Ahojte keďže mám nohu 42-43 niekedy mi sadne aj 44 veľkosť mám problém kúpiť si topánky botasky tenisky na seba. Lodičky balerínky a čižmy nenosím vôbec lebo to majú všetko do 40 max 41 čísla.
Kde kupujete väčšie čísla topánok na seba? Ja už som bezradná.
Ahoj, ja mám tiež 42, skôr 43, žiaľ, musím vycestovať minimálne do BA, alebo do Viedne. Ja si musím topánky odskúšať, neviem si kúpiť cez internet. Ale keď cez net, skús nadmerka.sk
A su aj lodičky, mám aj čižmy s vysokou sárou ( tie mám z Viedne). Naposledy som si kupovala členkové čižmy v Ecco. Deichmann má veľké čísla, mali sme odtiaľ trikrát topánky, a všetky sme reklamovali. Tam už nechodím
@anos18 kde v Ba prosim ta?
@katkaseiner v Ba je predajna www.nadmerka.sk
Ja síce takú nohu nemám, ale viem , že Gabor vyrába aj väčšie čísla pre ženy a majú celkom fajn výber...
@katkaseiner áno, tam, kde písala @guudy. Bola predajňa aj centre na Groslingovej, no už je zrušená, resp.neviem, či sa niekam neprestahovala. Ale bola som aj tej nadmerke, to je v Dúbravke
@anos18 dik, to mam mega od ruky
@katkaseiner my sme boli autom,ale dá sa aj MHD
Ďakujem za tipy popozeram. Ja mám dlhú nohu aj širokú tak je to problém kúpiť si topánky
V BA na Nivach v Humanicu maju oddelenie s nadmermymi velkostami (pre zeny aj pre muzov) a myslim, ze aj celkom dobry vyber... 😉
Joj baby keď čítam aké máte nohy, trpko vám závidím. Coja by som dala za nohu veľkosti 43😭 moje lode obuvam do veľkosti 46🤦🤦🤦s tým, že jedna noha je pri nových topankach stále s pľuzgierom kedze mám k tomu aj rozdiel jedného čísla medzi ľavou a pravou nohou 😭😭😭pre mňa kupovať topánky je utrpenie pre nervy aj pre peňaženku
@kristina.jo prosimta nevieš do akej veľkosti? Za 3 týždne idem do Ba k lekárovi, by som to využila ak by mali aj lodné veľkosti
@ivi85 Ahoj, tusim damske do vel. 46 a panske do vel. 51
@kristina.jo ďakujem
ja mam velkost 42 a siroku nohu, väčšinou Deichman, pripadne Zalando , About you - proste objednavam. Zda sa mi ze v Senci je nejaky eshop kde sa vies aj dohodnúť že prides a vyskusas ale nezaujal ma typ obuvi - zial nepamatam sa ako sa volal eshop ale tusim tu ma majitelka kontaktovala