Kde si kupujete oblečenie?

8. apr 2024

Ahojte baby, kde si kupujete oblecenie? Ja uz dlhodobo neviem nič zohnať a každé ráno doslova plačem pred skriňou. V obchodoch majú otrasne veci, nekvalitné materialy, hrozne strihy, proste nedokážem si vybrať nič slusne do prace. Neobliekam sa elegantne, ale klasika rifle, košeľa, tričko, sako. Kde nakupujete? Príp poznáte nejakú dobrú internetovú stránku?

katkaseiner
8. apr 2024

zveziem sa, akoze neide mi absolutne o znacky, ale o udrzatelnost a je to bieda

autor
8. apr 2024

@katkaseiner však práve. Ked si pozriem napr. reserved tak samé crop topy, kratke blúzky, mikiny, proste nič normálne pre ženu 40+ . Všade síce kvantá veci, ale su to totálne nekvalitne kúsky, ja som už zúfalá.

daniela2202
8. apr 2024

Ja som Bonrix - ová 😁😁😁, vždy si tam niečo nájdem, ale posledný rok idú kvalitou veľmi, veľmi dolu .... a to je smutné

autor
8. apr 2024

@daniela2202 presne, kedysi som si z bonprixu dokázala naobjednavat kopu veci, teraz si ledva vyberiem jednu-dve. Nechápem pre koho tie veci šiju, tie umele materiály v ktorých keď sa človek spoti tak smrdí 10 metrov proti vetru. No jedna velka katastrofa.

lussinka23
8. apr 2024

Ja sa pridám, v poslednej dobe si neviem nič vybrať, presne samé crop topy, neforemne strihy... Som rada, že v tom nie som sama, lebo už som si začínala myslieť, že som rozmaznaná.

katkaseiner
8. apr 2024

no z bonprixu sa mi stalo ze 2 podobne veci v rovnakej velkosti a jedna ltt a druha mega velka...proste velkosti jak pre debila 🤦 max plavky zlacnene odtial kupujem

dominikamacakova
8. apr 2024

Ale ak chceš kvalitné veci, ceny sú niekde inde ako ceny v Reserved a Bonprix . Skús napríklad Ozeta.

24mima
8. apr 2024

Skus mohito, mne sa tam celkom paci teraz nakupovať.

mclissa
8. apr 2024

Zara, Reserved, Guess, Tommy Hilfiger, Guess, Barbour, H&M, Primark, New Look, River Island, Nike, Adidas, Levis, Next, Ralph Lauren - kosele a tricka hlavne, Hollister, Animal, Calvin Klein, Mango, DKNY. Vzdy si nieco vyberiem.

autor
8. apr 2024

@lussinka23 nie, určite nie si. Mne sa veľakrát stalo ze som si povedala "beriem 500e a idem ich minút na seba" a nech som hľadala ako som chcela, nedokázala som si kúpiť ani jednu vec. Detto dnes s topánkami, same mohutné mokasiny no proste otrasne nieco

autor
8. apr 2024

@dominikamacakova áno, ja nemam problém zaplatiť lenže ani tam si neviem vybrať pretože to sú na mňa také tetkovske veci. A zas 100 e za jednu košeľu nedam

gab
9. apr 2024

ja sa priznavam, ze v sekaci. Naozaj, najdem kvalitne, niekedy aj s visackou, nohavice, bluzky aj tricka. A ak kamenny obchod, tak odporucam Esprit, Tommy Hilfiger, St.Oliver,

tamtamka26
9. apr 2024

@gab presne tak, tiež sa spolieham len na sekáč. samozrejme, vyberám si, nekúpim obnosenú handru.... 👍
@autorka topánky som zháňala teraz aj ja, absolútne som znechutená. nevieš zohnať bežnú elegantnú klasiku k sukni, či nohaviciam, iba samé kopytá :-/ kúpila som nejaké cez Factcool (tie sú fajn) a Bonprix.

gab
9. apr 2024

@tamtamka26 joj a topanky, to je ina kapitola. Si aj stare zoderiem, kym nove najdem 😅

tamtamka26
9. apr 2024

@gab presne... nedávno som zistila, že neznášam kupovať topánky (a ešte nohavice, keďže som malá s veľkou riťou a úzkym pásom). pri každom jednom po čase nájdem nejakú chybu a to, že nohy mám zo začiatku s krvavými otlakmi ani nemusím písať...😨

dzejsik
9. apr 2024

coskoro vyjde v Ozete kolekcia od Mirky Dobis, tak mozno sa ti zapaci, z toho co ukazovala na IG to vyzera super
inak Mohito, Zara, Orsay su take, kde sa da nieco objavit z beznych predajni

nops
9. apr 2024

Topánky Ecco,Rieker.Inak tenisky bežných značiek,z Adidas som sklamaná posledné roky,kvalitnejšie aj príjemnejšie na nohu mi prídu Nike,NB.Oblecko moc neporadim,kupujem vyslovene športové veci.Rifle mi nesedí žiadna značka,niektoré aj 100eurove jedna katastrofa.A sekáče ak chcem niečo originálne alebo na príležitosť

barbie00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. apr 2024

@barbie00 po sekacoch nechodím lebo mňa nebaví prehrabavat sa v kope oblečenia, nemám proste vzťah k mode ani nákupom. Taky sekac nepoznám, Skúsiš napisat viac aby som ho vedela identifikovať? 😃

tamtamka26
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nickpick
9. apr 2024

ja uz do kamennych obchodov nechodim takmer vobec, je to strata casu, objednavam zo stranok massimo dutti, arket, cos, sem tam zara, citam zlozenia materialov, zvacsujem obrazky, sem tam je to fail a objednane veci vraciam…

selenka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minenkak
9. apr 2024

Sekac,Zalando,about you, NA-KD,defschop

kris_tin257
9. apr 2024

Najviac Zara, Peek& Cloppenburg a About You 😊

autor
9. apr 2024

@tamtamka26 ahááá, mas pravdu. To ma ani nenapadlo 😄

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. apr 2024

@nickpick ďakujem tipy, tie stránky nepoznám ale určite pozriem

jimi1985
9. apr 2024

No presne. Ja si neviem. Kupit topanky na bezne nosenie. Tie otrasne mohutne mokasiny akoze su pekne,ale na malej nohe. Ja nosim 40tku a na mne vyzeraju hrozne. Oblecenie to iste. Nedavno som v C&A kupila rifle a nohavice. Zhanam saty na bezne nosenie a nikde nic pekne.

lakebabe
9. apr 2024

Drvivá väčšina veci Modivo, Answear, Zalando, Eobuv, Aboutyou, majú kvalitné a drahšie značky. Z tých lacnejších sem tam Reserved, Mohito a Factcool.

anonymous87
9. apr 2024

Zalando, about you, modivo, answear, niekedy mohito
Ja som po troch rokoch isla minule nakupovat normalne do obchodov. Po pol hodine som skonstatovala, ze toto je katastrofa a vzdala to 😂🙏