Kde kupim peknu dlhu bundu? Trosku strih na postavu, v pase. Tak pod kolena, do pol lytok. Nie ten strih oversize. Najlepsie cez net. Pozerala som stranku aboutyou.sk ale este som nikdy odtial, nemate skusenost ako sa tam tovar vracia?
Butikovo som videla na FB reklamu ze majú takéto dlhé bundy rôznych farieb.
Pozri Marikoo. Ja som si objednala,,vcera,prisla. Ja paradna a.velmi tepla
@snowflakenel https://www.marikoo.sk/ tu si objednavala?
@simsalabim vdaka, pozriem
@zojazoja ten je overeny? Mas skusenost?
Ja mám pocit, že terajšia móda je všade oversize bundy a kabáty. Pekný kabát alebo bunda, so znížením v páse a širšou "sukňou" po kolená len v špecializovaných značkách a nad 350€/ks. 😐
Dúfam že sa tento trend zmení.
z about you si kludne objednaj, mas myslim 100 dni na vratenie, oni v baliku posielaju rovno stitky, takze ak nesadne, zabalis spat do toho v com prislo, nalepis stitok a odnesies na postu. je to predplatene, takze balik len odovzdas a ides.
Na best secret majú veľa a teraz dobre ceny
vdaka vam. Ja som si nasla na about you. len som sa bala, kedze je tam vyssia cena ako bude s vratenim. Ale ked je skusenost...skusim.
@soldi a aku mas skusenost s velkostou? ja som tak na prelome 36/38 tak neviem ci 36 ci radsej 38
ja mam z butikovo - extra teplá bunda sa volaju, alebo tak nejak. Len tam treba dat pozor, maju rozne velkosti, ale cez prsia byvaju uzsie, aj dcere aj mne som objednavala.
Je to ale riadne tazka bunda, a fakt tepla, ja to nosim von so psom hlavne :D Ale napr. aj na trhy vianocne idem v tom, lebo mne je proste zima
@lenkakravcova
A co je zle na cene 350 eur za kvalitny kabat, ktory je napr. usity v CR a SR?
To maju krajcirky pracovat za hrst ryze?
Autorka,
odporucam aj zalandou lounge.
Vzdy ber vacsiu velkost lebo ide o zimny sortiment, aby si mala volnost
@zmrzlinka2021 som to napísala nepresne. od 350€ na bazáre použitý. 😃😃😃
Nový tak od 500€
Niečo v tomto štýle.
Možno to bude znieť smiešne, ale ja mám doma bundy aj za 400€ a tento rok som si objednala zimnú bundu zo she in. A môžem povedať že úplne v pohode sa vyrovná tým za 400€ 😄 potrebovala som nejakú svetlo hnedú lebo sa mi začala tá farba páčiť a mám iba čierne všetky doma. Nedávala som tomu nejaké veľké šance, viac menej som objednala zo zvedavosti. Teraz je to moja najobľúbenejšia bunda. A o cene sa ani nejdem bavit😄
@gabika0825 vieš poslať fotku ako vyzerá? 🙂 (ak vyzerá ako na fotke z eshopu, tak stačí aj link). To bola nejaká z od nich "drahších" ?
Ja som si kupovala cez butikovo.sk Maju velky vyber, ja mam hnedu a naozaj je to kvalitny vyrobok a hlavne teply, kedze tu pod Tatrami je rano velmi chladno. Nakup z tejto stranky odporucam, za mna MAXspokojnost.
Jake*s
Ja z Aboutyou objednavam stale a aj vraciam tovar. Ked som si nie ista velkostou tak objednam 2 a potom vratim. V baliku mas stitok takze ho len nalepis, odovzdas na poste a do par dni mas vratenu sumu na ucte. Vzdy bez problemov. Ja som si minuly rok objednala odtial dlhu bundu Khujo a maju ich tam velmi vela v ponuke.
@gabika0825 shein v živote nikdy otras sfusovane veľkosť sedela ale tá kvalita katastrofa rukávy široké a dlhé a ešte aj špinavá mi prišla od pera popísané rukávy a zadu na chrbáte fľaky ale to je negatívna skúsenosť potom mám jednu zo Zalanda dlhá, tá je úplne super dlhá do polovice lýtok strih mi sedí aj rukávy presne na mieru aj obvod cena super niečo cez 80€ vôbec neľutujem radšej si priplatiť a z vrátením tovaru nieje problém mám skúsenosti z iným tovarom do týždňa mi poslali peniaze nazad
@lenkakravcova preeeesne tak. Nasla som aj za 200€. Ale teda taku mi na prechadzku s detmi netreba.
Ešte do 100€ ok. Ale viac ozaj nie.
Ja som také bundy 2 kúpila v Mohite pred pár týždňami 😊dlhá paperova, krasna farba, s opaskom cez pás, naozaj krásny strih
Cez about you . Je fakt tepla, manzel sa smial, ze aj na severny pol mozem ist. Ale teda, je tazsia. Golier zvnutra kozusinovy, cize ani sal nie je treba. Dala by som real foto, no je zbalena pod steomcek 🙂
Ďakujem, obejednala som cez about
@snowflakenel a nevies ani link poslať ktoru máš? Ja hrubú nechcem...
Reserved
Odporucam Zalando, s vratenim je to tak isto ako v About You, uplne jednoduche a bez problemov.
No tak z aboutyou závisí, že aká značka, keďže je ich tam milión, treba dobre vybrať. Servis majú výborný čo sa týka vrátenia tovaru. Ja mám zimnú bundu už asi 10-ročnú z Reserved, mávajú tam pekné a kvalitné. Kabát mám zo Zary, tiež podobná skúsenosť. Teraz mám inak novú zimnú bundu z Lidlu, že na ihrisko a pod, stála v zľave pod 20 eur a okrem toho, že vyzerá super, tak je aj extrémne teplá a už ju nosím častejšie ako tú z Reserved :D Takže netreba sa báť aj lacných značiek, niekedy prekvapia.
Ja mam peknu dlhu z Tchiba, da sa vnutri stiahnut v pase...ale nekupovala som ju tento rok.