Baby čaute kde nakupujete online oblecenie? Myslim take normalne klasicka tricka, slim rifle, proste jednoduche handry nakolko ja sa nestotoznujem s aktualnou modou je pre mna neskutocne si nieco vybrat a to mam 27 rokov. Tak dakujem za nejake rady 🙂
tiez tak - mohito, reserved, orsay, sem tam sa zadari nieco v new yorkeri, ale to uz pomenej :D pripadne gate
Rifle len mohito a Reserved vsetko ostatne
Tchibo, H&M, Lindex, Orsay, Bonprix.
Gate, Mohito, SHEIN, About you, rifle väčšinou Calzedonia.
Bonprix
Ja zvyknem objednavat z Aboutyou, Zalando a Zoot. Najnovsie som objednavala aj z Answear a Glami a super, nestazujem sa 🙂 Su tam aj dobre ceny, kvalitovo tiez fajn, zo Sheinu nemam zaujem 😀
ASOS.com je to z nemecka a dá sa vrátiť bezplatné tovar
Kvalitne lokalne slowfashion znacky. VeronikaIn, Buga, La Klara, Sijeme srdcem, Reparada...
Zara, H&m a stradivarius
Predtým Bonprix, teraz najčastejšie SHEIN...
Zara, Stradivarius, Pull&Bear.
Všetky tie ostatné ako New Yorker, H&M, Shein, Reserved,Sinsay sú pre mňa hnusné, nekvalitné, gýčové…
@nikoletta1712 ...a možno sa všetky vyrábajú v rovnakej čínskej továrni 😄
Next, parisfashion, andzela, instyleshop
About you, Zalando, reserved, občas sinsay a mohito
Bonprix, majú veľký vyber a skoro zo všetkého aj väčšie čísla na mňa. Veci obejdnam a prídu domov nemusím chodiť po obchodoch. Vrátenie tovaru, ak nesadne veľkosť je bezproblémové, peniaze vždy vrátia.
Ivet.eu ceny aj kvalita materiálu ok
Oblečenie: Bonprix, Zalando,About you, Tchibo, Orsay ( kvalitatívne fajn,dobrý výber, ja nie som zástanca oversize vecí, tu sa dali nájsť aj normálne strihy... A to ti poviem, že 90percent oblečenia mám z e-shopov lebo nemám čas behať po obchodoch...
Rifle z H&M tie mi sedia super, ale iné veci odtiaľ nekupujem, kvalita nie je taká dobrá, na druhej strane lepšie ako Sinsay...
Ale napríklad bižutériu kupujem na bazároch lebo také skvelé náhrdelníky nikde nenájdem...
Topánky a kabelky: Bonprix , Zalando, eobuv, Topánkovo
Prádlo: Bonprix, Saxana, Astratex...
Mohito, Reserved, Orsay, Answear, Medicine, Zalando