Kde nakupujete oblečenie?

8. máj 2024

Ahojte, kde kupujete kvalitnejšie basic oblečenie ?
Potrebujem si dokúpiť tričká, rifle a mikiny, ktoré nebudú mať žmolky po 2 praniach.

babulkomale
8. máj 2024

Vzdy ma pri tomto napadne, kde nakupujete vy, co pisete ze nieco ma zmolky po 2 praniach.
Ani lacne veci z retazcov nemam ozmolkovane, ani nocne kosele kupene narychlo v beznom textile ( asi Cinan) do porodnice pri predcasnom porode...a kvalitne veci nemam skarede ani po rokoch a to periem po kazdom pouziti, nenosim vec viackrat.
Skor sa mi od kabelky na ramene poskodilo par znackovych veci, alebo z drahej latky digi tlac vypadala farba a ani reklamaciu neuznali.

anjelicek26
8. máj 2024

Skôr vymeniť pracku, ked ti roto robí..

dadis
9. máj 2024

Zmolky na rifliach som este nevidela. Minule som si zehlila svetrik, ziadne zmolky, patenty drzia - mam ho este spred 1.tehotenstva, pamatam, ako som ho nosila s tehotenskym bruskom - teda 17 rokov 🙈. Tym, ze je bielokremovy - prany vzdy max po 2 noseniach. Znacka only, ale to je asi rekord v mojom satniku 😀.

lusyyy36
9. máj 2024

Mam tricka z HM, CA, Bonprix...tak isto aj rifle HM alebo objednavam cez Zalando alebo about you, nemám nikde zmolky, nič sa neroztiahlo

personality
9. máj 2024

@babulkomale asi nekupuje nikde, možno na bazároch.

lenkakravcova
9. máj 2024

To nie je o Tom kde nakupujete ale o Tom aké je zloženie tkaniny. Keď kúpiš 100% bavlnu tak sa ti nezožmolkuje. Ale keď je tam už 10% polyesteru a nie je to lesklý polyester, tak na 99% zmolky mať budeš. To isté viskóza.

Skús si pozrieť svoje tričká a veci čo ti chytajú zmolky. Aké majú zloženie materiálu?

andrea2323
9. máj 2024

Ak sa bavíme o kvalitnejšej látke, tak ja kupujem tričká a základné veci v COS 🙂

sisska96
14. máj 2024

@babulkomale ja mam rovnaké skúsenosti. Mám aj lacné veci aj od Číňanov a nemajú žiadnu vadu 🤷🏻‍♀️