Ahojte prosím kde nakupujete podprsenky ? Také aby držali tvar, aby sa nezmolkovali a aby kostice nevychádzali. Mám B/C veľkosť.. a aby zas nestali majland ďakujem pekne
Lindex a povacsine vo vypredaji. Kvalita je naozaj super.
@simsalabim veľkosti sedia? Mám objednať veľkosť ako nosím? Dik
@marcellka32 neviem, ako sedia velkosti, co bezne nosis. Ale za mna sedi ich velkostna tabulka, tak skus podla nej. Nemas blizko predajnu, ze by si vyskusala?
nechala som si poradit a odmerat sa v attractiv predajni - viem svoju velkost a typ a viem si kupit podprsenku v podstate hocikde
Ja mam cerstvu skusenost s Lindexom, treba skusat, lebo jeden model mne napr. idealne sedeli Ccka a druhy Bcka kosicky. Ale tiez vo vypredaji som kupila za 16€. 35-40€ za podprdu mne uz pripadaju nekrestanske peniaze. Ale dcere som tam kupila za 30€ bez kostic, ona kostice neznasa a sadla jej ako uliata, tak som siahla hlbsie do vrecka 😀
Intimissimi okolo 35 eur, nemaju kostice, kupujem push up a robia paradne prsia roky kupujem len tuto znacku nic netaha, vydrzia hadam tisicky oprati a stale ako nove 😁
@simsalabim nemám rada už nakupovanie po obchodoch ale kvôli podprsenkam budem musieť dik
Do nedele ma Lindex 25% zlavu pre clenov klubu (aj novych clenov). Ja som tak tento tyzden bola kupovat a je fakt skvela. Vysla ma okolo 26€ po zlave. Kupovala som aj ine, ale ziadne mi nesedeli tak dobre a nevydrzali dlho, tak som sa opat vratila k Lindexu.
@lenkahvh na toto sa mi paci prirovnanie: nie sme tak bohati, aby sme si kupovali lacne veci.
tiez dam radsej 40€ za podprsenku ale vydrzi mi roky
Ďakujem baby, vyskúšam lindex
Kupujem ich tak ze dám za ne mailand 🤷🏼♀️. Tak ale mám 40 to už sú tie prsia také všelijaké. V 20 mi to bolo jedno co si na seba dám sedela každá podprsenka
Roky kupujem napr cez astratex majú tam milión podprseniek a občas veľké zľavy, tak sa mi podarí kúpiť podprsenku co stala 60 € za polovicu a ta mi potom vydrží roky a skvele sedí
Obľúbenú značku mám triumph aj ked stoja okolo 50 eur a potom z tých lacnejších Lindex
@evaachesa paci sa ja neviem co su to kostice odkedy nakupujem asi 10 rokov v tomto obchode a co dokazu spravit s poprsim ani nehovorim https://www.intimissimi.com/sk/product/super_pu..., ja nosim 75 C
Ja napr. Roky obj. z Bonprixu (nič iné len to ,nie som moc Bonprixova) mám košík D ,teda nevystuženu s kosticami. Som objednávala tento týždeň 3ks, mali 10%zľavu na spodné prádlo +doprava zadarmo, komplet 37,77 €
Intimissimi. Vseobecne sa snazim kupovat veci od vyrobcov,ktori su na to urceni. Nevravim,ze trebars Lindex a spol su zli,len jednoducho je rozdiel,ked niekto robi iba spodne pradlo.
Lindex
Ja som tiez kupovala Lindex, kym som neobjavila Primark.😁 podla mna taka ista kvalita a v primarku minimalne ceny. Par krat som objednala aj z bonprixu.
@zuzuliennka1 a peries v rukach alebo v sietke v pracke?
@babulkomale v rukach denne
H&M
jedine lindex uz roky, cena od 20 do max 30,35 eur a su topka, kvalitou, aspon pre mna