Kde kúpim vysoké čižmy?

11. jan 2024

Ahojte baby prosím vás o radu. Ja som už zúfalá 😭 deichmann a cca nula bodov . Som kus obrovskej ženy 174 cm 90 kg . Potrebujem veľmi na prechádzky s dcérkou čižmy , najlepšie vysoké. Ale ja mám totálny problém že mám široké lýtka a žiadne vysoké čižmy nezapnem. Neviete mi poradiť, kde by som zohnala čižmy vysoké aj pre korpulentnu osobu akou som ja ? Áno samozrejme viem schudnúť. Snažím sa naozaj ale do konca zimy musím v niečom chodiť obutá. Moc ďakujem a krásny vecer ešte prajem. Najlepšie nejaký obchod v BA ale keď sa inak nebude dať samozrejme aj cez internet. Ďakujem

enoula
11. jan 2024

Neviem aky štýl chces, ale ak mozu byt take polosportove, pozri decathlon. Teple, velmi pohodlné, za tu cenu super kúpa. Aj take trochu nizsie maju dobre

marca12
11. jan 2024

Rieker ma niektore modely so sirsou lytkovou castou

aleshka_supermama
11. jan 2024

Ja kupujem v Aldo (oc central). Minule mali modely aj s gumou na boku čiže sa fajn roztiahli. Skus pozrieť 😉.

minenkak
11. jan 2024
simsalabim
12. jan 2024

Ja som mala odjakziva siroke lytka, aj ked som mala 50kg, takze iba s vahou to naozaj nesuvisi, vela urobi stavba tela a ja som mala lytka vzdy ako drevorubac. Spominany Rieker ma na stranke cizmy na siroke lytka a este Gabor (mava ich aj Bata). Zaujimave je, ze ked som ich naposledy kupovala, predavacka mi povedala, ze cizmy s XL sirkou zmiznu vzdy prve....