Ahojte, kde kupujete kvalitnejšie basic oblečenie ?
Potrebujem si dokúpiť tričká, rifle a mikiny, ktoré nebudú mať žmolky po 2 praniach.
Skôr vymeniť pracku, ked ti roto robí..
Zmolky na rifliach som este nevidela. Minule som si zehlila svetrik, ziadne zmolky, patenty drzia - mam ho este spred 1.tehotenstva, pamatam, ako som ho nosila s tehotenskym bruskom - teda 17 rokov 🙈. Tym, ze je bielokremovy - prany vzdy max po 2 noseniach. Znacka only, ale to je asi rekord v mojom satniku 😀.
Mam tricka z HM, CA, Bonprix...tak isto aj rifle HM alebo objednavam cez Zalando alebo about you, nemám nikde zmolky, nič sa neroztiahlo
@babulkomale asi nekupuje nikde, možno na bazároch.
To nie je o Tom kde nakupujete ale o Tom aké je zloženie tkaniny. Keď kúpiš 100% bavlnu tak sa ti nezožmolkuje. Ale keď je tam už 10% polyesteru a nie je to lesklý polyester, tak na 99% zmolky mať budeš. To isté viskóza.
Skús si pozrieť svoje tričká a veci čo ti chytajú zmolky. Aké majú zloženie materiálu?
Ak sa bavíme o kvalitnejšej látke, tak ja kupujem tričká a základné veci v COS 🙂
@babulkomale ja mam rovnaké skúsenosti. Mám aj lacné veci aj od Číňanov a nemajú žiadnu vadu 🤷🏻♀️
Vzdy ma pri tomto napadne, kde nakupujete vy, co pisete ze nieco ma zmolky po 2 praniach.
Ani lacne veci z retazcov nemam ozmolkovane, ani nocne kosele kupene narychlo v beznom textile ( asi Cinan) do porodnice pri predcasnom porode...a kvalitne veci nemam skarede ani po rokoch a to periem po kazdom pouziti, nenosim vec viackrat.
Skor sa mi od kabelky na ramene poskodilo par znackovych veci, alebo z drahej latky digi tlac vypadala farba a ani reklamaciu neuznali.