Kde kupujete oblečenie, keď chcete nosiť nosič?

1. okt 2024

Čaute kde okrem bonprixu zoženiem nejaké bundy a mikiny nech mozem nosiť nosič ? Ďakujem za rady

pralinka86
1. okt 2024

Dobra skúsenosť s ceskymi znackami shara, sijemesrdcem
Ale su aj nosiace kapsy, ktore das na nosic
Alebo sitie na mieru, sestrice je tiez dost chvalena

kristinka92
1. okt 2024

Pozri aj Lidl stránku, cenovo sú aj prijateľné

anjelicek26
1. okt 2024

Ja som teraz brala túto. Ten výber nosiacich búnd je všeobecne maly a tých kvalitných ešte menej.. brutálna je.. už sa teším,keď sa ochladi... https://www.seraphine.com/de-de/umstandsjacke-t...

autor
1. okt 2024

Veľmi pekne ďakujem

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. okt 2024

@anjelicek26 a bola objednavka v pohode aj keď je to zo zahraničia ? Za koľko dni vám prišla?

anjelicek26
1. okt 2024

Tak my sme v zahraničí. 5 dni dodanie, ale z tej stránky som už tehotna brala vela veci.

feketekocur
2. okt 2024

Ja osobne mám mikinu sestrice (za tie prachy stojí, nosila som ku aj v tehotenstve, aj bez dieťaťa) , softshellku Jožánek a zimnú bundu Moyo, všetky môžem odporúčať. Tie Lidl a Bonprix veci sú OK na občasné nosenie malého bábätka, ale často nemajú dobre riešené krytie krku (chýba alebo znemozňuje dojčenie) , sťahovanie dole aby nepodfukovalo, poriadne vrecká (matky jednoducho potrebujú vrecká!) a mnohé sú krátke a veľké bábo už trčí von.

sun_shine_2020
2. okt 2024

Pozri bonprix

elviku11
2. okt 2024

Ja som mala českú bondu Jožánek. Krásne veci majú, aj cenovo prijateľné. Deti som dávno odnosila, ale bundu bez tej nosiacej vložky nosím stále.
https://www.jozanek.sk/softshellove-bundy-na-no...

oskvarka
2. okt 2024

aj v lidl maju bundy som videla

dixitka
2. okt 2024

Ja mám z lidlu zimnú aj prechodnú bundu na nosenie a v pohode, len treba vždy šatku (ako píšu vyššie, riešením krku sa príliš netrápili :D ) - no pomer cena/výkon je podľa mňa super. Sťahovanie dolu, vrecká aj dĺžka ok a to má syn už rok a pol, po dlhšej dobe som min. týždeň vytiahla tú prechodnú a zmestili sme sa, aj kapucňa mu ešte pasovala na hlavu 🙂 Tie drahšie bundy sú ale isto kvalitnejšie, tak holt záleží aj od finančnej situácie…

autor
2. okt 2024

@anjelicek26 ďakujem

autor
2. okt 2024

@feketekocur
@elviku11 veľmi pekne ďakujem pozriem

autor
2. okt 2024

@sun_shine_2020 chcela som odtiaľ ale ta co sa mi páčila ma dodanie 4 týždne a ja potrebujem už čím skor..mali akcie tak je veľa vypredaných..

autor
2. okt 2024

@oskvarka pozriem videla som len takú prechodnu tenku minule…

@dixitka Pozriem teda ešte tam…akože finančne to je jedno keďže planujem ju naozaj využiť keďže moje 5 mesačné babo je len nosičové 🙂 proste čo ma zaujme.. hlavne nech v tom neni zima 🤣

sun_shine_2020
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elviku11
3. okt 2024

Keď to chces rýchlo, kľudne pozri aj bazár tu na koníkovi. Tieto veci zvyknú byť v top stave, aj kvalitné. Nebála by som sa ani trochu nosenej vetrovky