Kde kupujete oblečenie?

20. sep 2023

Baby prosím vás, ja už som zúfalá, pribrala som, a vôbec sa neviem obliecť, už neviem čo si mám dať, ale veľa ľudí v mojom okolí mi hovorí, že som zle oblecena. Prosím poraďte, kde kúpiť, čo kúpiť 😀 Hľadám inšpiráciu 🙂

lily14
20. sep 2023

Sekač

lubkovaandrejka
20. sep 2023

Ahoj 🙂 ja kupujem cez about you, mam velmi rada aj butik,ktory je na nete gloss sa vola, maju tam krasne oblecko ,ktore by ti bolo podla mna dobre. Potom nakupujem cez aplikaciu,ktora zacina V a konci na D - nemozem to napisat minule mi zrusili prispevok kvoli tomu :D a este bonprix online.

0silvia0
20. sep 2023

napíš čo nosiš, poprípad odfoť, určite ti tu ženy rady poradia. Ja mám najviac oblečenia z Bonprix.

autor
20. sep 2023

@0silvia0 hmm no nosila som v lete rôzne sukne a tielka. Skúsim odfotiť neskôr.

1234321
20. sep 2023

Veď sa pokus schudnúť a hneď prestaneš mať problém kupovať oblecenie 🤣

anonymous87
20. sep 2023

About you, zalando, modivo, nieco z mohito 🙂

oli18
20. sep 2023

Zle oblecena si nie preto, ze si pribrala, ale preto, ze mas zly vkus. Nevies zladit veci. Aj tlstejsie zeny mozu byt pekne oblecene. Ale zladit a vybrat oblecenie pre svoju postavu je kus umenia.

doriiis
20. sep 2023

Bonprix

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lulu2014
20. sep 2023

Uz spomenute obchody… ale aj C&A alebo niektore sportove obchody ak nosis aj taketo oblecko. Otazka je o ake velkosti ide resp.aku mas postavu. Drzim palce

adelka_rodina
20. sep 2023
Používateľ adelka_rodina je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adelka_rodina.

Pozri adelkin šatník

alex666
20. sep 2023

Vacsisnu veci si objednavam zo Zalanda.
A k tomu sem-tam nejake H&M, Tesco

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domak2
20. sep 2023

Tie rady ze mas schudnúť sú naozaj úžasné, lebo si to stačí povedať a na druhy deň je človek štíhly a nové veci mu same naskacu do šatníka. Ale ak by to tak u teba nejakou nestastnou náhodou nebolo a bude ti to asi trvať dlhšie ako cez noc, tak sa na seba dobre pozri, uvedom si aký si typ postavy, čo chceš zvýrazniť a co zakryť a aké farby sa ti hodia. Teraz je toho na nete naozaj veľa. Podla toho si skus vybrať oblečenie ci už v obchode poskusaj, cez internet alebo ten sekac je výborný nápad ak nechceš veľa investovat a naozaj aj zmeniť zivotospravu a postupne chudnut. Inak aj štíhle ženy sa vedia niekedy obliekať nevhodne, nie všetko každému pristane.

zuzubb007
20. sep 2023

Moju radu asi nechces, ale schudnut, neviem nakolko mas nadvahu, ale na chudsej zene vyzera 99,9% veci lepsie, neschudnes za dva dni to mi je jasne, tak treba volnejsie veci kde nevidno prevysajuce speky, a jednoduchy styl ziadne gycove vzory a podobne, zakladne farby

sissy27
20. sep 2023

@1234321
@miriam11
@fotoportret lebo schudne určite z večera do rána 😂 možno na tom chudnutí aj pracuje, ale dovtedy má chodiť holá alebo nevychádzať z domu - čo odporúčate?

autorka - ťažko z tvojho príspevku usúdiť, či je problém v nevhodných strihoch alebo v nevhodných kombináciach farieb, materiálov, vzorov, alebo oboje... a potom je otázka, na akú príležitosť sa potrebuješ obliekať, či chodíš do práce kde máte nejaký dresscode, alebo si ešte na md/rd a prevažnú časť dňa tráviš s dieťaťom.
Ale oblečenie vo väčších veľkostiach ponúka aboutyou (v kľude doma vyskúšaš, bez problémov vrátiš), bonprix, myslím aj c&a ... a kľudne by som investovala aj do nejakého módneho poradcu / stylistu, nech ti vysvetlí čo pristane tvojmu typu postavy a čo nie na rôzne príležitosti.

autor
20. sep 2023

Nebojte sa, viem že mám schudnúť a aj pracujem na tom. Šatník je určite aj motivačne v rámci procesu 🙂

autor
20. sep 2023

@sissy27 práveže ja viem čo pristane môjmu typu postavy, a aj farby. Akože aj peňazí si myslím že dosť minam na oblečenie, ale tak niekde robím chybu.

0silvia0
20. sep 2023

na ktorý kus oblečenia ti povedalo okolie, že nie je dobré?

missviolet
20. sep 2023

ked som bola naozaj nabrata (netvrdim, ze ty si - neviem, ci ide o kila, alebo desiatky kil ako u mna), tak som mohla objednavat len z aboutyou a Bonprixu cely satnik. v beznych obchodoch mi nic nebolo, hlavne za prsia, na brucho boky by som bola este 44 natiahla, ale na prsia bez sance, tak online objednavky ma roky zachrankvali. veci sadli dobre, hlavne, ked som vedela, ake strihy objednavat

autor
20. sep 2023

@missviolet tak ja mám tak 42ku veľkosť teraz. Predtým 36/38.

lauriik
20. sep 2023

42 velkost je uplne v pohode. Ja skor nechapem, ako si niekto dovoli druzemu cloveku povedat, ze sa zle oblieka. To by ma zaujimalo ake fantasticke outfity mali ludia co ta komentovali 😏 Daju sa pekne veci kupit na about you, zalando, answear, lindex, c&a, reserved, h&m. Zalezi aku mas postavu. Co treba zakryt, co zvyraznit. 😉 Pozri inspiraciu aj na pintereste.

autor
20. sep 2023

@lauriik mám postavu hrušky.

autor
20. sep 2023

@lauriik na pineterest chodím menej, aj keď sú tam úžasné inšpirácie, skôr Instagram ficim, ale pozriem

januska12323
20. sep 2023

Obliekaš sa nevkusne alebo do malých vecí?

sissy27
20. sep 2023

No tak asi nepristane, ked ti opakovane ludia povedia, ze sa ti to nehodi… ono vies, inak vyzeraju veci na 155cm babe, inak na 173cm, inak na vacsich prsiach vacsom zadku, inak na uzkych ramenach, vacsom bruchu malych prsiach… 42 velkost najdes aj v reservede, mohite, h&m, aj hocikde.

autor
20. sep 2023

@sissy27 tak hore mám skôr 40tku, ale tak musím schudnut, nepáči sa mi to.

januska12323
20. sep 2023

Skús sa odfotiť v niečom čo ti podľa teba sedí a poradíme. Fotka bez hlavy, potom môžeš zmazať.

autor
20. sep 2023

@januska12323 väčšinou si dám sukňu a tielko, to bolo teraz v lete. V zime väčšinou legíny, aj keď chápem že to veľa ľudí nepovažuje za oblečenie na von.

januska12323
20. sep 2023

Na legíny patrí dlhší vrch a môžeš mať aj na von.