Ahojte mamičky
Poprosím vás nejakú dobrú stránku kde si môžem kúpiť podprsenku na veľkosť pŕs 75F 🫣
Bohužiaľ po tehotenstve moje prsia sú mega veľké a normálnu podprsenku nenájdem
Bonprix má super ceny ale dizajnovo sa nepáčia
A ostatné obchody sú podľa mna predražene 😭
60-90 € za jednu podprsenku mi príde veľmi veľká suma
https://www.hunkemoller.at/nicht-gepolsterter-l... Pozri Hunkemoller, som s nimi spokojna. Cena aj kvalita.
Neviem či to môžem tu dať, ale mám na predaj tu v bazáriku z astratexu spacer 3D novú podprsenku presne túto veľkosť a je super 😉.
ak máš možnosť v Tesco-F&F majú tiež podprsenky, aspoň ja si tam viem kúpiť 85E a za veľmi prijateľné ceny.
Astratex
Lindex
60-90 ti nepride velka suma v tom momente, kedy si prvykrat v zivote oblecies naozaj kvalitnu podprsenku vyrobenu z naozaj kvalitnych materialov a vyskusas pocit "pred kvalitnou" a "po kvalitnej". Mnohe sa snazite na podprsenkach setrit pritom si neuvedomujete, ze je to zdravotna pomocka ktoru mate cely den na tele a naozaj sa na podprsde setrit neoplati...
Suhlasim s @julia_romeo, cely zivot som mala problem s podprsenkami, nakolko uzky hrudnik a velke prsia. A teraz este aj dojcim.
Uz som nemala nervy, objednala som z astratexu 4 rozne a menila ich 4x nakolko ani jedna nesedela, tak som isla do speci obchodu. Tam som s pani predavackou vyskusala asi 20typov, vysvetlovala mi preco mi tie podprsenky nesedia az na jednu. Ta sadla ako uliala. Stala 77eur, kupila som. Doma som rozmyslala, ze ju pojdem vratit vsak preboha 77eur 🤦♀️. Oplakala som tie peniaze asi 3 dni 😀😀😀 ale nosim ju stale. Este sa tam chystam raz.
Mám drahé aj lacné. Bonprix má krásne podprsenky. Aj keď stoja do 15 eur niektoré,sú perfektné. Neviem,aké si pozerala ty.
Pozri astratex (ja mam od nich taku velkost ale na kojenie) 🙂