik

lenkahvh
26. jan 2024

@selenka7 no 35 eur za nieco, co mam na tele kazdy bozi den a niekolko rokov sa mi vobec nezda nekrestansky vela
jeden nakup v bille, kde dokopy nic nie je a vsetko skonci v zachode 🙂

selenka7
26. jan 2024

@lenkahvh vec nazoru 😉

alenocka0802
26. jan 2024

Do nedele ma Lindex 25% zlavu pre clenov klubu (aj novych clenov). Ja som tak tento tyzden bola kupovat a je fakt skvela. Vysla ma okolo 26€ po zlave. Kupovala som aj ine, ale ziadne mi nesedeli tak dobre a nevydrzali dlho, tak som sa opat vratila k Lindexu.

zuzuliennka1
26. jan 2024

@lenkahvh na toto sa mi paci prirovnanie: nie sme tak bohati, aby sme si kupovali lacne veci.
tiez dam radsej 40€ za podprsenku ale vydrzi mi roky

evaachesa
26. jan 2024

@zuzubb007 teda bola som v tom že push Up musí mať kostice. Idem to rýchlo omrknut. Vieš dať prípadne link ktoré kupuješ? Akú máš veľkosť? Ja mám 80b a kupujem v h&m jemný push Up s kosticami a veru niekedy mi to vadí.

autor
26. jan 2024

Ďakujem baby, vyskúšam lindex

lujza123
26. jan 2024

Kupujem ich tak ze dám za ne mailand 🤷🏼‍♀️. Tak ale mám 40 to už sú tie prsia také všelijaké. V 20 mi to bolo jedno co si na seba dám sedela každá podprsenka

Roky kupujem napr cez astratex majú tam milión podprseniek a občas veľké zľavy, tak sa mi podarí kúpiť podprsenku co stala 60 € za polovicu a ta mi potom vydrží roky a skvele sedí

Obľúbenú značku mám triumph aj ked stoja okolo 50 eur a potom z tých lacnejších Lindex

zuzubb007
26. jan 2024

@evaachesa paci sa ja neviem co su to kostice odkedy nakupujem asi 10 rokov v tomto obchode a co dokazu spravit s poprsim ani nehovorim https://www.intimissimi.com/sk/product/super_pu..., ja nosim 75 C

evaachesa
26. jan 2024

@zuzubb007 wau tak práve som sa dozvedela niečo nové. 😃 Ďakujem krásne ☺️🌷 pôjdem ju odskúšať do predajne. ☺️

zuzubb007
26. jan 2024

@evaachesa super urcite chod a budes spokojna, horsie je to s vyberom maju strasne vela aj push up aj farieb vzdy som na prasky z toho lebo vsetky chcem 🤣

belaanabela
26. jan 2024

Ja napr. Roky obj. z Bonprixu (nič iné len to ,nie som moc Bonprixova) mám košík D ,teda nevystuženu s kosticami. Som objednávala tento týždeň 3ks, mali 10%zľavu na spodné prádlo +doprava zadarmo, komplet 37,77 €

viera27
26. jan 2024

Intimissimi. Vseobecne sa snazim kupovat veci od vyrobcov,ktori su na to urceni. Nevravim,ze trebars Lindex a spol su zli,len jednoducho je rozdiel,ked niekto robi iba spodne pradlo.

domiklik
26. jan 2024

Lindex

rikarika
26. jan 2024

Ja som tiez kupovala Lindex, kym som neobjavila Primark.😁 podla mna taka ista kvalita a v primarku minimalne ceny. Par krat som objednala aj z bonprixu.

babulkomale
26. jan 2024

@zuzuliennka1 a peries v rukach alebo v sietke v pracke?

zuzuliennka1
26. jan 2024

@babulkomale v rukach denne

1sally12
28. jan 2024

H&M