Baby, chcem si kupit nejake pyzamo, ale ani za frasa neviem najst take,co by sa mi pacilo :D.
Kedysi som kupovala z bonprixu alebo sinsay, no teraz co som pozerala,pridu mi take infantilne, vacsina je s detskymi motivmi a kvalita nebola nic moc,co si pamatam.
Nejake tipy?🙂
Astratex
Lidl
H&M
Lindex , tesco (f&f)
@pribinak
@xsimonkax
@viestta
@sunshine_18
@lamonita vdaka,idem zaradom pozerat. A co sa tyka kvality?🙂 Nesperu sa hned, nezozmolkuju?
Lidlove bavlnene su fajn, mam uz len tie a niektore uz par rokov.
Tchibo, Slovenka, niekedy Lidl - ale lidl mám za chvíľku krátke nohavice aj vrchný diel… a to mám iba 164 cm
Slovenka,Tchibo, Lindex
Lidl
Za mňa next perfektne. Vieš si nájsť co ti vyhovuje, či strihovo ci motív a teda kvalita mega topka! Nosím ho rok vkuse, lebo som si kúpila 2 na striedačku, periem každé cca 3 dní a absolútne nič mu nieje a dávam ešte aj do susicky. Farby stále pekne, materiál stále rovnaký.
Gate
Next
Intimissimi
Lidl alebo tesco
Reserved
Skiny
Tenezis sú perfektné len tam kupujem
Ahoj,naposledy som kúpila v malom obchode v Stupave pyžamo zn.Pleas - české,bavlnené, som spokojná. Inak mám od Slovenka BB a Intimissimi.
Tchibo
Za mňa tchibo 100%, nemajú síce niekedy moc pekný výber, ale kvalita je top, makucke
Tchibo a Lidl mne vyhovuju.
@sandra49 kde kupuješ next
Jitex
@marcellka32 normálne cez stránku. Len treba zaplatiť kartou, na dobierku sa nedá. A vždy max do týždňa balíček prišiel.
@sandra49 veľkosť sedí akú nosis, alebo treba väčšiu či menšiu? Ďakujem
@marcellka32 sú trošku väčšie. Zhruba ako lidl. Ale pri pyžame to moc nevadí.
shein
@kikulienkadd Pleas je super. Aj ja mám od nich zopár nočných košieľ
Tchibo