Kde kúpim takéto šaty?

stellariaaquatica
13. nov 2024

Má niekto takéto podobne šaty doma?
Prip kde ich zohnať narychlo

nyusika
13. nov 2024

podla mna v nejakych party obchodoch
predpokladam, ze je to kostym na karneval

marzii35
13. nov 2024

@nyusika 😂😂

stanulienkat
13. nov 2024

V sexshope..

domiii99
13. nov 2024

Narýchlo to neviem 🫡 ale skúste SHEIN, tam by ste ich našli. Inak sú to elegantne šaty, určite nie kostým a nočné košielka zo sexshopu..

nyusika
13. nov 2024

@domiii99 toto okolo elegantnych siat ani nepachlo...lacna polyesterova cipka nie je elegantna

gleep1
13. nov 2024

@domiii99 Slovo “elegantný” znamená niečo štýlové, vkusné a pôsobivé svojou jednoduchosťou a harmóniou. Často sa používa na opis osoby, oblečenia, dizajnu alebo spôsobu správania, ktorý pôsobí uhladene a kultivovane. Elegantnosť je spojená s jemnosťou, vyberanosťou a sofistikovanosťou, ktorá nie je prehnaná alebo prezdobená.

Byť elegantným znamená mať dobrý vkus a schopnosť vyvolať dojem s minimom prostriedkov, ale s maximálnym účinkom.

guudy
13. nov 2024

@domiii99 😂😂😂😂 ze elegantne…

stanzi
13. nov 2024

@domiii99 Prepac, ale toto okolo elegancie neslo ani oblukom 🙂

marcellka32
13. nov 2024

Niečo podobné som fakt mala ako sexi pirátka na karnevale

marcellka32
13. nov 2024

@domiii99 nie sú elegantné aj keď akokoľvek chces aby boli

kaktus87
13. nov 2024

Ja som citala saty NA doma, tak som si pomyslela ze do spalne:D

januska12323
13. nov 2024

@kaktus87 a nie sú do spálne? Či v tom bude utierať prach? 😁

janinque
13. nov 2024

Elegantné šaty, odporúčané použitie na priváte.

nyusika
13. nov 2024

@januska12323 utierat nieco moze, ale prach asi nie 😀 😀

domiii99
13. nov 2024

Dievčatá kľud 🙂 naozaj nemusíte útočiť na mňa že som vyjadrila svoj názor 😊 Autorka iba chcela vedieť kde ich dostať a myslím že ju absolútne náš názor nezaujíma či sú elegantne alebo sú ako vravíte “do spálne”

nyusika
13. nov 2024

@domiii99 nikto na teba neurtoci.
ty mozes mat nazor akykolvek, ale to neznamena, ze je spravny,. dokonca sa ti tie saty aj naozaj mozu pacit - ale elegantne nie su.

domiii99
13. nov 2024

@nyusika každa ma názor a neznamená že je správny. Lepšie je neširiť tu negatívnu energiu ak to nemá nič spoločne s otázkou ktorú sa autorka pýta.

nyusika
13. nov 2024

@domiii99
v niektorych pripadoch je len jeden spravny nazor.

priklad - ty si mozes mysliet, ze 2+2 je osem...a mas pravo si to mysliet.
ale spravne je to inak.

to, ze ti neikto napise, ze sa mylis v tom, ze saty z obrazku su elegantne predsa neznamena, ze sirime nenavost.

prave naopak, cela tema je pomerne vtipna a celkom slusne sa tu vsetky (okrem teba) bavime - cize ake sirenie nenavisti mas na mysli ?

a konkretne ja som jej poradila - karnevalovy kostym kupi v partyobchode.

ja saty z obrazku povazujem za karnevalovy kostym

stanulienkat
13. nov 2024

@domiii99 prepac, ale nemozes mat nazor na zelenu farbu, ze je hneda. Nie na všetko môže mať človek názor. Niektoré veci sú jednoducho fakt. Ty nemas ponatia, co je elegantne oblecenie? Ako ti to napadlo?

domiii99
13. nov 2024

Ja som sa teda autorky zastala, ak to teda pre teba nie je dosť slušne tak neviem 🙂 Načo komentujete ak tu šírite iba výsmech a zlobu?
@nyusika

domiii99
13. nov 2024

@stanulienkat ja nemám potrebu sa tu zapájať do hádok, vy ste reagovali na moju odpoveď čo si myslím. Nemuseli ste😊 len zbytočne tu teraz sa budeme “hašteriť”

marcellka32
13. nov 2024

To že nie sú elegantné je fakt, nie názor ;)

domiii99
13. nov 2024

@marcellka32 Pre autorku môžu byť elegantne, toto je fakt 😄

nyusika
13. nov 2024

@domiii99 este raz - kto tu siri zlobu ?
jedina, ktora tu ostatne hejtuje, si predsa ty

a to len preto, lebo sme ta slusne opravili, ze tie saty nie su elegantne.

a ked si ti niekti mysli, myli sa.
to je vsetko.

domiii99
13. nov 2024

@nyusika hejtovanie vyzerá úplne inak, ja nikoho neurážam takže si vyprosím takéto komentáre. Veď ja sa s vami vôbec nehádam či sú alebo nie, ja som iba napísala svoj názor, je mi úplne jedno čo si vy myslite.

stanulienkat
13. nov 2024

@jansit hlavne si pozrite fotky v recenziach na tie šaty. Tie baby vyzerajú ako lacné štetky.😄

jansit
13. nov 2024

@stanulienkat Ja si ich kupovať nebudem, len som odpovedala autorke, kde sa dajú kúpiť 😉

bylka
17. nov 2024

@nyusika 😂🧚👍