Kde kúpim dlhšiu sukňu so všitými kraťasmi?

3. apr 2024

Ahojte baby nevietevmi poradiť kde by som kúpila sukňu so všitými kraťasami, ktorá by bola nad kolená? Všade som našla len také ultra krátke, chcela by som niečo ako na foto, len ta stoji 70€ 😊

aurinia
3. apr 2024

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€9.97 56%OFF | 2023 Summer Fashion Shorts Skirts Womens School Korean Style Red Black Mini Aesthetic Pleated High Waist Skirt Female
https://a.aliexpress.com/_Ez1kyLn

aurinia
3. apr 2024

Trocha podobne

letmebe8
3. apr 2024

Na temu, daj si do vyhľadávania "skirt with shorts" a nájde ti kopec

moonlight1210
3. apr 2024

Dalsia moznost je kupit kratasy a suknu a tie kratasy do sukne na cca 8 miestach vzdy na dlzke 2-3 cm prisit, kludne aj rucne (zacat tak, ze vpredu, vzadu, na oboch bokoch a potom este pomedzi to, ak by bola potreba to poistit).
A prisit to zo spodnej casti pasu sukne, nie hned na vrchny okraj.

Tym ostane zachovana aj pruznost sukne a kratasov, aj istota, ze ti nikde okolo pasa zo sukne nevybehnu von.

A narobis si takych sukni kolko chces, presne z tych, co sa ti pacia. Nebudes obmedzena hladat iba medzi tymi, co kratasy uz vsite maju od vyroby.

Ja som toto robila v mladosti s tymi ultrakratkymi minisuknami. Proste som kupila obycajne nezdobene jednofarebne bavlnene nohavicky vo farbe sukne (take tie s predlzenym okrajom, co vyzeraju trochu ako boxerky) a takto som ich do nej vsila na par miestach.
Mala som istotu, ze sukna bude drzat pohodlne na mieste, nikam mi hore-dole nepocestuje, a keby som sa nejak blbo zohla, nikto nic neuvidi. Tym padom som nemusela byt v strehu a mala uplnu volnost pohybu.

natalusiiik
3. apr 2024

Napis do google vyhladavaca ,,golfove sukne,,

nekonecna_katastrofa
3. apr 2024

Mám takúto z Lidla, je dlhšia ako napr tie Lelosi.