Ahojte baby prosím vás o radu. Ja som už zúfalá 😭 deichmann a cca nula bodov . Som kus obrovskej ženy 174 cm 90 kg . Potrebujem veľmi na prechádzky s dcérkou čižmy , najlepšie vysoké. Ale ja mám totálny problém že mám široké lýtka a žiadne vysoké čižmy nezapnem. Neviete mi poradiť, kde by som zohnala čižmy vysoké aj pre korpulentnu osobu akou som ja ? Áno samozrejme viem schudnúť. Snažím sa naozaj ale do konca zimy musím v niečom chodiť obutá. Moc ďakujem a krásny vecer ešte prajem. Najlepšie nejaký obchod v BA ale keď sa inak nebude dať samozrejme aj cez internet. Ďakujem
Rieker ma niektore modely so sirsou lytkovou castou
Ja kupujem v Aldo (oc central). Minule mali modely aj s gumou na boku čiže sa fajn roztiahli. Skus pozrieť 😉.
Ja som mala odjakziva siroke lytka, aj ked som mala 50kg, takze iba s vahou to naozaj nesuvisi, vela urobi stavba tela a ja som mala lytka vzdy ako drevorubac. Spominany Rieker ma na stranke cizmy na siroke lytka a este Gabor (mava ich aj Bata). Zaujimave je, ze ked som ich naposledy kupovala, predavacka mi povedala, ze cizmy s XL sirkou zmiznu vzdy prve....
Neviem aky štýl chces, ale ak mozu byt take polosportove, pozri decathlon. Teple, velmi pohodlné, za tu cenu super kúpa. Aj take trochu nizsie maju dobre